|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
12.8.2011 15:03:34   
World

IZVORNA PORUKA: degu

Hm,hm...ja joj pričam ali me ne sluša, mislim znam da sam dosadna, ali LH trakice su lažno pozitivne i zbog PCO, možda ti je sad skočio nivo LH dovoljno da ga trakica registruje, možda će i u nekim narednim danima doći do ovulacije, ali sve je to jako neizvesno kod nas sa PCO.

Pricas, pricas, zato tebe i ne pitam.... user posted image
Mozda neko zna nesto pozitivno, pa se nadam...... user posted image
Znam kakva je situacija sa pco, ali, kao sto rekoh negdje vec, do sada mi nisu nikad bile pozitivne, pa reko mozda, ko zna.... user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 676
12.8.2011 15:13:46   
degu
user posted image ma ja jesam pozitivna, ali neću da te lagim user posted image
Pa možda ti raste nivo LH jer će doći do O, u svakom slučaju zbog nečeg je počeo da raste, ko zna možda zbog lunarne O. Mućkaj World, to ti je svakako pozitivno user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 677
12.8.2011 15:27:18   
World

IZVORNA PORUKA: degu

user posted image ma ja jesam pozitivna, ali neću da te lagim user posted image
Pa možda ti raste nivo LH jer će doći do O, u svakom slučaju zbog nečeg je počeo da raste, ko zna možda zbog lunarne O. Mućkaj World, to ti je svakako pozitivno user posted image

O zeno LAZI ME i budi pozitivna!!! user posted image user posted image user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 678
13.8.2011 8:07:03   
plačljiva
I meni su stigle lh tračice...user posted image  Jedva čekam sledeći vikend da ih probamuser posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 679
13.8.2011 20:06:29   
maca821
Ja sam prosli mesec rano pocela da ih koristim, ovaj mesec cu negde od 11. dana ciklusa..

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 680
13.8.2011 20:08:36   
plačljiva
Tako ću i ja maco od 11 dc...user posted image  polako odlazi,nadam se na 9 meseci...user posted image Jedva čekam sledeći vikend...user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 681
13.8.2011 20:17:28   
maca821
Placljiva ovaj mesec cemo da joj pokazemouser posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

Direktna veza do poruke: 682
15.8.2011 13:58:01   
nonni
Ja ovaj mesec slikam moju trakicu i kacim ovde. Ali sam mislila od 11dc da pocnem da ih upotrebljavam, pre toga nema potrebe.

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 683
15.8.2011 15:04:10   
maca821
Tako cu i ja.

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 684
15.8.2011 16:25:49   
plačljiva
Jedva čekam da upotrebim lh tračice...user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 685
15.8.2011 23:13:51   
maca821
E ja dobila jos 5 komada, dala mi kuma, njoj ostalo, ali ovo su plocice, Baby Time...ja cu poceti sa ovim moji trakicama a a ove cu ostaviti za sredinu ciklusa, da vidim jesu li kvalitetnije. Sa trakicama se jedva izborih prosli mesec.

Direktna veza do poruke: 686
17.8.2011 13:45:37   
maca821
Gledajte ovo:uradim ja juce i danas Lh trakicuj juce, danas mi je 9dc i juce mi je bila svetlo roze danas se skoro ne vidiuser posted image kako to tumaciti? A O nije sigurno bila juce...
KLIK
Evo pogledajte, pritisnite ctrl i + da uvecate

< Poruku je uredio maca821 -- 17.8.2011 13:46:27 >

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 687
17.8.2011 14:18:58   
daca77
ne znam, macouser posted image
1x kada sam koristila Lh trake, isto mi se desilo, ali na UZ nije potvrdjena O u tom ciklusu.
Javice ti se neka cura koja bolje barata ovim stvarima

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 688
17.8.2011 14:36:48   
maca821

IZVORNA PORUKA: maca821

Cini mi se da mi je danas kontrolna svetlija nego juceuser posted image ja ovo ne kontam, zar ne bi trebala da tamni...

Evo ga moj post od proslog meseca desilo se isto, i onda je za par dana pocela opet da tamni

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 689
17.8.2011 14:38:10   
maca821

IZVORNA PORUKA: bea83

maco onda si mnogo rano počela da radiš, hoće lh trakica da pokaže dve crtice za vreme M i malo posle toga
I dobila sam odgovor, tako da videcemo sta ce dalje da se desava.....

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 690
17.8.2011 14:56:08   
Anoniman
Maco nisu te trakice bas sto posto tačne. I meni su tako stalno te trakice brljavile. I nerviraju me.

(odgovor članu maca821)
  Direktna veza do poruke: 691
17.8.2011 17:09:41   
Anoniman

Gledajte ovo:uradim ja juce i danas Lh trakicuj juce, danas mi je 9dc i juce mi je bila svetlo roze danas se skoro ne vidiuser posted image kako to tumaciti? A O nije sigurno bila juce...
KLIK

da nisi mozda pila danas puno vode?

(odgovor članu maca821)
  Direktna veza do poruke: 692
17.8.2011 17:25:21   
maca821
Popila casu limunade pola sata pre testauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 693
17.8.2011 23:13:23   
malenac76
maco LH test se radi svaki dan u isto vrijeme ,ako je ikako moguce. vjerovatno si rano pocela raditi trakice, a i najbolje je da ne pijes nista 2-3 sata prije testa
srecno user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 694
18.8.2011 12:20:47   
maca821
Evo danas se testna linija skoro da jedva vidiuser posted image sad sam se malo zabrinula, nije mi logicno da 10dc bude svetlija od 8dc, tj.skoro da se ne vidi... ko zna da lu cu imati O ovaj mesecuser posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 695
18.8.2011 12:37:59   
bea83

IZVORNA PORUKA: bea83

maco onda si mnogo rano počela da radiš, hoće lh trakica da pokaže dve crtice za vreme M i malo posle toga
I dobila sam odgovor, tako da videcemo sta ce dalje da se desava.....

htedoh opet da ti odgovorim kad vidim da sam ti prosli put isto napisalauser posted image rano počinješ i zato se zbunjuješuser posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 696
18.8.2011 12:43:10   
maca821
Koji me djavo terao da tako rano krenem da ih koristim, uh samo se onda nerviram.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 697
18.8.2011 16:58:04   
Meisje
Devojke,kako se zovu te trakice kad se kupuje u inostranstvu? Ja sam videla ovde razne aparate za odredjivanje ovulacije ali su skoro 100eur..

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 698
18.8.2011 17:31:10   
nonni
Pa valjda testovi za ovulaciju, trazi tako nesto objasni u apoteci da hoces bas testove a ne te aparate, videla sam i ja te aparate nisu losi ali 100 evra je mnogo, mozda oni nemaju te testove mada mi cudno, dosta devojaka narucuje iz inostranstva. 

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 699
18.8.2011 17:35:04   
Meisje
Da,to sam i mislila,objasnicu im pa ce verovatno znati...ali to tek od sl meseca
ps.nadam se da mi nece trebati..user posted image

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here