|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
5.8.2011 8:03:45   
nonni
Meni je ovog meseca  bilo tako dan pre nego sto mi je pokazao ovulaciju, obavezno i danas uradi, bice ti iste jacine ili mozda jaca test crtica.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 651
5.8.2011 8:22:02   
maca821
Meni je bila tamnija 17dc, a bila mi je prisutna od 5dc.

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 652
5.8.2011 8:40:41   
nonni
I meni se pojavljuje druga crtica od kad pocnem da upotrbljavam trakice, samo sto je odmah bleda, bleda jedva se vidi pa postepeno jaca dok mi ne pokaze pravu crticu.

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 653
5.8.2011 8:49:32   
daca77
Ja sam jos pre god.dana koristila Lh trake i to samo 2-na prvoj je bila jako bleda testna crta, onda sam sacekala 2 dana i uradila test-bila je samo kontrolna crta...
Juce sam uradila ovaj test, jer me stomak bas boluckao, T malo skocila, belance se pojavilo...uradicu danas, pa cu videti kakva je situacija. Mada, O obicno bude 11dc, a danas je 8dcuser posted image

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 654
5.8.2011 8:54:56   
nonni
IZVORNA PORUKA: daca77

Ja sam jos pre god.dana koristila Lh trake i to samo 2-na prvoj je bila jako bleda testna crta, onda sam sacekala 2 dana i uradila test-bila je samo kontrolna crta...
Juce sam uradila ovaj test, jer me stomak bas boluckao, T malo skocila, belance se pojavilo...uradicu danas, pa cu videti kakva je situacija. Mada, O obicno bude 11dc, a danas je 8dcuser posted image

Ja test radim svaki dan, nemoj da preskaces, citala sam po drugim forumima da se crtica mozr pojaviti bilo kad, odnosno da predhodnih dana nema one blage crtice, jesu skupi testovi, ali moraju da se rade dan za danom. Sigurna sam da ce se tebi danas pojaviti prava crtica user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 655
5.8.2011 8:59:25   
daca77
user posted image

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 656
5.8.2011 13:33:20   
Anoniman
daco, treba svaki dan da se rade. meni se crtica pojavljivala mozda samo 3 dana u mesecu, svih ostalih dana - nista, samo kontrolna.

(odgovor članu daca77)
  Direktna veza do poruke: 657
5.8.2011 13:37:43   
bea83
Daco meni nikad nije bila jača testna crtica od ove tvoje, čak mi je u jednom ciklusu bila i slabija a ipak sam imala O, tako da iako ne bude jača računaj ovo kao pozitivan rezultat

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 658
5.8.2011 14:04:13   
daca77
Ok.bea...user posted image
uradicu danas ponovo test pa cemo videti

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 659
6.8.2011 9:22:00   
plačljiva
Drage moje gde ja mogu da nabavim te trakice,ovde u apoteci na Karaburmi nikada nisu čuli za to...user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 660
6.8.2011 9:33:09   
nonni
Placljiva verovatno imas u nekoj bolje snabdevenoj apoteci probaj negde u centru sigurno imaju, ja koristim Baby time one su oko 2200 dinara, a imaas ovde i neke linkove da narucis preko intrneta, gde je mnogo jeftinije, procesljaj temu ja mislim da na predhodnoj strani imas neki link.

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 661
6.8.2011 9:46:58   
maca821
Ja sam koristila prosli mesec L-check, sad sam narucila ove sa neta duplo su jeftinije, a devojke koje su ih koristile su zadovoljne.

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 662
6.8.2011 10:02:50   
plačljiva
MOLIM TE pošalji mi adresu tu sa neta što si naručila.I koliko koštaju?user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 663
6.8.2011 14:47:21   
malenac76
juce mi je na LH testu druga linija bila jako svijetla ali evo danas je to touser posted image ..ovako mi bude svaki mjesec i to samo jedan dan sutradan vec opet jako svijetla ..ovu su losiji tj jeftiniji testovi pa testna nikad nije jaca od kontrolne ..meni budu iste ...sad je jos malo potamnila ova kontrolna ..slikala sam u roku par minuta a test se ocitava nakon 10 min ..slijedi vikend muckanja user posted image

user posted image

Direktna veza do poruke: 664
6.8.2011 14:51:58   
Nina...
Malenaaaac ljubaviiiiiiii muckajjjjjjjj! user posted image user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 665
6.8.2011 14:54:17   
malenac76
malo sam sanirala klupu kandidu pa muckamoooo...rekla gin svaki drugi dan ali mozda je bolje i danas i sutra user posted image  i sinoc smo ..valja to dobro utvrditi hehehe

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 666
6.8.2011 14:55:19   
Nina...
Navali! Meni stigao lubrikant user posted image

Direktna veza do poruke: 667
6.8.2011 14:57:05   
malenac76
ejjj kakav je user posted image  ja narucila da mi donese  kolegica ..stize moj preko okeana user posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 668
6.8.2011 17:03:25   
maca821
Malenac samo napred!

Direktna veza do poruke: 669
8.8.2011 7:24:17   
daca77
Drage, u petak uradila pono LH test, ali druge crtice gotovo da i nema...jedva se vidi...ostaje mi da verujem da je ona prva LH traka pokazala O.

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 670
8.8.2011 8:17:25   
nonni
Daco moguce je da je onog dana bila ovulacija, nisu svima crtice iste jacine. Mozda tebi tako obelezava menstruaciju.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 671
8.8.2011 14:35:33   
plačljiva
Lh trakice čekam da mi stignu...Pripremam se za sledeći ciklus,a još čekam user posted image .Danas je 28 dc...

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 672
12.8.2011 12:54:16   
World
Je li se ikome od vas desilo da LH test pokaze pozitivno, a UZ kaze suprotno?

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Direktna veza do poruke: 673
12.8.2011 14:15:41   
tatjan@
World pozitivna LH trkica ne znaci da ce do ovulacije doci 100 % sigurno, samo je velika verovatnoca.. nekad skoci lh i telo se bori da ovulira a onda do ovulacije ipak ne dodje. Samo jasno povisena bazalna temperatura definitivno ukazuje da je do ovulacije doslo

< Poruku je uredio tatjan@ -- 12.8.2011 14:16:02 >

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 674
12.8.2011 14:19:41   
degu
Hm,hm...ja joj pričam ali me ne sluša, mislim znam da sam dosadna, ali LH trakice su lažno pozitivne i zbog PCO, možda ti je sad skočio nivo LH dovoljno da ga trakica registruje, možda će i u nekim narednim danima doći do ovulacije, ali sve je to jako neizvesno kod nas sa PCO.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here