|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
28.7.2011 22:45:26   
degu
E pa ovo je super user posted image

Ja sam posrednik za onaj prvi sajt, uzimam procenat user posted image user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 626
28.7.2011 22:46:00   
maca821
user posted image user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 627
29.7.2011 15:51:38   
sanjan
IZVORNA PORUKA: degu

Jel neko naručivao odavde LH Trakice ?

I ja sam naručila sa ovog sajta i dobila za jedan dan user posted image . Hvala na informaciji degu user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 628
29.7.2011 19:29:43   
degu
Nema na čemu sanjan i dobrodošla user posted image
Alexis je stavila i link za sajt gde su još jeftinije, pa eto za sledeći put da znaš.

Pridruži nam se i u temi Čekamo dve crtice

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu sanjan)
Direktna veza do poruke: 629
29.7.2011 19:35:07   
Alexis79
KLIK

Evo opet linka ,ako treba neka pomoc tu sam .

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 630
2.8.2011 8:08:58   
daca77
Planiram da ovog ciklusa koristim LH trake, ali ne znam koliko mi je dovoljno?!user posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 631
2.8.2011 11:52:32   
nonni
Cao svima ne znam dali me se neko seca, pre desetak dana sam se javila ovde. Jel normalno da malo seta ovulacija, meni se dve crtice prosli mesec javile 14 dc a ovaj mesec 15 dc. Jel to normalno?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 632
2.8.2011 11:55:39   
Anoniman
nonni, normalno je setanje ovulacije. mozes recimo par meseci da imas 14 dan, pa da se pomeri na 16, itd.
daco, treba ti nekih 10ak trakica, cisto da budes sigurna. naravno zavisi i od duzine ciklusa kad ces poceti i kad moze da ti pokaze.

(odgovor članu nonni)
  Direktna veza do poruke: 633
2.8.2011 11:57:35   
nonni
Hvala ti Ksena, znaci ne moram da brinem sve je ok.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 634
2.8.2011 12:15:27   
daca77
Ok.ksena...meni je ranije O, obicno 11dc...probacu sa ovim tracicama+BT, pa cemo videti...

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 635
2.8.2011 12:45:51   
Anoniman
pa dobro, zavisi gde kupujes. ako uzimas iz neke obliznje apoteke, onda mozes uzeti i manje sad pa ako zatreba kupiti jos. ali ako narucujes preko neta onda nije bas prakticno, bolje imati vise pa nek ostane, nego da ti zafali.

(odgovor članu daca77)
  Direktna veza do poruke: 636
2.8.2011 12:51:47   
nonni
Ja uzimam ove iz apoteke, 2200 dinara, jeste malo skuplje ali s obzirom da sam duduk za tehniku i da nikako ne mogu da ukapiram kako se narucuju preko interneta ovo je  mi je jedino resenje. Dobijam 7 plocica koje koristim od 10 dc do 16 dc, prosli mesec mi se pojavila 14 a ovaj mesec 15 dc druga crtica, pa razmisljam da sledeci mesec krenem od od 11 dc ako se za koji slucaj ovulacija opet pomeri.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 637
2.8.2011 12:57:48   
Anoniman
mozes i da krenes od dana kad primetis da ti se pojavi plodna sluz.
ja sam trakice narucivala preko onog engleskog sajta homehealth - 30 komada za 8 evra. a vidim da su neke devojke i preko nekog srpskog sajta narucivale.

(odgovor članu nonni)
  Direktna veza do poruke: 638
2.8.2011 13:01:18   
nonni
Hvala Ksena, nekako mi je lakse u apoteci da uzmem ove tracice, nego da narucujem, jeste malo skuplje ali nema veze, nadam se da ce da se isplati user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 639
2.8.2011 13:11:56   
daca77
Ksena, a kako si ti ovo narucivala? Ja ne mogu...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 640
2.8.2011 13:15:09   
Anoniman
na OVOM SAJTU biras prvo sta hoces - ja sam uzela 20 lh trakica i 10 testova za trudnocu i onda ides na narucivanje. mi smo platili nekom prepaid karticom mm. doduse, ne znam da li imaju dostavu za srbiju, nisam sigurna.

(odgovor članu daca77)
  Direktna veza do poruke: 641
2.8.2011 13:22:51   
daca77
Da...nema Srbije...zato i ne mogu da narucimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 642
2.8.2011 13:47:17   
Anoniman
user posted image  ali ima neki srpski sajt, neko je nedavno pisao o tome, pogledaj na ranijim stranicama, ili pitaj tamo u crticama. mislim da je opet povoljnije nego u apoteci.

(odgovor članu daca77)
  Direktna veza do poruke: 643
2.8.2011 22:22:00   
Alexis79
Postoji dostava za Srbiju ,znam jer sam narucivala vec i stiglo je bez problema.

Bitno je samo da se  kad se bira zemlja izabere Europe  a ne Europe (EU) ,jer jos uvek ne spadamo tu user posted image .
Kad se u gornjem  padajucem meniju izabere Europe u donjem postoji Srbija .
Sto je super ,jer ja kad sam prosle godine narucivala bilo je samo Yugoslavija pa sam se bas pitala da li ce stici. 

Daco imas pp sa detaljnim obasnjenjima

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 644
4.8.2011 17:22:51   
Anoniman
Meni je lh trakica napokon izbacila i drugu crtu. Jeste svetlija. I znam da je tes još uvek negativan, ali ipak počinje da se pojavljuje! user posted image

(odgovor članu Alexis79)
  Direktna veza do poruke: 645
4.8.2011 22:04:18   
maca821
Koji ti je dc?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 646
5.8.2011 7:13:37   
daca77
Drage, juce sam uradila Lh test i evo kako izgleda:
user posted image
Ja i mm se ne slazemo po pitanju ovih crtica. Zanima me vase misljenje, jesu li iste ili ne?user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 647
5.8.2011 7:48:50   
nonni
Nisu iste verovatno ce danas da ti bude ovulacija, evo mojih od proslog meseca, stavila bih i sad nego nemam aparat trenutno. U sredini je pozitivan test. Klikni ctrl++  da uvecas ako hoces bolje da vidis.
user posted image

< Poruku je uredio nonni -- 5.8.2011 7:49:26 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 648
5.8.2011 7:55:28   
tatjan@
Ovaj srpski sajt za narucivanje testova c c c... preprodavci, nasli nacin za brzu zaradu na zenama koje hoce da zatrudne user posted image

Ti testovi su identicni testovima koji se narucuju iz Engleske, sigurno ih neko odatle narucuje, pa prodaje ovde za 150% skuplje.. Ja sam narucila sada 30 lh testova i 15 hcg testova za ravno 1000 din, sve sa postarinom. I stigne za 5 dana iz Engleske, svaki put je stiglo tako.

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 649
5.8.2011 8:00:27   
daca77
nonni, istomisljenice moja...i ja govorim mm da nisu iste boje...za nijansu je testna crtica bledja

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here