|
RE: Dečija histerija, izlivi besa 23.4.2013 14:17:54
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: Modessty IZVORNA PORUKA: World .. ako mu nesto ne das to je tacka, nema neko drugi da bude 'fin' pa da mu da, ode onda sve u propast... e uvek se slatko nasmejem na ovo! Draga moja niste problem ti i tvoj muž, već svi oni sa strane. Jer ti nećeš dati, tm neće dati, ali pričuvaće dete baka i deka, tetka, ujna, drugarica... a oni će dati, sa izgovorom "samo da dete bude mirno" I tu definitvno ode mast u propast ma znam ja to, nisam ni mislila samo na nas dvoje.. ali treba upozoriti i ostale kako da se ponasaju, u suprotnom ukinuti vidjanje djeteta... lako je praviti se fin na par sati... eto prije par dana sam imala situaciju sa svekrvom: dosli smo kod nje, beba je zaspala i kazem nemoj da je budis jer ce biti nesnosna ako se ne naspava.. cim sam se okrenula, ona je nju podigla i rekla jao vidi, probudila se!? i ja onda kazem zeno sto je probudi, sad necemo zivi ostati od nje, kaze nema veze, nosace baba... naravno, do uvece je bila uzasno nervozna, ni da jede, ni da spava, a sve to preko mojih ledja, naravno... znaci, ako sad nece da slusa kako da se ponasa prema djetetu koje ima 4,5 mjeseca, kako ce kasnije? e sad, da ne bi dijete imalo histericne napade zbog neodgovornih baba, posjete cemo svesti na minimum... ovo nisam napisala zato sto je svekrva u pitanju, isto cu tretirati svakoga ko se bude ponasao kako ne treba...
|