|
RE: Dečija histerija, izlivi besa 23.4.2013 12:44:23
|
|
|
|
Sanja90
|
Nama kad traze nesto ako imamo novac kupimo im,ali kad nemamo,onda kazemo kupicemo drugi put,sada mama i tata nisu poneli dovoljno,Marija(starija cerka) razume,ali kad ponekad zapne hocu,pa hocu,dovoljno je da se namrstimo i ona prestaje. kad izadjemo iz radnje onda joj objasnimo kakva je situacija i da ce joj tata kupiti kad bude primio platu,ali da ne sme da bude bezobrazna i da histerise jer onda nece dobiti. Naravno kupimo joj to sto je htela kako smo joj obecali,da zna da histerijom i placem nista nece dobiti. U sustini obe cerke su nam dobre,ova mladja je mnogo drugacija od starije vise je tvrdoglavija i ne slusa ni kad joj pricas,samo vristi i dere se.pre par dana je setala sama,nije htela ruku da mi da i krenula je ka kucetu koji ima moj brat,bio je vezan naravno,ja sam joj rekla da ne moze tamo,stala je u jednom mesto par sekundi i nastavila dalje,ja ponovo kazem ne tamo,e onda ona sela na onaj beton i pocela da se valja u prasini,ja sam pocela da vicem na nju:"kakav je to nacin,sram te bilo,velika devojcica pa se tako ponasa" i ona posle toga,kad se smirila dodje da se mazi,ja joj kazem pa nemoj to da radis,moras da budes dobra,ona samo kaze "da" i to je to. Kao sto rekoh ja uglavnom vicem i objasnjavam,izbegavam da ih udarim,ali kad nisu dobre ,onda nisu.Kad idemo u goste nema problema uglavnom su mirne i stidljive,dok se malcice ne opuste,ali dok se opuste mi tad krecemo kuci
|