IvanaSK RR -> RE: Zdrava i lepa kosa (15.9.2016 9:37:44)
|
Necu vam biti od velike pomoći :) To što se desilo Wiv je veoma retko. Da li si radila kod istog frizera, da li samo jednom...? Sa keratinom u salonu bi trebala biti zadovoljna. A opet, mozda je taj preparat sto au koristili bio los, prosao rok upotrebe, nisu ga naneli kako treba.. Ili, jednostavno, tvoja kosa ne podržava keratin (sto je, opet kažem retko, ali se desava). Sprejevi su ok, ali ako ti je gusta kosa, emice, kao sto kazes mislim da ce ti trebati feniranje posle. Jedino ce ti biti lakse da se isfeniras. Ne znam kakav je izbor kod vas, ali vidi da uzmes neki "bolji". Botoks je tek u "razvoju" i, i ja cekam da vidim kako ce se pokazati. Iskreno, u pravu je Wiv, sto se tice preparata i uzimanja novca na njih. Petnaest godina rada me je dovelo do toga da ne verujem ničemu dok ne isprobam. I dosta puta se pokazalo da skuplje ne mora da znaci bolje. I stvarno, sve zavisi od kose. Ne postoji isti "tip" kose i ono sto je meni bilo super ne znaci da ce i Emici, Voci ili Wiv. Na kraju se svede na to da treba isprobati pa videti sta odgovara.
|
|
|
|