RE: Zdrava i lepa kosa (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

Animsaj9 -> RE: Zdrava i lepa kosa (25.4.2016 18:17:07)

Anck mislim da je najbolje da ga stavs u sampon , ja sam ga koristila zajednno sa AD kapima i ricinus ulje

Sanjalicaaa -> RE: Zdrava i lepa kosa (3.8.2016 9:02:03)

Potrosih brdo para na preparate za kosu dok smo bili na putu, rekoh da kupim kad sam vec u inostranstvu jer je tamo kao bolje i kvalitetnije. Da je bolje ne verujem ali da je jeftinije nego kod nas, jeste.
Uzela sam Lorealovu masku link , Orofluido elixir za kosu link, Revlon Equale sapmon i regenerator u spreju, i jos neki profesionalni sampon i regenerator italijanske marke od po 500ml, i neku no name masku za koju kazu da je fenomenalna.

Khaleesi -> RE: Zdrava i lepa kosa (3.8.2016 12:39:49)

Bas si se lepo nakupovala[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] svaka cast[sm=bravo.gif]

MasnaMasnica -> RE: Zdrava i lepa kosa (4.8.2016 20:40:12)

Treba mi preporuka za neki sprejza kosu koji je stiti od sunca i soli. Ne bih da ostetim boju sada na moru[sm=zmeden.gif]j

Khaleesi -> RE: Zdrava i lepa kosa (5.8.2016 15:11:44)

Ja stavljam ono elselve ulje, ono hrani koliko stiti nisam sigurna... a imas svasta u dmu od tih stvari za kosicu...

Sanjalicaaa -> RE: Zdrava i lepa kosa (5.8.2016 16:00:30)

Ja sam bas pre mora pricala sa frizerkom i rekla mi je da je Elseve jako los i da je bacanje para, isto i za Gliss.
Ja bih ti preporucila neku dobru masku kao sto je ova Loreal mytich i ovaj sprej link.

MasnaMasnica -> RE: Zdrava i lepa kosa (5.8.2016 16:13:41)

Sanjalice uzela sam danas kod moje frizerke revlonov sprej. Samo drugaciji narandzasti ona ga hvali, videcemo.
Hvala vam na preporukama..

Sanjalicaaa -> RE: Zdrava i lepa kosa (5.8.2016 16:26:11)

Kazu da su ti sprejovi jako dobri. Ja imam plavi, odlican je. Mislim da ce ti ipak trebati i neka maska zbog sunca i slane vode.

Mala Elena -> RE: Zdrava i lepa kosa (5.8.2016 16:53:28)

Ti Revlon odlicno mirisu...nekada davno sam imala ulje. A sada neko ulje silikonsko ...

Khaleesi -> RE: Zdrava i lepa kosa (5.8.2016 16:56:38)

Meni ke bas ok ovo ulje otkud to da je bacanje para... Bas mi je kosa fina od njega, nemam uopste procvetale krajeve... [sm=smiley1.gif]

Sanjalicaaa -> RE: Zdrava i lepa kosa (5.8.2016 17:51:16)

Ja Elseve proizvode koristim jos od srednje skole. Sad sam presla na ove po njenoj preporuci i vidim razliku.

IvanaSK RR -> RE: Zdrava i lepa kosa (5.8.2016 17:54:11)

Elseve definitivno nije vise ono sto je bio. Revlon i Loreal se nekako i drze jos. Mada, naravno, razlicitim tipovima kose odgovaraju razliciti proizvodi.

Khaleesi -> RE: Zdrava i lepa kosa (5.8.2016 20:30:57)

Kad potrosim ovaj probacu Revlon :-)

IvanaSK RR -> RE: Zdrava i lepa kosa (5.8.2016 23:47:37)

Khaleesi, ako tebi odgovara nema potrebe da ga menjas.

Khaleesi -> RE: Zdrava i lepa kosa (6.8.2016 8:30:34)

Iskreno ovo je treca flasica i bas mi je fino... Ali sto da ne kada potrosim...:-)

Maraj -> RE: Zdrava i lepa kosa (6.8.2016 18:04:27)

Masnice ja svake godine uzimam Revlon. Odlican je. Mislim da je to taj koji si ti uzela. Oko 1300din Je. Dvofazni jel da? Ma Revlon je super za kosu. Samo je naprskaj kad izadjes iz vode. Kosa se bas lepo rascesljava. Jos ja farbana plavusa , da ne stavljam to na kosu , ne znam kako bi je rascesljala.

Khaleesi -> RE: Zdrava i lepa kosa (8.8.2016 21:20:47)

Stvarno Revlon nisam uzimala, vidim kako ga hvalite, probacemo, bas zbog mora...[sm=smiley36.gif]

SunFlower -> RE: Zdrava i lepa kosa (20.8.2016 9:52:21)

Ja sam provalila da je za moju kosu od presudnog znacaja voda. Naime ovde je voda izuzetno meka, mineralna, za pice kao flasirana, ali za moju meku i tanku kosu uzas. Volumen 0, mora uvek biti vezana jer ne lici ni na sta, i pranje pod obaveno drugi dan. Kad odem u Srbiju zivne mi kosa od kamenca[sm=smiley36.gif] Znaci kao periku da stavim. Ne znam u cemu je fora, u potrazi sam za preparatom koji ce da neutralise tu mekocu vode ili sta je vec u pitanju, mozda nesto za ispiranje itd, sampona sam isprobala milion.

nata11 -> RE: Zdrava i lepa kosa (21.8.2016 19:59:29)

SF kod mene obrnuto [sm=smiley36.gif] U Becu kao da sam fenirana kod frizera a u LE kao metla. [sm=jezicek.gif]

SunFlower -> RE: Zdrava i lepa kosa (21.8.2016 21:48:50)

Pa da nato, za suvu kosu je ova voda spas. Ne samo kosa, nego i lice i koza generalno mi se ovde mnogo masti[sm=smiley13.gif]

vocicana -> RE: Zdrava i lepa kosa (22.8.2016 7:45:19)

Moja je metla u svakom slucaju, a sa ovim opadanjem, kao secerna vuna na stapicu, da se covek upisa od smeha kada me vidi, katastrofa!
Koristila sam Revlon dvofazne sprejeve za kosu, pre dosta godina, kao i one preparate u kruskica flasici, za loknastu kosu i povremeno za ispravljanje kada sam kao pokusavala da se sama isfeniram kuci, nisam bila nesto odusevljena, zasto ne znam, toliko kose imam, ali tanju i gluplju kosu niste videli u zivotu.
Nemam pametan savet.

Anck Su Nmaun -> RE: Zdrava i lepa kosa (24.8.2016 8:48:37)

Meni je kosa bas zdrava, pre neki dan sam je osvezila jednim sisanjem, samo krajeve. A pocela je baas da opada sad posle porodjaja, ne smeta mi jer mi je bas gusta ali mi dlake po citavoj kuci smetaju [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Zdrava i lepa kosa (14.9.2016 10:58:28)

Imate li iskustva sa sprejevima za kosu koji sadrže keratin,jel lakše ispeglati kosu?Moja je izludila skroz,koliko god da peglam i dalje izgleda užasno,kao da me struja tresla.

vocicana -> RE: Zdrava i lepa kosa (14.9.2016 21:16:17)

Imam ja, jer ja ispravljam siske keratinom, dlicna stvar, tamo sigurno imas odlicnih proizvodjaca, ovde sam uzela od Alfaparf Milano, jako je mali ali vrlo efikasan. Probaj slobodno.

emicaa -> RE: Zdrava i lepa kosa (14.9.2016 21:23:25)

Jel treba i pored toga peglati?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>