gagana83 -> RE: Zdrava i lepa kosa (30.10.2016 16:16:48)
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Gagana, nadam se, jer vise ne znam sta da radim. Kose ima svugdje po kuci, i menise vise gadi [sm=smiley13.gif] Prođem rukom kroz kosu koju sam počešljala prije pet minuta, i na ruci mi ostane snop dlaka [sm=smiley19.gif] Wiv, ja koristim Selective aminokeratin masku za suve krajeve i obavezno poslije svakog kupanja isto Selective sprej duo phase poslije pranja kose. Regenerator sam sad zadnji put uzela onaj LPM zeleni od gline, da mažem na tjeme jer mi je ono skroz masno, a krajevi suvi, pa na njih stavim regenerator macadamia Velnea. Znam slucaj, tako je i kod mene bilo. Aminokeratin sam i ja koristila, ali to je proteinska maska a ako ti kosi fali hidratacija treba ti hidratantna maska, regeneratori su uglavnom slabiji. Suva kosa se moze dovesti u red preparatima, a ako je ostecena tesko. IvanaSK, ja samo sampon stavljam na teme, ostale preparate na duzinu kose tako da nemam problem sa mascenjem. Animsaj, ja uzimam ulje Amika, masku nisam probala. I jedno i drugo imas u Alexandar cismetics, ne znam odakle si, imaju radnje u svim malo vecim gradovima a imaju i sajt gde mize da se poruci.
|
|
|
|