RE: Zdrava i lepa kosa (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

nata11 -> RE: Zdrava i lepa kosa (27.1.2015 21:29:51)

Gagana kod kineza [sm=smiley1.gif] Meni su super imam 3 velicine.

nata11 -> RE: Zdrava i lepa kosa (27.6.2015 14:53:21)

Sve mi u glavi nesto kao je pisano o nekom sapunu koji je super za masnu kosu ali nemogu da pronadjem. Jel ima ko problema sa ekstrenmo masnom kosom i kako je resio?

madre -> RE: Zdrava i lepa kosa (27.6.2015 15:03:15)

Imam ja problema ( trebalo bi da je perem svaki,ali je ja perem svaki drugi dan) i nisam rešila. Mislim da je to ipak nerešivo,bar ne šamponima i preparatima. Mislim da pre ima veze sa hormonima,ishranom...

choopa choops -> RE: Zdrava i lepa kosa (28.6.2015 0:51:10)

A jeste li probale sa tim običnim šamonom od koprive, ja greškom uzeh za masnu kosu iako je moja presuva...

nata11 -> RE: Zdrava i lepa kosa (28.6.2015 19:22:28)

Ma nema sanse ja sam farbana plavusa i posle tog od koprive nemogu da se ocesljam.
Pa hormone bar kontrolisem i koliko toliko su sada ok, za ishranu isto nije da nejedm nikad slatkise ali ne preterujem.
Da nema neki Manna sapun za masnu kosu? [sm=zmeden.gif]

madre -> RE: Zdrava i lepa kosa (29.6.2015 0:34:11)

Cupo,samo taj i koristim,onaj litarski [sm=jezicek.gif]
Nato,nisam rekla da je u tome sigurno problem,nego da može biti... I da slabo verujem da se to šamponima može rešiti. A vidiš meni moja frizerka predlaže da izvlačimo pramenove,kao manje bi se mastila,a vidiš ti si farbana plavuša pa opet imaš taj problem[sm=zmeden.gif]
zapravo teme se jedino i masti tako da se ni farbanjem ništa ne uradi...

veselicaa -> RE: Zdrava i lepa kosa (29.6.2015 12:07:42)

nato ovi proizvodjaci prirodnih sapuna imaju sapune za kosu,mislil da su bas za masnu.Ako hoces predlozicu ti neke.

doktorkakristal -> RE: Zdrava i lepa kosa (29.6.2015 12:12:22)

kod masne kose nema pomoci,ja sam bas plava sa pramenovima,znaci kosa mi je uvek jako tretirana farbama i svim i svacim,nema sta nisam probala,takva je koza glave i kraj,jedino sto radim stavljam bebi puder na kosu pa tako produzim jos jedan dan bez pranja,to naravno moze samo ako vam je kosa svetla

Leptiric123 -> RE: Zdrava i lepa kosa (4.12.2015 11:11:55)

Zna li neko neku domaću masku za "mrtvu" kosu? ja sam se farbala 3-4 puta celu dužinu, i sjebala je prilično, i sad sam se ošišala al bih malo da je i osvežim nekom maskicom, umrtvila se nekako

A za masnu kosu rešenje je iako znam da zvuči užasno što ređe je prati, izdržiš dva tri puta i odmah bude bolje, jer koža glave reaguje tako da stvara tu masnoću u zavisnosti od toga koliko je pereš, ako je češće pereš brze je masti, ja nisam verovala ali je uspelo ( za prvu pomoć ako je baš baš masna posle 2 dana opereš samo šiške i ono odozgo da izgledaš malo normalnije dok ne dođe pranje) i maske ili balzame isključivo na krajeve nikako na teme, jer oni začepljuju pore.

emicaa -> RE: Zdrava i lepa kosa (4.12.2015 13:22:47)

Leptiriću ja pravim ivu,ugriješ maslinovo ulje,dodaš cimt i žumanac,možeš i pivo ali ja ne stavljam.Sve promiješaš i na kosu,držiš oko pola sata i opereš.Meni bude baš mekana pisle pa isprobaj,ništa te ne košta [sm=smiley36.gif]

Leptiric123 -> RE: Zdrava i lepa kosa (4.12.2015 14:59:14)

Hocu, deluje dobro [sm=smiley1.gif] javiću rezultate u ponedeljak, utorak kad je budem prala

emicaa -> RE: Zdrava i lepa kosa (4.12.2015 15:02:16)

Ne znam kolika ti je kosa ali otprilike uzmeš ulja da ti sve može pokriti i teško se pere,čisto da znaš [sm=smiley1.gif]

Leptiric123 -> RE: Zdrava i lepa kosa (4.12.2015 15:12:16)

Sinoć sam se prilično ošišala, ali je baš gusta i do pola ledja, tako da znam da mi za sve treba dupla doza [sm=smiley36.gif]

NadaR -> RE: Zdrava i lepa kosa (15.12.2015 9:11:29)

Kosa mi se strasno elektrise . :-(
Promijenila sam cetku , ne cesljam plasticnim cesljem nikako. Vazduh nije suv u kuci. Opet je grozno. Ako prodjem rukom kroz kosu , sve se podigne i tako vijori . :-(

Ima li neko preporuku za neki preparat?

branki* -> RE: Zdrava i lepa kosa (15.12.2015 17:23:50)

Nado,moja snaja stavlja elseve regenerator u speju koji se ne ispira,ali ne znam koja boja,kaze da joj se kosa ne elektrise tako.

Animsaj9 -> RE: Zdrava i lepa kosa (15.12.2015 17:46:53)

Branki, taj regenerator je super ja sam ga imala. Al ja ne znam sta da radim, imam gustu kosu, ali dosta tanku dlaku, sisam se redovno, i koristim sve i svasta za kosu, al u poslednjih mesec dana mi se kosa mrsi nenormalno tu dole kod vrata, sve čvorići. Imam pramenove koje radim dva puta godišnje , između ničim je ne tretiram, nema farbanja ni preliva....

Anck Su Nmaun -> RE: Zdrava i lepa kosa (16.12.2015 7:41:22)

IZVORNA PORUKA: branki RR

...moja snaja stavlja elseve regenerator u speju koji se ne ispira,ali ne znam koja boja,kaze da joj se kosa ne elektrise tako.

Meni su ti sprejevi ili uopste pakovanja koja se ne ispiraju, znaci stavljam ih posle pranja na mokru kosu, spas! Em se lagano rascesljam a kosa mi posle bude bas poslusna i svilena. Koristim sprejeve iz Avona jer mi vise odgovaraju nego glis, elseve i dr.

Leptiric123 -> RE: Zdrava i lepa kosa (16.12.2015 8:54:25)

Ja sam za ovo ozivljavanje kose upotrebila neke ampule, kosa mi je kao nefarbana, ekstra su...

Animsaj9 -> RE: Zdrava i lepa kosa (16.12.2015 9:05:25)

Koje ampule Leptirić, ako nije tajna? Gde si kupovala?

Leptiric123 -> RE: Zdrava i lepa kosa (19.12.2015 15:31:22)

u frizerskom salonu Cvrle, u Beogradu ima na više lokacija, milk shake integrity ampula se zove, košta oko 300 din, evo drugu sam stavila kosa mi je fenomenalna....

aleksandrici -> RE: Zdrava i lepa kosa (25.4.2016 11:57:44)

Ženi krasi lepa kosa i najlepši ukras je upravo kosa,najlepši nakit.Sve možeš imati,obući ili staviti ali ako kosa odskače onda je krajnji efekat poražavajići.

Anck Su Nmaun -> RE: Zdrava i lepa kosa (25.4.2016 12:07:36)

Sad kad sam bila prehladjena dobijem ona Pantenol za inhalacije i setim se i sipam u dva sampona koja imam, interesuej me zene koje su ga koristile, jel on mora da se ispere ili samo moze u sampon da se stavi?

IvanaSK RR -> RE: Zdrava i lepa kosa (25.4.2016 12:16:33)

Nisam razumela pitanje...Pa,ako ga stavljas u sampon,svejedno ces ga isprati :)

Anck Su Nmaun -> RE: Zdrava i lepa kosa (25.4.2016 12:21:03)

Pa sta ako ga ne stavim u sampon? Nego direkt na kosu?

IvanaSK RR -> RE: Zdrava i lepa kosa (25.4.2016 12:26:21)

Ne moras da ispiras.Od pantenola zna da bude malo suva kosa.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>