Misha i Ljisha -> RE: Zdrava i lepa kosa (31.7.2014 7:11:09)
|
IZVORNA PORUKA: SunFlower IZVORNA PORUKA: bubulence naravno, ima milion stvari od kojih opada kosa tako da to nije samo kupiti sampon protiv opadanja i resiti problem. treba malo detaljnije ispitati Kod mene jedino moze biti neki hormonski disbalans (mada bi to dalo jos neke simptome, odrazilo se na ciklus ili sta ja znam[sm=zmeden.gif]) posto sam sve istalo proveravala, iz drugih razloga i nikakvih drugih zdravstvenih tegoba i simptoma nemam. Stitna je u redu, gvozdje i komplet krvna slika odlicna, zub sam imala jedan kvaran u zivotu u trecem osnovne, ama bas nikakvih tegoba nemam da bih opadanje povezala sa time. Najvise sam sumnjala na anemiju, ali nije to. Bice da je zbog stresa - preseljenje u drugu drzavu, promena nacina zivota, integracija. A sto je interesantno, volumen kose mi je isti, nije se istanjila. Imam prirodnu tanku i ne bas gustu kosu, pa bih svakako primetila da je ima manje. Takodje mislim da mi kosa lose reaguje na cesto pranje i mnoge od sampona. Farbu za kosu da ne pominjem. Zimus sam smuckala onaj domaci sampon sa ricinusom, pantenolom i ostalim, trajao mi je dva meseca i dosta oporavio kosu. a da li se vadila testosteron? usled visokog testosterona opada kosa. meni se to desilo a glavni uzrocnik svega je bio insulin koji je poremetio sve u organizmu. I meni je krvna slika bila odlicna i hormoni stitne ali kad su konacno resili malo dublje da istraze sta se zbiva a ono kod mene haos u organizmu A ovaj sampom mi bas deluje sjajno. Meni kosa inace jako sporo raste, mislim da tu nema pomoci. Ali mozda ga i ja smuckam
|
|
|
|