jelena038 -> RE: Promena prezimena pri udaji? (26.5.2010 17:07:58)
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 IZVORNA PORUKA: jelena038 ja sam uzela njegovo. nije da mi moje nije bitno, ali svo ljudi koji me poznaju znaju ko sam, i "od kojih sam", a odive se svejedno ne pisu u rodoslov, tako da, sem sto bih imala posla da svaki put pisem dva DUGACKA prezimena, koja se uopste ne slazu, i sto bi neko rekao "vidis, kako ona drzi do svojih", ne bih imala nista. ako ce po tome da mi se gleda kolko drzim do svojih, onda nek se i ne vidi. cak sam imala razlog da ostavim svoje, jer mi je objavljen prvi roman pod tim prezimenom, ali ja, kad je tako nesto, vazno, dodam ispod "rodj. vlahovic" i to je to. prihvatam svaciji izbor, mislim da je lepo kada je neko zadovoljan svojim imenom i prezimenom i to je najvaznije. meni je super kad se svi ljudi u uzoj porodici prezavaju isto i tako sam odlucila da bude i kod mene. Ovo bi bio totalno glup razlog, po meni. Mada... poštujem nečije lične razloge i odabir. "glup" je teska rec...hocu reci, isto mislimo, ali ljudi ne vole kad im se bas kaze [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|