Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 15:00:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 15:08:04
|
|
|
|
morena
|
Medene ste! I ja bih opet!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 15:47:59
|
|
|
|
Anoniman
|
anci, super izgledate!! kseno, bas slatka tiba, uzivaj!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 16:14:12
|
|
|
|
vonavoj
|
anci super izgledas! kseno,ko sme da te zeza stomacic ti je malen
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 16:19:27
|
|
|
|
jabudic
|
Anci, prava si manekenka. I nije ti stomak uopste velik, mislim da ce ti i u 9. biti malen. I meni je uvjek na slici izgledao manji. Kseno, ti mozes proci kao "netrudnica" Ne zna tm sta je Obeliks, posalji ga kod mene da ga malim prstom prebacim Rimljanima Morena? Mislim da nikad vise necu reci jedva ceka, kad sve saberem bila sam trudna 19-20 mjeseci
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 16:33:30
|
|
|
|
Malecka074
|
Anči, Kseno, divnooooo! Evo i nas: 35+1
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 16:35:06
|
|
|
|
jabudic
|
Malecka, preslatko Tek se vidi iz profila, sprijeda nista
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 16:36:53
|
|
|
|
jance
|
malecka bas je lep stomacic, i lepo ti stoji haljina... kseno figura je tip-top varijanta.. ja takav ni na pocetku trudnoce nisam imala...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 16:40:32
|
|
|
|
jovana j
|
Anci, tiba ti je bas lep!!! Taman si kako treba, a ni gramcica nemas nigde viska.Svaka ti cast... Ksena ja mislim da je moj stomak inace bio veci kad nisam bila trudna , tako da si ti verovatno imala savrseno ravan istreniran stomak cim neko moze da te zove Obeliks! U svakom slucaju, medeno!!! Malecka porasli smo, porasli!!! Lepa velika tiba!!! Macaki moj je sada nesto bas slican tvom stomaku, i to bas kako stoji, nekako i meni se cini da je moj na dole. Mora da je neka debeljuca, pa ravnoteza vuce Salim se, nemam pojma, ali da, izgleda ti spusten stomak. I moj je uglavnom u donjem delu, osim kad nosim pojas.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 16:40:41
|
|
|
|
vision
|
joooj Ana, savrseno!!! Kseno, tvoj je bas mali, ali ce odjednom da poraste, videces. sad cu ja da slikam moj pa da vidite dal je porastao.... za sve!!!!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 16:40:42
|
|
|
|
Malecka074
|
Hvala, drage moje!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 16:41:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Malecka, prelepo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 16:59:55
|
|
|
|
Ana RR
|
rastemo, rastemo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 17:01:04
|
|
|
|
jance
|
odlicno vision lepa linija a i lep stomacic .. taj deo sto raste mozda znaci da se bebica malko pomera prema gore.. meni je tako samo odjednom iskocilo...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 17:05:20
|
|
|
|
bea83
|
Vision, super stomacic, super linija Kseno, ti uvek kažeš da imaš viška pa sam se sad zamislila a gde ti je taj višak? super ti je stomacic Ana, prava manekenska linija, divan stomak Sve ostale trudničice, divne ste
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 17:32:13
|
|
|
|
Malecka074
|
Vision, rastete lepo, rastete...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 17:47:26
|
|
|
|
Anoniman
|
malecka, prelepi ste!!! divan stomacici i divna trudnica! vision, bas ste slatki, uzivaj! jovanice, hvalaaaa
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 20:33:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jovana j Ksena ja mislim da je moj stomak inace bio veci kad nisam bila trudna , tako da si ti verovatno imala savrseno ravan istreniran stomak cim neko moze da te zove Obeliks! U svakom slucaju, medeno!!! I wish! uvek sam imala salca i bila "lepo popunjena" svugde. nema veze, ponudio mi je da ja njega zovem metusalix (onaj matori iz istog crtanog) u svakom slucaju, HVALA, DEVOJKE, bas mi podizete moral Malecka, tako je sladak stomak! vreme bas prolazi! jos malo pa stize novi clan! Vision, bas ti se lepo zaokrugljuje tibica!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 21:08:42
|
|
|
|
PoisonEve
|
Vision,Kseno covece! Prave trudnice manekenke! Bravo!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 22:33:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Vision, Kseno Moj je nekako bas kao pola lopte ili lubenice, mada zavisi i koju majicu obucem. Nateracu se sutra da se slikam. Anci, ti si standardno savrsena
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 12.7.2011 9:30:52
|
|
|
|
tijatija
|
za tibe Vision moje je duplo veci a dve nedelje sam manje od tebe slikacu se danas samo mi prvo napravite mesta neznam oci li stati
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 12.7.2011 10:04:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Anci, ti si standardno savrsena to si bas dobro rekla! ajde, cekamo da vidimo i tvoju lubenicu-devojcicu
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 12.7.2011 10:46:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Vi ste blesave
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 12.7.2011 13:33:30
|
|
|
|
*boka*
|
Jooooj kakvi stomacici Anci tvoj na slikama izgleda mnogo vece nego uzivo. Barem se meni tako cini.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?