Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.7.2011 21:38:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma Von Sis ti je mis na RR-u.... Sisice-misice Super si.,...nisi mi se ugojila... Ti si bre Kseno mrsa, o kakvim ti uvek kilama pricas....Bas si mi svatka... Zene, tri puta ura za vase stomake...Superiska su mi
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.7.2011 21:43:33
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: verolino Ma Von Sis ti je mis na RR-u.... Sisice-misice Super si.,...nisi mi se ugojila... stvarno si genijalna! sve sto sam sam ugojila,otislo je u sise
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.7.2011 21:53:02
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.7.2011 22:02:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Didy ŽeMske, super su vam tibe. Ne kukajte zbog sika, bilo bi dosadno (pogotovo muškarcima) da su nam svima iste (smorili bi se od dosade da su svima ko moje ). Nego, jedna information - nemojte da vam grudnjaci stežu sike, ne smeju da se usecaju nigde i da vam ostaju štrafte nakon skidanja i nosite grudnjake bez žice, jer time ometate mlečne žlezde. Meni rekla sestra tek u porodilištu kad sam se presvlačila posle porođaja. Bolje dajte sad pare za komotniji grudnjak, nego posle za adaptirano mleko. E, baš sam smor, uvek nešto solim na veselim temama. Kao neka baba strina sam. Didi ovo jako bitne informacije. I mislim da to ne bi trebalo da nas davi! Žene super su vam stomačići i sike. Samo gurajte napred.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.7.2011 23:22:36
|
|
|
|
Didy
|
Von, kad si u kući nemoj ga nositi. Ako ti se useca na leđima, mislim da to nije toliko strašno, ali ako je ispod grudi, probaj naći veći. Možda je od nekog drugog proizvođaća komotniji.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2011 9:04:55
|
|
|
|
jance
|
da, za to usecanje sam se i ja pitala... imam pamucni, kupila sam ga nedavno, sasvim je ok, al ima ono prosiveno po sredini grudi od cega mi ostaje strafta po sredini grudi kad ga skinem .. a nisam nasla (osim onog za dojilje ko sto ima von) ni jedan koji to nema...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2011 14:17:15
|
|
|
|
Misica 3
|
38+2
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2011 14:20:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: verolino Ti si bre Kseno mrsa, o kakvim ti uvek kilama pricas....Bas si mi svatka... hvala! ali daleko sam ja od mrse. doduse, mm kad je video slike kaze da mi stomak na slikama deluje veci nego u stvarnosti, a meni se cini suprotno.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2011 14:21:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Velika lepa trba
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2011 14:24:20
|
|
|
|
Misica 3
|
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2011 14:26:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Misice i ti uskoro upznaješ svog aliena
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2011 14:55:07
|
|
|
|
Anoniman
|
misice, super ste!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2011 18:06:56
|
|
|
|
PoisonEve
|
Misice, prelep je stomak! Stvarno je divan!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2011 18:22:35
|
|
|
|
Malecka074
|
Misice, divna veeelika tiba!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2011 18:35:43
|
|
|
|
jabudic
|
Molicu da se ova slika uokviri, kao rekorder na RR i kao oprostajna slika od mog stomaka. Trazile ste, gledajte, ja i moj sin u 42. nedelji
< Poruku je uredio jabudic -- 14.7.2011 18:42:50 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2011 18:43:11
|
|
|
|
Misica 3
|
Jabudic, sta to pricas, pa nije nimalo veci od mog. Super ste Hvala vam
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2011 18:48:07
|
|
|
|
jabudic
|
Misice, tvoj je stomak uobicajeno savrsen A ovaj moj nekako manji na slici
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2011 18:52:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Misice, jabudic, bravo za trbe Jabudic, jos si tu?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2011 18:53:20
|
|
|
|
Misica 3
|
Ma to se tebi samo cini da je veci u prirodi. Sutra ces taj "stomak" drzati u narucju
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2011 19:01:40
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: verolino Jabudic, jos si tu? Mislim da sam tu samo jos danas, zato i postavljam mog rekordera
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.7.2011 21:13:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Jabude, iz blizine je slikano pa ne mogu dobro da procenim ali rekla bih da tvoj stomak nije ništa veći od naših koje smo "mlađe" trudnjače
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 15.7.2011 4:00:08
|
|
|
|
Anoniman
|
jabudic, ne zezaj, super ste danas kukas, a sutra ce ti vec nedostajati
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 15.7.2011 8:59:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Macaki, šta ćeš ovde u 4 ujutru
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 15.7.2011 9:45:53
|
|
|
|
Anoniman
|
nisam mogla da spavam od vrucine. pisala sam tamo na temi...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 15.7.2011 9:48:00
|
|
|
|
Ana RR
|
ufff
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?