Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.7.2011 11:48:07
|
|
|
|
*boka*
|
Misi divan ti je stomacic! Takav je i moj, iste velicine cini mi se.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.7.2011 12:01:46
|
|
|
|
bubulence
|
misice diivnoooo . m@rty ti ces biti sledeca, bas ti se spustio stomacic. jabudic i ja cemo jos da cekamo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.7.2011 12:05:40
|
|
|
|
M@rty
|
budi daj Boze da si upravu... Ja svaki dan osluskujem telo, ali nista, mozda mi mali priprema iznenadjenje, kad se najmanje budem nadala... Misice
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.7.2011 12:31:21
|
|
|
|
jovana j
|
Veeeelika tiba Misice Bas lepo!!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.7.2011 13:59:01
|
|
|
|
Misica 3
|
Hvala drage moje
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.7.2011 14:02:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Misice stomak ti je kao bombonica
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.7.2011 14:08:43
|
|
|
|
Misica 3
|
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.7.2011 18:32:43
|
|
|
|
Anoniman
|
bravo misice!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.7.2011 20:02:12
|
|
|
|
Malecka074
|
Didyyyyyyyyyyy, Misiceeeeeeeeee i M@rtyyyyyyyyyyyyy
< Poruku je uredio Malecka074 -- 1.7.2011 20:05:41 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 9.7.2011 8:01:01
|
|
|
|
Anoniman
|
evo nas od pre dva dana. 35. nedelja (34+5)
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 9.7.2011 8:02:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Macaki jel se to malo spustila trba? Ili mi tako deluje na slici.. Čoveče, kako vreme leti
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 9.7.2011 8:04:34
|
|
|
|
jabudic
|
Macaki, i meni se cini da ti se spustio stomak
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 9.7.2011 8:11:33
|
|
|
|
Anoniman
|
ha, to je slikano one veceri kad se ponovo okrenula beba. gornji deo stomaka mi je potpuno prazan, mogu ceo dlan gore da stavim, kao i donji. a ona lezi kao neka vekna i sutira me bocno, sa jedne i druge strane stomaka. nije se spustila.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 9.7.2011 9:24:39
|
|
|
|
Misica 3
|
Macaki i meni deluje da ti se spustio stomak...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 9.7.2011 10:54:03
|
|
|
|
PoisonEve
|
Macaki predivan ti je stomacic! Kako se usiljio, samo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 9.7.2011 10:59:14
|
|
|
|
Didy
|
Macaki, prelepa trba! Deluje da se spustio, jer si tako spustila pojas od pantalona, ali na gornjoj slici se još uvek vidi da je visoko. Imaš ti još fore i beba još ima vremena da se prevrće. Mali akrobata.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 9.7.2011 10:59:47
|
|
|
|
Anoniman
|
hehe, hvala vam
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 9.7.2011 11:02:25
|
|
|
|
Anoniman
|
tako je srna, spustila sam pojas od pantalona na drugoj slici, zato tako izgleda. ne bih rekla da se spustio, mada me je boleo donji stomak kad je bila glavica dole. nadam se da ce beba biti dobra, pa ce da se ponovo namesti kako treba...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 14:33:13
|
|
|
|
Ana RR
|
35+1 Moram sama da improvizujem sa slikama jer nikako da nađemo vremena za fotkanje. Moraćemo uskoro jer mi je stomak sada taman veliki za ozbiljne fotke
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 14:35:07
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ana jako je lep!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 14:42:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala Eve rekla bih da je u prirodi veći, ne znam.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 14:51:03
|
|
|
|
jance
|
Anci, jaako lepo izgleda
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 14:56:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Anci evo i mene danas - 17 + 6
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 14:59:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Ksenči, ti kao da si se samo napila vode lepa, mala trba samo će odjednom da poraste
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.7.2011 15:00:13
|
|
|
|
Anoniman
|
na slici stvarno manje izgleda, u stvarnosti je bas izbacen, muz je poceo da me zeza i zove obeliks
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?