Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 10:52:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Hihihi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 10:53:30
|
|
|
|
mirjanica
|
Ana super si, uopste nisi velika, taman! Ja sam slicna tebi, samo mi je stomak sad nekako vise u spic otisao i primecujem da se spusta! U svakom slucaju, super Jovanice, i ti si preslatka, stomak ko bombonica sa sve tim lepim kupacim, bas si slatka!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 10:55:58
|
|
|
|
jabudic
|
Anci, pa ti uopste nisi velika, super si bas Ja sam sad ovih zadnjih dana toliko porasla, ali mislim da je to voda, ne vjerujem da beba vise tako intenzivno raste, ali svejedno, ogroman mi je stomak...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 10:57:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Nekako mi na slici stomak deluje manji, šta znam. Imam utisak da je veći kad sama sebe gledam sa strane.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 10:58:20
|
|
|
|
Didy
|
Ana, super si! Stomak ti uopšte nije velik, a nisi dobila nijedan kilogram viška, sve taman kako treba. Moraću i ja da se slikam ovih dana, odavno nisam stavila sliku.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 11:02:59
|
|
|
|
M@rty
|
anci uopste nije veliki stomak, taman kako treba i bas je sladak, srazmerno raste...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 11:05:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala Nisam se ugojila nigde sem u stomaku, ali to ne znači da neću u ovih mesec dana
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 11:50:51
|
|
|
|
mikica sa
|
Anci, prava si manekenka! Bravo! Super linija. Ma, ne sekiraj se, nemoj pretjerivati sa hranom i ostaces takva. Lako je to sad meni reci jel da?
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 11:56:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Jedem ja fino, ali pazim šta jedem. Prženo, pohovano, beli hleb, ništa od toga ne jedem.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 11:59:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Onda ništa od mekika ..... A ja baš htela da te pozovem na čast
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 12:00:21
|
|
|
|
mikica sa
|
Pametnica moja! Pretpostavljam da znas ali ipak pokusaj da ne jedes nocu, bez obzira koliku glad mozda osjetis. Radije se napij vode ili caja i nastavi spavati. pusa i samo tako nastavi
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 12:02:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Aaaaaa, može jedna maaaalaaa mekika Mikice, ne jedem noću, obično u 9 uveče pojedem pahuljice sa jogurtom i to mi je do doručka dovoljno, doručkujem oko 9, pola 10.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 12:08:15
|
|
|
|
isidora88
|
zene divne ste
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 12:10:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Anci,prelepo izgledate
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 12:18:59
|
|
|
|
vision
|
oooo Anci, extra, extra. Ti si kao i Boka, model idealne trudnice!!! Jovana i ti si super, ne znam dal sam te pohvalila, ne secam se dal sam skoro bila na ovoj temi. Bas imas lepu kozu.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 12:23:26
|
|
|
|
Didy
|
Evo jedne debele što jede sve po redu. 30+2
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 12:24:57
|
|
|
|
vonavoj
|
didy,prelepo izgleda tiba ijaoj,opet ja kukam..samo su moje sike ogromne!!! vec!!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 12:25:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Didy, kako ti je lepa trba
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 12:27:32
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj didy,prelepo izgleda tiba ijaoj,opet ja kukam..samo su moje sike ogromne!!! vec!!! Draga, moje nikad nisu bile ni prosečne veličine, čak ni dok sam dojila. Ne koristi mene kao reper.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 12:28:38
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Didy, kako ti je lepa trba Hvala, Ana. U pravu si da na slikama izgleda drugačije. Ja opet kažem da mi iz ptičje perspektive ne možemo da stvorimo pravu sliku.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 12:31:13
|
|
|
|
Ana RR
|
To je tačno, ja recimo uopšte nemam utisak da mi je veliki stomak kada ga gledam iz ptičje perspektive, ali kada se pogledam u ogledalo sa boka onda vidim da je porastao. Moje sike su na početku bile porasle a sad su kao i pre samo su mi bradavice velike i jako tamne.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 13:03:00
|
|
|
|
Anoniman
|
didy
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 13:23:55
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
ja ovu moju bombu ne smem vise da slikam lepe su vam trbe...mene ima na sve strane... anci ti kao foto model .....
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 13:44:41
|
|
|
|
jovana j
|
Anci , Didy Ju-huuuu, mnogo ste mi lepe, stvarno!!!!! Preslatke, prelepe tibe... nista lepse od veeeeelike tibe sa unutra!!!!! Joj, sto ja volim ove slickice...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 30.6.2011 13:52:54
|
|
|
|
Anoniman
|
ana didy predivno izgledate, zene!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?