Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 18:07:01
|
|
|
|
jelena038
|
joj, maro da li si ti svesna kako tvoj nik zvuci? ja sve vreme zamisljam jednu od one dve sremceve, kad ono, Oliva! divno izgledas! i stomacic je presladak!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 18:09:37
|
|
|
|
Verus
|
Hocu pitacu! Cuj Anu vec, Anci ti 3 trimestar!IZVORNA PORUKA: popadija Mara Mi nismo iz Crnje mm je samo tu dobio parohiju. Mislim sad jesmo Pa jel imas nekog ovde od rodbine mozda ih mm zna. Mislim zna ih sigurno on je seoska vizitarka. Pitaj mamu pa mi reci obavezno
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 18:29:07
|
|
|
|
Daca88
|
IZVORNA PORUKA: Lela88 Hvala ti puno :) cvetić i za tebe hajde da probamo :) pa da vidite i nas :) 23+2 jeeeee,svet je mali,ovo je moja drugarica iz razreda u srednjoj skoli:):):):).
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 19:07:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 joj, maro da li si ti svesna kako tvoj nik zvuci? ja sve vreme zamisljam jednu od one dve sremceve, kad ono, Oliva! divno izgledas! i stomacic je presladak! Nick moze da zavara. Nedo Bog da sam jedna od one dve
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 19:11:38
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Cuj Anu vec, Anci ti 3 trimestar! Verka, prosto ne znam kad je proletelo vreme
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 19:20:25
|
|
|
|
Verus
|
A cekaj kad se rodi: tek onda leti vreme Ja sve cekam da se probudim jednog dana, a ona se vec udala
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 19:20:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 20:06:23
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR A cekaj kad se rodi: tek onda leti vreme Ja sve cekam da se probudim jednog dana, a ona se vec udala ovo si rekla je za staviti u najbolje citate.. A bilo bi jos bolje da se oni udaju i ozene a mi ostanemo u istim godinama
< Poruku je uredio Brana -- 8.5.2011 20:08:25 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 9.5.2011 0:03:16
|
|
|
|
Anoniman
|
maro, bravo! bas slatko stomace!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 9.5.2011 0:07:43
|
|
|
|
madre
|
maro, bas si slatka sa stomacicem
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 9.5.2011 12:16:50
|
|
|
|
Lilla
|
Evo i nas u 11. nedelji
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 9.5.2011 12:24:22
|
|
|
|
Verus
|
he he mrvica bubica
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 9.5.2011 12:24:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: popadija Mara [/url]]klik 19-ta nedelja Mare, pa ti si prava manekenka Prelepo!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 9.5.2011 12:25:42
|
|
|
|
minna
|
divne trbe
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 9.5.2011 15:24:44
|
|
|
|
bojanica7
|
prediiivne steee!!!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 9.5.2011 16:14:52
|
|
|
|
bea83
|
Maro, kakva si cica Devojke, divni su vam stomačići jedva čekam da vam se pridružim
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 9.5.2011 20:05:05
|
|
|
|
Lela88
|
IZVORNA PORUKA: Daca88 IZVORNA PORUKA: Lela88 Hvala ti puno :) cvetić i za tebe hajde da probamo :) pa da vidite i nas :) 23+2 jeeeee,svet je mali,ovo je moja drugarica iz razreda u srednjoj skoli:):):):). jeeeee,svet je mali,ovo je moja drugarica iz razreda u srednjoj skoli:):):):). hahahahaha cicika sad sam otvorila 1. stranicu i tek sad kontam da je ono tvoj stomačić a toliko puta sam je pogledala haha :) baš je mali svet :)
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 9.5.2011 23:44:38
|
|
|
|
janajana
|
38/39 nedelja 4 dana pre CR noc pred CR
< Poruku je uredio janajana -- 9.5.2011 23:46:14 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 9.5.2011 23:55:54
|
|
|
|
Anoniman
|
A pozdrav pred susret oči u oči Diiivvvnnnooo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 10.5.2011 0:00:08
|
|
|
|
choopa choops
|
Divni trbuscici
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 10.5.2011 19:42:17
|
|
|
|
M@rty
|
evo i nas 31+2, uzivanje u danasnjem danu... A ovde smo svo troje zajedno...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 10.5.2011 20:01:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Divni ste
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 10.5.2011 21:05:26
|
|
|
|
bubulence
|
m@rty predivno... janajana i tvoj stomacic je divan tj bio divan
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 10.5.2011 21:15:09
|
|
|
|
M@rty
|
hvala bubi i anci... janajana, slazem se sa bubulence, predivan ti je bio stomacic...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?