Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.5.2011 8:53:25
|
|
|
|
Malecka074
|
Divni, predivni stomačići!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.5.2011 9:23:25
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
evo i nas debelih u 30 nedelji
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.5.2011 9:28:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Crvenkapa, divni ste baš je nisko Mihajlo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.5.2011 9:32:52
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
pa sad ce muski da vide kako je to kad se mama izlezava zbog niskog stomaka,kad nisu bili u stanju da urade neke stvari zbog svojih stomaka
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.5.2011 9:33:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.5.2011 10:00:37
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85 pa sad ce muski da vide kako je to kad se mama izlezava zbog niskog stomaka,kad nisu bili u stanju da urade neke stvari zbog svojih stomaka Crvenkapa, Sudeci po stomaku, malac ima da se rodi ocas posla. Sto bi nas narod rekao: "Izletice kao cep"!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.5.2011 10:19:37
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
IZVORNA PORUKA: nela79 IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85 pa sad ce muski da vide kako je to kad se mama izlezava zbog niskog stomaka,kad nisu bili u stanju da urade neke stvari zbog svojih stomaka Crvenkapa, Sudeci po stomaku, malac ima da se rodi ocas posla. Sto bi nas narod rekao: "Izletice kao cep"! nela79 iz tvojih usta uBozije usi...al nek stignem bar do bolinice pa cemo posle lako
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.5.2011 10:41:25
|
|
|
|
Anoniman
|
divni su vam stomacici!!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.5.2011 11:01:17
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85 IZVORNA PORUKA: nela79 IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85 pa sad ce muski da vide kako je to kad se mama izlezava zbog niskog stomaka,kad nisu bili u stanju da urade neke stvari zbog svojih stomaka Crvenkapa, Sudeci po stomaku, malac ima da se rodi ocas posla. Sto bi nas narod rekao: "Izletice kao cep"! nela79 iz tvojih usta uBozije usi...al nek stignem bar do bolinice pa cemo posle lako Nemoj uopste da brines, Vanju sam nosila nisko (al ne ovako nisko kao ti), i porodila sam se za sat vremena. Cim se dan D priblizi ti izaberi neki plac u blizini bolnice i kampuj. Nista nas ne smije iznenaditi
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.5.2011 11:09:03
|
|
|
|
M@rty
|
xexexe, nela najjaca si crvenkapice predivan stomacic...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.5.2011 11:25:02
|
|
|
|
nela79
|
hvala hvala
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 11.5.2011 13:17:18
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
nela nemo da me Mihajlo iznenadi.....da se porodim jos u kolima na putu do bolnice....jel si bila pre termina sa njim....
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.5.2011 1:15:27
|
|
|
|
issy
|
Evo da se zapljunem, nisam se dugo javljala.....bila sam pomalo u gužvi! Sada smo 27 nedelja i veoma smo veliki čini mi se, biće jedna velika devojčica :D pozdrav svima!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.5.2011 11:46:28
|
|
|
|
Anoniman
|
issy super ti je stomacic, slicne je velicine kao moj, a vidim da smo i sa trudnocama tu negde.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.5.2011 14:04:09
|
|
|
|
issy
|
pa da Macaki ti si dva dana ispred mene
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.5.2011 14:05:43
|
|
|
|
issy
|
macaki p.sssss hocu i ja da vidim tvoj stomačić
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.5.2011 15:34:37
|
|
|
|
Anoniman
|
naravno draga, slikacu ga ovih dana, pa postavljam.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.5.2011 16:23:09
|
|
|
|
Malecka074
|
Issy, divan stomačić!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.5.2011 18:31:27
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85 nela nemo da me Mihajlo iznenadi.....da se porodim jos u kolima na putu do bolnice....jel si bila pre termina sa njim.... I Vanju i Matiju sam rodila 10 dana prije termina. Ne vidjeh prije tvoju poruku da te "ohrabrim" . U svakom slucaju, dalje od bolnice sigurno nisi nego sto sam ja i opet sam stigla na vrijeme. Don't worry, be happy
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.5.2011 19:03:49
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: nela79 dalje od bolnice sigurno nisi nego sto sam ja E ovo mogu da garantujem
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.5.2011 19:15:05
|
|
|
|
Misica 3
|
29+3
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.5.2011 19:17:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Misice, kako ste porasli bravo, bravo je l' ovo linea negra?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.5.2011 19:19:08
|
|
|
|
jabudic
|
Misice, super ste!!! Anci, jeste, ja sam je imala u prvoj trudnoci, sad je nemam, ne znam od cega zavisi da li ce se pojaviti ili ne
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.5.2011 19:21:43
|
|
|
|
Misica 3
|
Anci, jeste. Imam je od samog pocetka trudnoce i sad raste zajedno sa stomakom. meni deluje kao prljavo Hvala vam
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.5.2011 19:23:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Baš zanimljivo izgleda kažu da ako nosiš dečaka onda se pojavi ali mislim da je to velika glupost, nema tu nikakvog pravila. Ja je nemam, samo mi se pojavilo par crnih dlaka na donjem stomaku i baš su mi smešne
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?