Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 4.5.2011 14:21:31
|
|
|
|
Malecka074
|
Hehehehe...ma moj na slikama nekako izgleda manji...ali u prirodi je veci. Juce me pita jedan covek jesam li u 8. mesecu. A ja jos iz sestog nisam izasla...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.5.2011 18:34:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Ćao svima :) Evo i mi da se pridružimo :) ako nas primate hehe Kako se postavljaju slike? (nova sam) :)
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.5.2011 19:12:16
|
|
|
|
jabudic
|
Ana, Macaki, Malecka, sve ste stvarno divne Nemojte cerati ovog teskasa da ustaje da se slika, ne znate vi sta je stomak, kao da mi je neko loptu za pilates okacio
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.5.2011 19:12:32
|
|
|
|
Lela88
|
Ćaooooo cure Evo još jedne nove
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.5.2011 19:15:37
|
|
|
|
Verus
|
Dobro dosle devojke!! Pogledajte ovde za ubacivanje slika: KLIK Zelim vam prijatno i veselo druzenje IZVORNA PORUKA: Anoniman Ćao svima :) Evo i mi da se pridružimo :) ako nas primate hehe Kako se postavljaju slike? (nova sam) :)
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.5.2011 19:30:32
|
|
|
|
Lela88
|
Hvala ti puno :) cvetić i za tebe hajde da probamo :) pa da vidite i nas :) 23+2
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 6.5.2011 19:32:01
|
|
|
|
Verus
|
Bravo lela! Divan ti je stomacic
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 16:16:52
|
|
|
|
Anoniman
|
[/url]]klik 19-ta nedelja
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 16:19:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Carobna pupa
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 16:20:36
|
|
|
|
sandrina 85
|
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 16:21:17
|
|
|
|
Klarita
|
Ooooo, Maro....divno ti stoji stomace
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 16:21:24
|
|
|
|
Nina...
|
Maroooo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 16:22:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Ooooo, Maro....divno ti stoji stomace Ja mislim da cu tesko da se odreknem od njega
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 16:26:32
|
|
|
|
Klarita
|
Ako bude golem kao moj, kad sam usla u deveti jedva sam cekala da splasne Vecito pitanje je bilo JAO BLIZANCI JEL' DA???
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 16:27:37
|
|
|
|
Anoniman
|
A tebe su bas pogodili Ima vremena videcemo za sad mi se svidja kako napreduje struk je i dalje tu pa se tesim jos
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 16:30:28
|
|
|
|
Verus
|
Divno Maro....bas lepa stara kuca u pozadini...nedostaje mi moje detinjstvo tu, kod bake i deke...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 16:31:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovo ti je slikano u porti crkve. Tu bas iza treba da se gradi novi parohijski dom
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 16:42:45
|
|
|
|
Verus
|
Volim to mesto...a uvek kad zamirisu zumbuli setim se dvoriste bake i deke
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 16:43:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Ti si iz Crnje ? Mislim imas ovde rodjake ?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 17:01:42
|
|
|
|
Verus
|
Mama mi je odatle, a i tata je tu ziveo. Baka i deka su bili odatle...ih jos kad bi se setila imena ulice....pitacu mamu pa ti kazem. A moji bi sigurno znali ko ste vas dvoje da znaju imena: mislim od "koga"., znas vec sta kazem... piljara ja
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 17:03:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi nismo iz Crnje mm je samo tu dobio parohiju. Mislim sad jesmo Pa jel imas nekog ovde od rodbine mozda ih mm zna. Mislim zna ih sigurno on je seoska vizitarka. Pitaj mamu pa mi reci obavezno
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 17:06:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Maro, divna trba i već 19. nedelja?? Čoveče!!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 17:08:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Da ne poverujes kako vreme brzo prolazi a kao da juce bilo kad sam dosla na rr i saznala da sam trudna
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 17:09:59
|
|
|
|
tvigy
|
Drage zene-prelepe ste!!!I vi i stomaci!!!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 8.5.2011 17:30:38
|
|
|
|
New Mom
|
Maro, jako lepo!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?