Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.4.2011 10:40:19
|
|
|
|
Anoniman
|
WoW Anchi, super izgledas...Prelepa tiba
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.4.2011 10:40:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Faja, teta VeLka
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.4.2011 10:42:04
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.4.2011 10:45:00
|
|
|
|
bubulence
|
macaki, anci, diiiivneee ste, ljubim vas u stomacice
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.4.2011 10:45:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Sve majice su mi kao šoferske
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.4.2011 10:54:25
|
|
|
|
Anoniman
|
anci, super izgledas!! hvala vaaaam
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.4.2011 11:34:20
|
|
|
|
M@rty
|
evo i nas, malo smo porasli... 25+5
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.4.2011 11:41:42
|
|
|
|
bubulence
|
zene, pa vi meni nabijate komplekse ne znam koja mi je zgodnija... m@rty da li treba bilo sta da komentarisem ? presladak stomacic stvarno...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.4.2011 11:42:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Divna tiba
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.4.2011 11:43:52
|
|
|
|
M@rty
|
hvala bubili anci i macaki i vi sjajno izgledate, ljubim vas u stomacice...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.4.2011 11:49:10
|
|
|
|
Malecka074
|
Macaki, Anci, M@rty, divniiiiiiiiiiiiiiiiii stomačići! Bravooooooooooooooo! Macaki, imamo isti prekrivac. Samo sto se moj skupio posle silnog pranja, pa moram da uzimam novi, jer mi jedva prekrije trosed. Joj@, ne znam sta bih ti rekla...osim da sada pokusas sto bolje da se hrabnis i povedes racuna. Sada je beba najvaznija! Misli na nju! A posle razmisljaj o kilama... Bice to sve ok, samo se potrudi!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.4.2011 12:32:55
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala malecka
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.4.2011 14:50:21
|
|
|
|
*boka*
|
Ijaoooooo kakve ste mi zgodnice! Anci tvoj stomacic sam jedva cekala da vidim!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.4.2011 14:51:32
|
|
|
|
eni26
|
Ana prelep tiba Marty svaka cast
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.4.2011 15:10:54
|
|
|
|
*boka*
|
Evo i od nas nesto od pre neki dan, to je bila 22. nedelja
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.4.2011 15:46:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Prelepo Boko
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.4.2011 15:47:22
|
|
|
|
Misica 3
|
Devojke, prelepe su vam tibe Prave ste zgodne cice-mace
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.4.2011 16:27:22
|
|
|
|
Anoniman
|
boko, super ste!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.4.2011 16:53:34
|
|
|
|
bokicans
|
Mame divne ste!!!!Divni su vam stomacici!Ali ona devojka sa dijetom me šokirala ,izvinite ali tako je...... Sve se moze kad se hoce!!Ali boze moj nekom je bitnije da je lep!! Kako ljudi mogu biti sebicnii!
< Poruku je uredio bokicans -- 1.4.2011 16:54:56 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.4.2011 20:54:52
|
|
|
|
*boka*
|
Hvala drugarice moje!!! Ljubac veliki svim okruglicama! IZVORNA PORUKA: bokicans ...Ali ona devojka sa dijetom me šokirala ,izvinite ali tako je...... Sve se moze kad se hoce!!Ali boze moj nekom je bitnije da je lep!! Kako ljudi mogu biti sebicnii! A ovaj slucaj nisam zelela da komentarisem uopste, jer ne bih imala nista pozitivno da napisem. Bila sam, blago receno, zabezeknuta kada sam procitala i bilo mi je lakse da se napravim da nisam ni procitala..... Nadam se samo i zelim joj da se bebica rodi zdrava i prava.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 1.4.2011 23:28:31
|
|
|
|
Bunnyca
|
JOJ , nemoj da se nerviras, sada ne mozes da vratis vreme....ja sam imala slicnu situaciju.Naime u trudnocu sam usla sa malo manjom tezinom, mada sam ja sitna, pa je za mene to bilo normalno.Potom sam se do 25 nedelje lepo ugojila nekih 4-5 kg, medjutim onda su usledile mucnine i povracanje svaki dan....u sedmom mesecu sam izgubila 4 kilograma.......,kada sam otisla na 4d, na svoje insistiranje, jer sam osecala da nesto nije u redu, beba je pocela da zaostaje, skoro dve nedelje.....onda sam resila da jedem na silu, inace imam hronicni gastritis vec 10 godina. Sada sam u 34 nedelji i nisam puno dobila, ali beba je pocela da napreduje bolje. Dakle, savet, jedi,jedi i jedi......obavezno uzmi vitamine, posebno B kompleks, Bevipleks i protein 48, koji imas u prodavnicama zdrave hrane.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 15:05:11
|
|
|
|
Maleno85
|
Evo i nas.. 34+3
< Poruku je uredio Ana RR -- 3.4.2011 15:50:08 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 15:06:55
|
|
|
|
Maleno85
|
Jos da sam nas okrenula kako treba, gdje bi nam bio kraj
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 15:32:56
|
|
|
|
Misica 3
|
Maleno, divna tiba...odlicno izgledas
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 15:42:59
|
|
|
|
jabudic
|
Sve ste divne, i vi i trbe Ja bih moj postavila, nego ga ne mogu ugurati u monitor
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Curtis Means je najranije rođeno dete koje...Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?