Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 15:47:02
|
|
|
|
M@rty
|
jabudic postavljaj sliku i ne glupiraj se, inace cemo te zadaviti (salim se)
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 15:48:27
|
|
|
|
M@rty
|
maleno za stomacic, divan je...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 15:48:48
|
|
|
|
jabudic
|
Ja se ne salim, sto je najgore
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 15:50:45
|
|
|
|
M@rty
|
pa sve imamo stomake, trudne smo, sto je i logicno onda...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 15:51:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Maleno, ispravila sam fotke Prelepa je tiba Jabudic, fotoaparat u ruke
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 15:57:52
|
|
|
|
jabudic
|
Danas sa rostilja, slikao mm, antitalenat Neka sto sam big, ali je uspio stomak pod vrat da mi podigne, vizuelno, naravno...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 15:58:52
|
|
|
|
Ana RR
|
E bre jabudic, pa jesi li mogla sitniju sliku da nađeš Koliko vidim, super izgledaš
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 16:06:09
|
|
|
|
jabudic
|
Pa ta mi bila najnovija, od danas, evo 2 od sad:
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 16:11:29
|
|
|
|
Ana RR
|
pa super izgledaš, nemoj da nas zezaš!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 16:13:44
|
|
|
|
jabudic
|
Ufff, Ana, sjecam se kao , a ovih dana jedem kao 3 Nego, tjesim se, jos koji mjesec...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 16:14:30
|
|
|
|
vonavoj
|
ma ajde jabudic,super izgledas!!! mislim da cu ja biti kao tenk!!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 16:21:19
|
|
|
|
M@rty
|
ih jabudic sto bih te ja sad bila, ti kako si opisala sebe, reklo bi se da si ogromna, kad ono sasvim normalno gradjena za trudnicu... uopste nisi debela, nego lupas sve i svasta... ccccccc
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 16:31:26
|
|
|
|
Maleno85
|
Anci, sta bi mi bez tebe, hvala za slicice Hvala i na komplimentima Meni je svaka trudnjaca prelijepa imala ona mali ili veeeliki stomak, kg vise ili manje.. Tako da me sve vase slike raznijeze, sve ste prelijepe. A da znate da je Jabudic lijepa kao lutkica (znamo se preko fb) i ona vas laze da je debela i nikakva Eto ti sad lago jedan Ljubac za sve mame i trbe..
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 16:33:58
|
|
|
|
jabudic
|
Malenoooooooo Bezobraznice jedna ! Ti me znas dok nisam bila trudna, a sad... Sad je druga prica Hvala vam, u svakom slucaju, fino je cuti vase profesionalno misljenje, za razliku od okoline, koji se zaprepaste koliki mi je stomak porastao preko noci...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 16:41:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Jabudic, meni divno izgledaš samo uživaj!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 16:46:35
|
|
|
|
jabudic
|
Hvala vam svima, drage moje
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 17:06:08
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
24 nedelje i 1 dan
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 17:12:47
|
|
|
|
M@rty
|
crvenkapice divno, divno, divno... ma sve ste slatke , obozavam da gledam ove slicice...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 17:19:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Uf.kako me neka zelja opet stegne kada vas gledam.......
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 17:28:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Crvenkapa, ode on u špic raste Mihajlo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 17:57:36
|
|
|
|
Maleno85
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Malenoooooooo Bezobraznice jedna ! Ti me znas dok nisam bila trudna, a sad... Sad je druga prica Hvala vam, u svakom slucaju, fino je cuti vase profesionalno misljenje, za razliku od okoline, koji se zaprepaste koliki mi je stomak porastao preko noci... Kad je zena lijepa, trudna moze da bude samo ljepsa Ti si zobazna Crvenkapice, trba je prelijep
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 17:58:50
|
|
|
|
jabudic
|
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 19:21:17
|
|
|
|
Misica 3
|
Divne ste trudnice Jabudic, super izgledas
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 22:34:05
|
|
|
|
Brana
|
Zenice extra izgledate svaka vam cast kao manekenke ste!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 3.4.2011 23:15:07
|
|
|
|
Anoniman
|
maleno jabudic crvenkapa preslatki su vam stomacici!!!!!!!!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Curtis Means je najranije rođeno dete koje...Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?