|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo
24.3.2011 12:14:06   
mikica sa
evo i nas dvoje, 35+5 user posted image

user posted image

user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu carobnicabc)
Direktna veza do poruke: 1251
24.3.2011 12:17:01   
jabudic
Mikice, svaka cast, ti si kao manekenka, bre user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 1252
24.3.2011 12:54:25   
mikica sa
aha, manekenka teške kategorije user posted image

hvala ti, draga moja puno! dosad dobila 9500gr, vidjećemo dokle ću doći... ovo je slikanje između kuvanja ručka i čišćenja balkona user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1253
24.3.2011 13:34:53   
jabudic
Ne znas ti sta je teskas, 26. nedelja + 10kg user posted image

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 1254
24.3.2011 13:35:39   
morena
Joj, mikice, baš ste medeni! user posted image

Stigao nam je nas Jakov! :)

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1255
24.3.2011 13:53:35   
Joj@
Definitivno sam imala razloga za brigu user posted image stomak, to jest beba neraste od poslednjeg pregleda (u 17. nedelji je bio poslednji)a u petak ce biti 26 nedelja...ziv jeste, razvija se, ali je strasno mrsav i mali...trebalo je da znam, preterala sam s dijetom sad bih se ubila, koj sam idijot, brinula sam za nogu, brinula sam da nebudem debela mlada, brinula sam da nerastu sise, a na dete nisam mislila...nista, ja da se oprostim od moje korset_ vencanice pa da pocnem da jedem...slike sam odlucila da nestavljam jer me je strasno sramota, mozda od sledeceg meseca kad naraste i sad cu da se prebacim na temu ishrana u trudnoci pa ako mozete da mi date neke savete sta je hranljivo a zdravo ocajno se osecam, nikakva sam majka user posted image

< Poruku je uredio Joj@ -- 24.3.2011 13:57:57 >

*They can crush my cookie, but they can NEVER steal my fortune*

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1256
24.3.2011 13:56:52   
jabudic
Jojo, bas mi je zao user posted image
U kojoj si ti sad nedelji? I kakvu si dijetu drzala? Sta kazu, hoce li bebac biti dobro?

(odgovor članu Joj@)
Direktna veza do poruke: 1257
24.3.2011 13:58:20   
mikica sa
IZVORNA PORUKA: morena

Joj, mikice, baš ste medeni! user posted image

hvala morena, ljubi nam jakova drugara a i tebi velika pusa i user posted image

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 1258
24.3.2011 13:59:01   
mikica sa
IZVORNA PORUKA: jabudic

Ne znas ti sta je teskas, 26. nedelja + 10kg user posted image

sve će to otići, mlada si user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1259
24.3.2011 14:00:26   
mikica sa
IZVORNA PORUKA: Joj@

Definitivno sam imala razloga za brigu user posted image stomak, to jest beba neraste od poslednjeg pregleda (u 17. nedelji je bio poslednji)a u petak ce biti 26 nedelja...ziv jeste, razvija se, ali je strasno mrsav i mali...trebalo je da znam, preterala sam s dijetom sad bih se ubila, koj sam idijot, brinula sam za nogu, brinula sam da nebudem debela mlada, brinula sam da nerastu sise, a na dete nisam mislila...nista, ja da se oprostim od moje korset_ vencanice pa da pocnem da jedem...slike sam odlucila da nestavljam jer me je strasno sramota, mozda od sledeceg meseca kad naraste i sad cu da se prebacim na temu ishrana u trudnoci pa ako mozete da mi date neke savete sta je hranljivo a zdravo ocajno se osecam, nikakva sam majka user posted image

joj@ nemoj odmah paničiti, vidi sa dr šta je najbolje da sad uradiš po pitanju ishrane i dijete

(odgovor članu Joj@)
Direktna veza do poruke: 1260
24.3.2011 14:00:44   
Joj@
U 26-oj...jao opet sam se rasplakala...ma sta mi sad vredi da cmizdrim kad sam kreten...rekli su mi da je dete zivelo jedino od zaliha u organizmu (ja sam krupnija bila kad sam ostala u drugom stanju). Mogla sam da izgubim bebu, ovo je bilo u poslednji cas. E, ja jos slucajno kazem vereniku, ajmo cisto onako na 4d i opet SLUCAJNO ovog meseca bio popust u zakazemo. Sve je bilo slucajno...mali je pravi borac izgleda...neda se, srce moje

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1261
24.3.2011 14:04:08   
Joj@
Eto, poslah...nesto baguje

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1262
24.3.2011 14:04:45   
jabudic
Ista smo nedelja. Pa kolika je beba? Slusaj sad doktore, nemoj da se zezas!
Kad cujem ovako nesto drago mi je sto sam se ugojila 10kg, ima vremena da smrsam.
Najvaznije je da su nam bebe dobro, a izgled je manje bitan. Bice on sad dobro, bar kad ste vidjeli na vrijeme. A zasto si drzala dijetu? Iz zdravstvenih razloga, ili...?

(odgovor članu Joj@)
Direktna veza do poruke: 1263
24.3.2011 14:11:29   
Joj@
Imam osteoprotezu, recimo kao neka sipka, umesto golenjace (potkolenica) ali netrpi preveliko opterecenje i jednom sam je od prekomerne tezine polomila i napravila sebi haos, jedva su mi sastavili kost. To se nevidi inace golim okom, ali zeza. Osim toga nasledila sam od majcine familije trombozu vena... lepota jedna. A ostala sam u drugom stanju sa jedno 10 kg viska. I toliko sam i oslabila ali sam se ugojila 3kg. Ja sam mislila da sam vise, medjutim kad su me tamo izmerili ukupno tri, i to stagnira tako vec mesec dana ili vise...? (od prethodnog pregleda). I sve to iz straha da se neponovi horor sa nogom. Osim toga,ajd kad sam vec iskrena, bicu do kraja...udajem se prvog maja...pa kao...kompleksi...ja sam puna toga...znam da je grozno to sto pricam i zaista me treba osudjivati, sada shvatam sta su mislile mama i baka kada su mi rekle da sam ipak u nekom pogledu suvise mlada i nerazumna za bebu...ali ovaj pregled mi je bio samar u facu, sada sve menjam

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1264
24.3.2011 14:13:32   
jabudic
Pa dobro, imala si puno razloga za dijetu, ali ipak, beba treba da je prioritetna u odnosu na sve. Nadam se da ce sve biti dobro, nemoj da brines, i to lose utice na bebuuser posted image

(odgovor članu Joj@)
Direktna veza do poruke: 1265
24.3.2011 14:14:40   
Joj@
Ma nevredi, moram do kraja bar pet kg da se ugojim, tako mi je receno...pa makar lezala poslednjih mesec dana

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1266
24.3.2011 14:23:55   
MarijaBg
Joja, ako nemas problem sa secerom, raspali po vocu i slatkisima, naravno uz puno zdrave hrane i cas posla cete napredovati i ti i beba

(odgovor članu Joj@)
Direktna veza do poruke: 1267
24.3.2011 14:25:23   
Verus
Joj: stvarno bih nesto lepo da ti kazem ali nikako ne mogu!  Pa koji je tebi lekar savetovao da drzis dijetu u trudnoci???  Trebala si da jedes i da lezis ako treba da ne slomis sipku, i da te stave na heparin da ne dobijes trombozu: I ja sam sebi davala inekcije zbog toga, tj. zbog prethodne tromboze duboke vene, cela desna noga u donjem delu mi je bila zgrusana, i OPET nisam gladovala.  Dete mi je sporije raslo na kraju i jela sam protein svaka 2 sata, pile 5 litara vode na dan SVE samo da sto duze iznesem trudnocu. 

I izvini ALI misliti na sebe i izgled u trunoci je sebicno, smrsaces kad se sve zavrsi.  Ja sam se ugojila 35 kila, do sada skinula 27 i radim na tome da skinem i ostatak.  I boli me uvo za moje debelo dupe, imam dete koje sam donela kuci zdravu i pravu, iako malu i to samo zato sto sam bila disciplinovana.

Trgni se bre zeno i jedi, miruj, i resi sa lekarom u vezi tromboze i noge, ne znam gde zivis, ali moras naci lekara koji je kompetentan za tvoj problem.

Izivni ako sam bila gruba, drugacije nisam moglauser posted image

(odgovor članu Joj@)
Direktna veza do poruke: 1268
24.3.2011 14:26:01   
Verus
Da bi dete sad pocelo da raste treba da unosi protein i masnoce prvenstveno.  Od vitamina C niko nece narasti!
IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Joja, ako nemas problem sa secerom, raspali po vocu i slatkisima, naravno uz puno zdrave hrane i cas posla cete napredovati i ti i beba

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1269
24.3.2011 18:24:48   
Nensi*
Slazem se sa Verus u potpunosti...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1270
1.4.2011 9:54:50   
Anoniman
21. nedelja (20+4)

user posted image

user posted image

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 1271
1.4.2011 9:55:49   
Ana RR
user posted image user posted image Macaki, tu smo negde user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1272
1.4.2011 10:33:42   
Anoniman
daj anuska slike da te vidimo user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1273
1.4.2011 10:35:22   
Anoniman
Macaki, bas si zgodna trudnicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1274
1.4.2011 10:38:44   
Ana RR
Nije baš skorašnja, 18.nedelja

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here