Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 18.10.2011 9:33:04
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Ma ne, mislila sam na opravdanje od dr. silly me! ja mislila za uplatnicu... simke ti u medjuvremenu odgovorila
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 18.10.2011 9:34:09
|
|
|
|
simke
|
Nadam se da si im javila da je bolesna Darling, Simke ide u vrtić,a kašlje ko magarac,jer još uvek nije izbacio šlajm Što se dr tiče on je zdrav,nije slinav,nema T,jede ko mećava,ali "iskašljava"
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 18.10.2011 9:38:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Isto kao simke. Dve nedelje je bio kod kuće, dr kaže da je zdrav, on se ok oseća, ali kašlje. Sva deca u njegovom vrtiću kašlju, i nije da teram inat, ali neću da budem jedina budala koja će ostaviti dete kod kuće "samo" zbog kašlja.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 26.10.2011 11:25:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Gde skidate jelovnik na sajtu RD?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 2.11.2011 13:01:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Gde skidate jelovnik na sajtu RD? Zna li neko? Bilo ko
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 2.11.2011 13:04:05
|
|
|
|
malik
|
Evo link: http://www.predskolska.rs/. Sa leve strane je pdf dokument.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 2.11.2011 13:55:07
|
|
|
|
Dora
|
U ponedeljak sam na vratima vrtića zatekla jako neprijatno saopštenje, tj. ono je zateklo mene. Uprava Radosnog detinjstva donela je odluku da se ukidaju časovi engleskog koji su bili održavani u toku boravka dece u vrtiću. Nije mi jasno kako je nekome moglo da zasmeta to da deca po jedan čas dva puta nedeljno uče engleski dok su u vrtiću!? Svi su bili zadovoljni a deca jako lepo savladavala engleski što je bilo značajno i Luki kad je krenuo u školu. Razočarana sam ovom odlukom i pitam se samo, što ne zabrane tako monopol jedne turističke agencije koja svake godine čerupa roditelje vodeći decu na jednodnevne izlete po ceni kao da idu 15 dana u Grčku u predsezoni ili 5 dana na Testeru kao da idu 10 dana na letovanje u Egipat u sezoni...msm, šta reći a ne zapitati se ko je ovde lud!???
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 28.3.2012 9:34:31
|
|
|
|
New Mom
|
Pitanja, možda glupa, izvinjavam se. Vidim na sajtu da će u aprilu biti konkurs. Kako funkcioniše za decu koja već idu? Da li se konkuriše opet ili po automatizmu se ide? Da li postoji šansa da ne bude primljena opet u isti vrtić? I šta znači da treba izvod iz m.k. rođenih "ako se dete prvi put upisuje, i izvodi za svu decu u porodici"? Je l' to znači samo za decu koja idu u vrtić ili recimo evo sad kad se rodi beba prlažem i njegov izvod iako će tek sledeće godine on konkurisati?
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 28.3.2012 9:45:56
|
|
|
|
Maya21
|
pitas za Kacu? ona je vec upisana i mirna si, a bebac kad se bude upisivao, trebace ti njegov i Kacin izvod.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 28.3.2012 9:58:49
|
|
|
|
New Mom
|
Znači, ništa ne nosim jer ne konkurišemo? Tako? Po automatizmu joj se produžuje pohađanje?
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 28.3.2012 10:01:49
|
|
|
|
Maya21
|
da da, osim ako ne zelis da promenis vrtic, onda podnosis molbu za premestaj, isto u vreme konkursa. Za to ne znam sta ti treba. Mi se prebacujemo u drugi, nama blizi vrtic, ali on prelazi iz jaslene u grupicu 3-4godine, sadasnji vrtic je prebukiran, pa oni to automatski prebacuju. popunjavali smo u januaru neku anketu za premestaj, i ne treba nam nista.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 28.3.2012 10:06:23
|
|
|
|
New Mom
|
Hvala, Majče!
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 28.3.2012 11:40:22
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Gde skidate jelovnik na sajtu RD? sta ce ti cim udjes u vrtic znas sta su jeli , NM Maya je sve rekla
< Poruku je uredio lanajelena -- 28.3.2012 11:41:04 >
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 29.3.2012 18:42:09
|
|
|
|
isidora88
|
ne nadjoh odgovore u temi upis u jaslice pa da ovde probam jel prilazem neki dokaz o nezaposlenosti ili ne? i kakva resenja i preporuke centra za soc.rad?sta ce mi to,kako to dobijam?
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 29.3.2012 22:08:15
|
|
|
|
isidora88
|
ima li koga,hitno mi je jer mm jos malo ide na teren pa da stignem da prikupim papire dok je tu
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 29.3.2012 22:20:19
|
|
|
|
New Mom
|
Treba ti: - izvod iz MK za dete (fotokopija) - popunjen formular - potvrda od lekara da je dete uredno vakcinisano - potvrda o zaposlenju za roditelje (ili da je redovan student) Kakva preporuka od Centra za socijalni rad? To je samo za decu bez roditeljskog staranja.
< Poruku je uredio New Mom -- 29.3.2012 22:22:02 >
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 29.3.2012 22:21:45
|
|
|
|
New Mom
|
KLIK
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 29.3.2012 22:28:36
|
|
|
|
isidora88
|
hvala NM jel mogu ove obrasce sto doktor popunjava i ovaj drugi da skinem sa neta i to da odstampam ili moram otici u vrtic po to? nadam se da necu vise gnjaviti sa pitanjima
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 29.3.2012 22:32:50
|
|
|
|
New Mom
|
Skini sa sajta i štampaj i to nosi. Ne zaboravi da popuniš SVIH 10 mesta u koji objekat hoćete (gde ima jaslena grupa), tako se povećavaju mogućnosti da upadnete (ja sam to poslušala), a posle možete da menjate vrtić.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 29.3.2012 22:39:45
|
|
|
|
isidora88
|
hvala ti,poslusacu te,sve cu popuniti,samo da upadnemo bilo gde, i jos jedno pitanje kada se krece u jaslice,jel u septembru ili ranije?
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 29.3.2012 23:25:26
|
|
|
|
VVVV
|
Obavezno popunite svih 10 mesta! Mi smo popunili 7 i receno nam je d zbog toga nismo dobili vrtic. Primili su nas kasnije u avgustu, pri prosirenju liste. Jedno glupo pitanj e: ako je dete islo godinu dana u vrtic, da li treba kada i kako se upisuje u 'drugu godinu'?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 29.3.2012 23:37:06
|
|
|
|
Anoniman
|
uopste ne mogu da se snadjem na sajtu PU. gde pise gde su jaslene grupe? i sta je pod tackom 6 I 7 resenje i preporuke cntra za socijalni rad?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.3.2012 2:49:23
|
|
|
|
Anoniman
|
mislim da sam se snasla oko @$#% pedagskih jedinica nisu mogli lepo da ih razvrstaju po delovima grada ... ispade da npr u "vili" ima 8,5 slobodnih mesta u jaslenoj grupi?? pojasnjenje molim! i dalje tacke 6 i 7 mi nisu jasne ...
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.3.2012 7:12:59
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 i jos jedno pitanje kada se krece u jaslice,jel u septembru ili ranije? U septembru kad startuje školska godina. IZVORNA PORUKA: VVVV Jedno glupo pitanj e: ako je dete islo godinu dana u vrtic, da li treba kada i kako se upisuje u 'drugu godinu'? Ima nas koji smo to već pitali - vidi iznad. IZVORNA PORUKA: New Mom Znači, ništa ne nosim jer ne konkurišemo? Tako? Po automatizmu joj se produžuje pohađanje? IZVORNA PORUKA: Maya21 da da, osim ako ne zelis da promenis vrtic, onda podnosis molbu za premestaj, isto u vreme konkursa. Za to ne znam sta ti treba. Mi se prebacujemo u drugi, nama blizi vrtic, ali on prelazi iz jaslene u grupicu 3-4godine, sadasnji vrtic je prebukiran, pa oni to automatski prebacuju. IZVORNA PORUKA: BlackBetty uopste ne mogu da se snadjem na sajtu PU. gde pise gde su jaslene grupe? i sta je pod tackom 6 I 7 resenje i preporuke cntra za socijalni rad? Jaslene grupe su svuda gde ti piše da ima celodnevni boravak za uzrast rođeni od 31.8.2010.-31.8.2011. Kao papagaj sam, već sam pisala Isi iznad - rešenja Centra za socijalni rad i preporuke su decu bez roditeljskog staranja, ili bilo šta ako slično. Treba vam: - izvod iz MK za dete (fotokopija) - popunjen formular - potvrda od lekara da je dete uredno vakcinisano - potvrda o zaposlenju za roditelje
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.3.2012 7:16:39
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: BlackBetty mislim da sam se snasla oko @$#% pedagskih jedinica nisu mogli lepo da ih razvrstaju po delovima grada ... ispade da npr u "vili" ima 8,5 slobodnih mesta u jaslenoj grupi?? pojasnjenje molim! Ne vidim na sajtu da ima još koliko gde ima slobodnih mesta. To će biti kad krene zvanično konkurs. Imaćeš posebno papire gde će za sve uzraste i sve vrtiće biti navedeno koliko gde ih ima. A ovo što si navela ne piše broj slobodnih mesta već broj grupa.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Roditelji bi bili „užasnuti“ onim što deca...Da li bi vam smetalo da vaše dete priča unaokolo sve i svašta o vama? Ali da, deca nekada to rade... jer ne znaju uvek š...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.