Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.3.2012 9:06:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo da znate, lepo napreduje zidanje vrtića u Radničkoj, mislim da će biti gotov do septembra. Koliko sam upućena, biće jasleno od 6 meseci.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.3.2012 9:14:54
|
|
|
|
jance
|
da, i ja sam to cula, a kad onda pocinje upis za tu jaslenu grupu?
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.3.2012 10:26:39
|
|
|
|
Anoniman
|
skontala. 3,5 grupe je verovatno 3 celodnevne i 1 poludnevna grupa?
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.3.2012 11:40:46
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: BlackBetty skontala. 3,5 grupe je verovatno 3 celodnevne i 1 poludnevna grupa? Pre će biti 3 grupe po npr. 12 dece (koliko treba da prime) ali proširene određenim brojem (kod KL ih ima 22 tako).
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.3.2012 14:40:19
|
|
|
|
lelaigor
|
Možda sam glupa, ali ništa ja njih ne razumem... i neki dan je pisalo da nezaposleni roditelji ne podnose nikakve papire....i ne piše šta treba da nosim ko dokaz da primam dečiji jer onda manje plaćam... I ne znam da li pošto prvi put konkurišemo uopšte mogu da konkurišem za mađarsku grupu, ili se to posle prebacuje.... Ja kontam da upišem 10 nama najbližih pa gde upadne, pa ćemo se premeštati a za mađarsku grupu ću da vidim posle kad ušadne...
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.3.2012 14:57:59
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Možda sam glupa, ali ništa ja njih ne razumem... i neki dan je pisalo da nezaposleni roditelji ne podnose nikakve papire....i ne piše šta treba da nosim ko dokaz da primam dečiji jer onda manje plaćam... I ne znam da li pošto prvi put konkurišemo uopšte mogu da konkurišem za mađarsku grupu, ili se to posle prebacuje.... Ja kontam da upišem 10 nama najbližih pa gde upadne, pa ćemo se premeštati a za mađarsku grupu ću da vidim posle kad ušadne... Znam da je na spisku vrtića pisalo "nastava na mađarskom", "nastava na slovačkom" itd., a i na tom papiru stoji nešto tipa "želim da dete pohađa nastavu na... (pobrojano) jeziku". A za dokaz za dečiji mislim da se dostavlja kasnije. Pogledaj unazad, znam da je lanajelena to nosila. Nezaposleni roditelji i nemaju šta da nose, pa ti ostaje ono drugo pobrojano (izvod, potvrda od dr, formular).
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.3.2012 15:33:23
|
|
|
|
lelaigor
|
Uspela sam nešto kao da skontam, i da nađem gde uopšte ima jaslenih grupa u našoj okolini, nakupiću ja i više od 10, za jezik ja mislim da ide kasnije, a i to nema u puno vrtića...neka ona krene ovako, dogodine ću je lako prebaciti. Samo da krene!!!!! ali, pošto sam ja nezaposlena, mrka kapa....
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 4.4.2012 12:00:02
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 koliko traje celodnevni a koliko poludnevni boravak u jaslicama? do koliko sati moze da se odnese prijava,tj.koje je radno vreme? koji vrtici imaju jaslice da znam gde da konkurisem? IZVORNA PORUKA: isidora88 nasla sam odgovor koliko traje poludnevni i celodnevni boravak dece,jel to znaci da ako ja uzmem poludnevni najkasnije do pola 1 mora doci po dete il mogu do 2,ne znam da sta da izaberem i da li znaci da ako negde nema slobodnih mesta tu ne mogu da konkurisem jer slobodnih mesta ima samo na lokacijama koje mi nikako ne odgovaraju IZVORNA PORUKA: lelaigor Pa, postoji mogućnost da dete iz prepodnevne smene sačuvaju u popodnevnoj, ali kad ide popodne onda verovatno ostaje sa čistačicama, zato je bolje da se dete kupi do roka. Meni je bolje celodnevno dok su mali. U suštini kako su napislai, mada je to nešto novo koliko sam ja upućena, da, pišeš one vrtiće u kojima ima mesta, iako ti ne odgovaraju po lokaciji, ali možeš posle da tražiš premeštaj. Ali, bolje ti je da ti dete prime bilo gde pa da imaš sigurno mesto, pa da ga posle prebacuješ. IZVORNA PORUKA: ribizla Kad je konkurs ? IZVORNA PORUKA: isidora88 poceo je od 1.4 do 21.4
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 4.4.2012 12:03:25
|
|
|
|
New Mom
|
Jaslene grupe su tzv. celodnevni boravak. Kod nas je preuzimanje dece od 14h do 16.30h. Pre toga može po dogovoru, oko 11h, jer tada u 11h imaju užinu i posle od 11.30h do 13h spavanje, u 13.30h ručak. Tada su vrata zaključana. Konkurišeš samo tamo gde je navedeno da ima slobodnih mesta u jaslenog grupi. I pusti da li ti odgovara ili ne, bitno je da ti Mateja upadne. Kreneš od onog koji ti najviše odgovara. I opet - nabroj na svim linijama!
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 4.4.2012 12:06:44
|
|
|
|
New Mom
|
Slobodna mesta KLIKNI Radno vreme uprave je od 8h do 17h, subotom od 8h do 14h.
< Poruku je uredio New Mom -- 4.4.2012 12:07:00 >
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 4.4.2012 13:42:45
|
|
|
|
isidora88
|
NM moj spasilac,uvek sve lepo odgovori kako da popunim svih 10 linija kad ima samo u 6 vrtica slobodna mesta
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 4.4.2012 14:52:36
|
|
|
|
New Mom
|
Izbrojala sam ti u 7 plus prigradska naselja (Kamenica itd.).
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 4.4.2012 15:03:52
|
|
|
|
isidora88
|
sad skontah da kad skrolam na dole ima jos vrtica,ja videla samo prvih 40 a sta ako upadne u kamenicu lupam,kako ide proces za premestaj,ne bih da tako negde upadne pa da idemo na privikanje malo u jedan vrtic pa u drugi i bas nikako ne smem da stavim neki vtic recimo u b.cosica gde nema mesta ali imamo vezu?
< Poruku je uredio isidora88 -- 4.4.2012 15:08:15 >
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 4.4.2012 15:06:09
|
|
|
|
New Mom
|
Pa taman ti veza bude da se prebacite. Ali pišeš gde ima mesta. Uostalom, privikavanje je par dana i ako krenete kasnije u drugi može da bude taj proces. A lanajelena je prebacivala decu, vidi nazad negde na stranama gde je pisala.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 4.4.2012 15:12:05
|
|
|
|
isidora88
|
nema sanse da idemo negde daleko jer nemam kola za sad,da placam taxi necu,a u bus ne ulazim sa matejom,uf vec vidim da ce biti veselo a sta ako stavim neki vrtic koji nema mesta i potegnem vezu? da li ako stavim vrtic gde nema mesta smatraju moju prijavu nevazecom ili?
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 4.4.2012 15:15:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne mogu da verujem da vas nije sramota da pisete o tome kako imate vezu pa cete tamo i na taj nacin da ubacite dete u vrtic!? zbog vas koje ne radite a imate vezu, zene koje rade zaista , ne mogu da upisu dete u drzavni vrtic. SRAM VAS BILO!!! I clanice i Ringeraju!
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 4.4.2012 15:27:50
|
|
|
|
jance
|
ne moras ti nista da verujes niti bilo koga treba da bude sramota sto ima vezu koliko ja znam. aj lepo pusti zene da dodju do bitnih informacija a ti ako ti se ne svidja onda lepo blago meni klikni na onaj crveni iksic na prozorcetu i nemoj da citas.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 4.4.2012 15:30:46
|
|
|
|
isidora88
|
mikice vidim tebi je krivo sto nemas vezu,e pa zao mi je ja je imam i iskoristicu je i ne interesuje me nicije misljenje o tome inace treba da pocnem da radim,necu sigurno slati dete u vrtic da bih ja sedela sama kod kuce
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 4.4.2012 15:34:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemojte da se raspravljate, i ne nasedajte na provokacije.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 4.4.2012 15:36:53
|
|
|
|
jance
|
iso zeno, nemoj da se nerviras, lepo ti upisi svoje dete u vrtic kako najbolje znas i umes, dobro se raspitaj da ti se ne desi greska zbog gluposti neke i furaj sa poslom.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 4.4.2012 18:34:50
|
|
|
|
lanajelena
|
Isi bitno ti je da dete upises negde,prebacaj ne ide bas tako glat kao sto se prica ponekad potraje mesecima ako imas vezu super (svi bi mi iskoristili to sto imamo pogotovo za vrtic jer je stvarno jako tesko upisati dete u svojoj okolini) ja ti predlazem da napises da radis negde jer ovako sumnjam da imas sanse,mene su odbili iako smo oboje radili...Mikice shvatam tvoju ogorcenost i ja sam bila i sad sam kod D u grupi ih dolazi 7 a upisano preko 25,kada sam zamolila da ga prebacim tamo rekli su da nema mesta (poznavala sam vaspitacice jer mi je drugo dete islo kod njih )
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 4.4.2012 18:42:12
|
|
|
|
isidora88
|
ne znam kako da nabavim dokaz da sam zaposlena kad jos uvek nisam ne znam nikog ko bi mogao da mi da izda tu potvrdu. ono sto me jos zanima jeste da li ja na spisak mogu ili ne mogu da stavim neki vrtic u kom nema mesta a odgovara mi lokacija npr?
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 4.4.2012 18:45:35
|
|
|
|
lanajelena
|
Cekaj tvoje dete treba da ide u jaslice?onda bi trebalo da svuda ima mesta gde postoji jaslice jer se deca jos nisu upisivala mozda u tom vrticu nema jaslice ja sam greskom navela vrtic gde nije bilo jaslica i to treba da se gleda Sad vidim ti verovatno onda spadas u stariju jaslenu cim ima tako malo mesta
< Poruku je uredio lanajelena -- 4.4.2012 18:47:43 >
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 4.4.2012 18:58:25
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ne znam kako da nabavim dokaz da sam zaposlena kad jos uvek nisam ne znam nikog ko bi mogao da mi da izda tu potvrdu. ono sto me jos zanima jeste da li ja na spisak mogu ili ne mogu da stavim neki vrtic u kom nema mesta a odgovara mi lokacija npr? Mislim da ne moze jer se to sve kompjuterski obradjuje tako da ce ti to odmah izbaciti
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 4.4.2012 19:00:56
|
|
|
|
isidora88
|
uf vec vidim da ce zivci da mi odu a kada javljaju ko je primljen u vrtic? LJ mateja ce valjda u tu stariju jaslenu grupu jer ce na polasku u vrtic imati skoro 2 godine
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Roditelji bi bili „užasnuti“ onim što deca...Da li bi vam smetalo da vaše dete priča unaokolo sve i svašta o vama? Ali da, deca nekada to rade... jer ne znaju uvek š...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.