Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 21.9.2011 11:43:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Aaaa, tu smo, dakle... Znači, idem da tražim neku sa cvetom u kosi da mi bude veza... Ok, vidimo se u decembru, jul je kul.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 21.9.2011 14:27:43
|
|
|
|
bokicans
|
Ili nekoga ko je nosio gajbice pa sada radi u upravi RD
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 21.9.2011 18:46:44
|
|
|
|
mister NO
|
IZVORNA PORUKA: bokicans Ili nekoga ko je nosio gajbice pa sada radi u upravi RD ova je dobra.skrooooz.u pravu si. kako cujem od drugara i koleginica oni su zadovoljni radom vaspitacica sa njihovom decom.tako da su kod nas izgleda te koje su nosale gajbice i podgrevale caj... ali njih tri ne mogu da animiraju dvanaestoro dece....eeej opet se nerviram.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.9.2011 21:59:29
|
|
|
|
bokicans
|
Da to je stvarno , neverovatno.Njih tri na 12 dece i opet nista Uzas.Bolje da su nastavile posao sa gajbicama Nase su ok,pogotovo starija koje je naravno iskusnija.Sa njom se stalno nesto radi,peva,uci,i sa njom se deca uvek sve lepo dogovore.Cak ih ina svoju inicijativu uci engleski sto je super.Mladje je malo strozija a vidim da je vole deca .Ona im svira gitaru ,radi sa njima veybe i sliocni. E da ja i dalje mislim da neki vaspitaci,uciteljice ....uopste nisu svesni kolku ulogu oni u stvari imaju u zivotu dece,nazalost.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.9.2011 22:15:07
|
|
|
|
New Mom
|
Ja sam se danas šokirala (nismo bili 2 nedelje od privikavanja) kad su mi rekli da njene vaspitačice ne budu od ujutru, već prijem bude kod neke dežurne (đuture 4 grupe), pa jedan dolazi oko 8h, druga oko 9.30h, a za treću ni ne znam. Dete niti zna ko ga ujutru preuzima (opet neko nov!), niti zna tu sobu, jer nismo tu bili. Ne razumem to.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.9.2011 22:23:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Pazi, radno vreme ustanove je od 6 do 17 (ili 5 i 30, nebitno), a svakoj vaspitačici je radno vreme tačno 8 sati. Raspoređuju se uglavnom tako da jedna bude tu kad deca stižu, a druga ih ispraća, s tim da obe budu tu kad je najveća gužva. Tako je kod nas, i nekako mi je to logično, a nije mi jasno kako to da nema nijedne da dočeka decu, pogotov jaslenu grupu, njima je baš važno da imaju poznato lice pred sobom ujutru kad se odvajaju od roditelja
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.9.2011 22:25:20
|
|
|
|
New Mom
|
OK, kontam ja to. Ali zbunilo me što nema nikog poznatog. Pa i ovako je teško, a kamoli kad smo novog nekog videlli i još mora sa njim da ostane. Ništa mi tu nije jasno.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.9.2011 22:30:22
|
|
|
|
Maya21
|
kod nas je prijem bio uvek kod poznatih... I sa Makijem i sa Taletom, a obojica su krenuli u jaslenu grupu
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.9.2011 22:30:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Baš bezveze, uopšte mi to nije ok da ih ne dočeka poznato lice
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 27.9.2011 23:39:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja mama je svojevremeno brata (između ostalog) ispisala iz RD jer kada god ga je ujutru dovela čuvala ih je spremačica, i kad je dolazila po njega, čuvala ih je spremačica. Između su, VALJDA, dolazile vaspitačice.
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 28.9.2011 9:56:13
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja ih bas rano vodim najkasnije 7:30 i uvek je tu jedna vaspitacica...New mom mozda je malo okasnila jer sam sigurna da one budu tamo od 7 pogotovo kod ovih malaca
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 28.9.2011 10:34:40
|
|
|
|
New Mom
|
Nicht, i danas smo bili tamo u 7h, opet neka druga na dočeku. NJena (jedna od) će doći oko 8h.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.9.2011 9:10:00
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Ja ih bas rano vodim najkasnije 7:30 i uvek je tu jedna vaspitacica...New mom mozda je malo okasnila jer sam sigurna da one budu tamo od 7 pogotovo kod ovih malaca Mi treba da smo do osam tamo .ali nas vaspitacica ne mora,ona uvek kasni(jedna od njih).I decu prima neka iz 10 grupe,!!!!!A da kod nas je jedna od osam do 11 a druda od 11 pa nadalje ,a to je obicno 14.I ne znam kako to kada ih je 28 u grupi!
< Poruku je uredio bokicans -- 30.9.2011 9:13:40 >
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.9.2011 9:15:22
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: bokicans Da to je stvarno , neverovatno.Njih tri na 12 dece i opet nista Uzas.Bolje da su nastavile posao sa gajbicama Nase su ok,pogotovo starija koje je naravno iskusnija.Sa njom se stalno nesto radi,peva,uci,i sa njom se deca uvek sve lepo dogovore.Cak ih ina svoju inicijativu uci engleski sto je super.Mladje je malo strozija a vidim da je vole deca .Ona im svira gitaru ,radi sa njima veybe i sliocni. E da ja i dalje mislim da neki vaspitaci,uciteljice ....uopste nisu svesni kolku ulogu oni u stvari imaju u zivotu dece,nazalost. Ne to ,nije istina,takva je bila samo na pocetku!
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.9.2011 11:29:59
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Nicht, i danas smo bili tamo u 7h, opet neka druga na dočeku. NJena (jedna od) će doći oko 8h. Svasta,bas bezveze,za ove tri godine koliko L ide nijednom je nije niko drugi preuzeo ni predao,jednom su samo bile u drugoj sobi jer su nesto zajedno vaspitacice radile,to je bas trauma za njih tako male,kod nas u jaslenoj ujutru sa njima bude i pedagog ili psiholog
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.9.2011 11:32:02
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena kod nas u jaslenoj ujutru sa njima bude i pedagog ili psiholog Bravo za vaš vrtić!
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 30.9.2011 12:55:57
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Ja sam se danas šokirala (nismo bili 2 nedelje od privikavanja) kad su mi rekli da njene vaspitačice ne budu od ujutru, već prijem bude kod neke dežurne (đuture 4 grupe), pa jedan dolazi oko 8h, druga oko 9.30h, a za treću ni ne znam. Dete niti zna ko ga ujutru preuzima (opet neko nov!), niti zna tu sobu, jer nismo tu bili. Ne razumem to. Ovako je i kod nas.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 18.10.2011 9:17:11
|
|
|
|
New Mom
|
Pitanje. Je l' se plaćena uplatnica dostavlja u vrtić ili ne treba? Jedan mm kolega je nosi, pa mi nije jasno.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 18.10.2011 9:19:38
|
|
|
|
Maya21
|
ne vraca se, ostaje kod tebe. Jedino kad kasnis sa uplatom, onda im nosis da vide da si stvarno platila, da ti ne bi ispisali dete
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 18.10.2011 9:22:24
|
|
|
|
New Mom
|
Hvala! A sad dodatno pitanje. Kaćana ne ide već drugu nedelju i verovatno neće ići bar još jednu. Je l' treba da im nosim u međuvremenu nešto, ili da čekam da me zovu ili šta već...?
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 18.10.2011 9:23:17
|
|
|
|
Maya21
|
ma ne, ako si platila na vreme, a jesi jer je rok do 23. onda je ok
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 18.10.2011 9:24:00
|
|
|
|
New Mom
|
Ma ne, mislila sam na opravdanje od dr.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 18.10.2011 9:27:01
|
|
|
|
simke
|
Opravdanje nosiš kad ponovo krenete
|
|
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 18.10.2011 9:27:39
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Ja sam se danas šokirala (nismo bili 2 nedelje od privikavanja) kad su mi rekli da njene vaspitačice ne budu od ujutru, već prijem bude kod neke dežurne (đuture 4 grupe), pa jedan dolazi oko 8h, druga oko 9.30h, a za treću ni ne znam. Dete niti zna ko ga ujutru preuzima (opet neko nov!), niti zna tu sobu, jer nismo tu bili. Ne razumem to.
|
|
RE: Radosno detinjstvo (zabavište) 18.10.2011 9:29:38
|
|
|
|
New Mom
|
Hvala! To me interesuje. Frka mi jer je išla samo 5 dana, a verovatno neće ići ostatak meseca, pa ne znam da li i koliko tolerišu. A što sam se juče iznervirala kad sam svratila da uzmem uplatnicu. Kako je moguće da toliko bolesnu decu (neverovatno je koliko neka kašlju i krljaju) dovode u vrtić i izlažu drugu decu njima?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.