|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vakcine
13.12.2012 10:47:39   
Tiziana
Upravo sam to htela da kazem, vakcina se primila,i treba da ima reakciju na mestu uboda.U suprotnom bi morala ponovo da je prima.

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 301
13.12.2012 10:53:22   
mlada_mama
e super, hvala cure, nisam znala da joj ,,treba,, toliko da se primi, ali u svakom slucaju znaci da je to dobro user posted image

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 302
14.12.2012 9:19:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Verus
.jedino sto je htela da mi odlozi do 12 meseci je HepB

i mi hepB nismo dobili do sad. Sad nam je napisao da uzmemo neku engerix 10 vakcinu, a mm je nesto citao da ima dosta posledica. Sta vi mislite o tome? Koju vakcinu su vam davali za hepB? Je l' zna neko nesto o ovoj engerix?
Ona je do sad primala Infanrix, Neisvac i Prevenar.

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 303
14.12.2012 9:29:57   
Tiziana
Kako niste dobili hepatitis b!? prva se doza dobija u porodilistu,druga sa mesec dana,treca tamo negde sa 7 meseci cini mi se! Mogu bas d apogledam u karton vakcinacije ako te zanima..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 304
14.12.2012 9:33:54   
Anoniman
ovde se ne dobija. sad prvi put treba da je vakcinisemo za hepB. Pretpostavljam da je ista logika kao sto je verus napisala - nije velika verovatnoca da beba zaradi hep B, a ima toliko drugih stvari za koje se treba vakcinisati.

(odgovor članu Tiziana)
  Direktna veza do poruke: 305
14.12.2012 9:42:27   
Tiziana
A gde zivis!? Evo gledam u karton, 24.9 je dobila prvi hep.tad se rodila,pa sledeci 26.10, pa sledeci 28.3 naredne godine...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 306
14.12.2012 9:54:53   
Anoniman
u Grckoj. A Verus (kad je to pisala) je bila u USA. A koju vakcinu vam daju za hepB?

(odgovor članu Tiziana)
  Direktna veza do poruke: 307
14.12.2012 10:06:43   
Tiziana
Mislim da je neki Eugenix B...ali nisam bas 100% sigurna!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 308
14.12.2012 10:07:29   
Tiziana
Ili je mozda to sto si pisala gore ta Engerix...ne mogu lepo da procitam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 309
14.12.2012 11:34:40   
Anoniman
neko je ranije napisao da su
vakcine protiv hepatitisa B – EUVAX B PEDIATRIC (Aventis-Pasteur Francuska), ENGERIX B (Glaxosmithkline Biological Belgija), ENGERIX B (Smithkline Beecham Belgija), EUVAX B (Aventis-Pasteur Francuska), EUVAX B (LG Life Sciences Južna Koreja), EUVAX B (Sanofi Pasteur Francuska

(odgovor članu Tiziana)
  Direktna veza do poruke: 310
16.1.2013 19:30:40   
Cvrčko
Sutra imamo zakazanu revakcinaciju za Hep B. Da li bi alergijska reakcija od pre dva dana mogla da pomeri vakcinaciju? I ovako su nam kasno zakazali...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 311
18.1.2013 12:48:02   
pocahontas
da li neko moze da mi kaze koliko dana po primljenom pentaximu moze doci do reakcije?

(odgovor članu Cvrčko)
Direktna veza do poruke: 312
18.1.2013 12:53:05   
Ana RR
Pocahontas, ja sam to skroz zaboravila ali evo ti link za temu o pentaximu, sigurno nešto piše KLIK.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 313
18.1.2013 13:33:36   
pocahontas
hvala!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 314
18.1.2013 15:07:36   
adulence
zene moja Iva treba sa dva meseca da prii neku vakcinu na drugoj kontroli,a dr nam je rekla kada smo sada bili da razmislimo da i hocemo da kupimo vakcinu ili da primimo tu njihovu iz dz,razlika je u tome sto na ovu kupovnu ne treba da ima reakciju i sto se ona daje samo jedna doza ,a ova iz dz se bode dva puta i treca se popije...sta vi mislite?

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 315
18.1.2013 15:15:10   
lesica
Adulence evo teme o toj vakcini u pitanju su Pentaxim ili Infanrix (te što se kupuju) KLIK

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 316
18.1.2013 15:19:54   
adulence
hvala lesice ,nisam znala ni kako se zovu pa nisam u adekvatnoj temi pisala...sorry...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 317
18.1.2013 15:22:30   
lesica
Ma pisala si u adekvatnoj temi user posted image ovo je ionako generalno o vakcinama.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 318
12.3.2013 13:07:49   
sandrina 85
Primili smo danas DTp vakcinu, beba mi non-stop spava, dala sam mu pola kasicice paracetamola za svaki slucaj, nema temperaturu osim sto je kenjkav i place, cak i u snu po malo.. Ono sto mene brine je da kad se probudi sisa samo 5 minuta i ponovo zaspi, sta da radim, da li da ga budim..? Ako ima neko pametan savet i sl iskustvo. Inace je prava izjelica i budi se tacno na vreme da siki, a nekad i pre.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 319
12.3.2013 13:11:37   
bea83
Sandrić,ne diraj ga, vakcina je njima stres, nek se dobro ispava i odmori, samo prati temperaturu

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 320
12.3.2013 13:17:58   
sandrina 85
ok, hvala user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 321
22.3.2013 13:44:57   
Sanchy
Zanima me koliko dugo bsg vakcina stiti dete i da li i kada je revakcinacija?Citam sada da je prosle godine u Srbiji zabelezen porast broja obolelih od tuberkuloze a upravo sada je panika u Sestoj Bgd.gim.jer je jedan ucenik dolazio bolestan na nastavu pa ce ceo razred morati da se testira.Kako to ako su vakcinisani,zar vakcina ne bi trebalo da stiti organizam i da stvori imunitet protiv te bolestiuser posted image ..

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 322
22.3.2013 13:51:35   
lesica
Pa možda taj dečko nije vakcinisan?

A koliko se meni čini, ukoliko je dete na vreme vakcinisano,nema revakcinacije, mada nemoj me držati za reč.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 323
22.3.2013 13:57:15   
cockic
ja mislim da vakcine nestite 100 %.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 324
22.3.2013 14:09:04   
Sanchy
Pa mozda nije a zasto onda ostali koji jesu moraju da se testiraju?Sve je to meni nesto bezveze,onda ocigledno da vakcina ne stiti u dovoljnoj meri ,sto je onda daju uopste?Bas pise prosle godine skok obolelih kod nas a ove se trend nastavlja..mislim tuberkuloza je smrtonosna bolestuser posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here