Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 1.9.2013 7:53:30
|
|
|
|
adulence
|
Cetvrtu dozu...m smo primili samo 3!!! IZVORNA PORUKA: Mali_miš Mi smo danas primili 4. dozu Pentaxima i rečeno nam je da ne očekujemo nikakvu reakciju, da samo malo hladimo mesto uboda da se ne crveni i da ga ne boli jako, ali to je to. Nadam se da će proći bez reakcije kao i za MMR.
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 1.9.2013 13:00:09
|
|
|
|
cockic
|
cetvrta je revakcina sa 18 meseci,mi je jos nismo primili,jer je imala boginje.moramo da odemo ovih dana i na sistemacki zbog vrtica pa cu da pitamo dr.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 6.9.2013 10:02:35
|
|
|
|
minnica
|
Bebac je danas dobio prvu dozu Infanrix, nadam se da neće biti reakcije.
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 25.10.2013 15:05:54
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: minnica Bebac je danas dobio prvu dozu Infanrix, nadam se da neće biti reakcije. Na prvu dozu nije bilo reakcije. Danas je dobio drugu. Nije ni trepnuo na ubod, a kamoli zaplakao. Doca ima laku ruku.
< Poruku je uredio minnica -- 25.10.2013 15:06:22 >
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 8.11.2013 11:50:13
|
|
|
|
jole82
|
Od nove godine petovalentna vakcina besplatno u domovima zdravlja! i još neke izmene u kalendaru vakcinacije Izvor
< Poruku je uredio jole82 RR -- 8.11.2013 11:52:24 >
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 8.11.2013 14:00:56
|
|
|
|
vikiveki
|
E ovo je za pohvalu,samo ako bude tako,da ne ostane samo na lepim rečima
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 22.11.2013 12:58:41
|
|
|
|
New Mom
|
Kolja (19m) je primio revakcinaciju Pentaxima danas. Kasnimo 2 meseca zbog one upale pluca. Bio je OK, lepo raspolozen. Secam se da je Kaca samo na ovu dozu reagovala, imala je uzasan podliv na ruci, sve do lakta i to danima. I da, sad vise ne praktikuju da se posle 6 nedelja jos pije doza OPV kao sto je njoj bilo pre 2 godine.
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 22.11.2013 13:07:27
|
|
|
|
Anoniman
|
mi danas dobijamo poslednju dozu infanrixa i gotovi smo sa vakcinama
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 22.11.2013 14:03:48
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Kolja (19m) je primio revakcinaciju Pentaxima danas. Kasnimo 2 meseca zbog one upale pluca. Bio je OK, lepo raspolozen. Secam se da je Kaca samo na ovu dozu reagovala, imala je uzasan podliv na ruci, sve do lakta i to danima. I da, sad vise ne praktikuju da se posle 6 nedelja jos pije doza OPV kao sto je njoj bilo pre 2 godine. Znači da su se vratili na ono od pre 6 god, jer Luka nije pio.
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 24.11.2013 7:10:26
|
|
|
|
anci kv
|
primila je pentaxim bez ikakve reakcije i na ubod a i vakcinu.samo se pozalila kod su joj sklonili lazu.izgleda da ce od 1.januara petovalentna vakcina biti besplatna.da vidimo i to cudo
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 24.11.2013 8:13:18
|
|
|
|
serpica
|
Mi imamo sledecu vakcinu 6,decembra to nam je druga doza,posto ja nikad nisam kupovala vakcine ni za jedno dete,nisam ni imala pojma da pentaxin ima sve vakcine u jednom,znaci bockaju ga samo jednom,Toma nije imao nikakve reakcije ni na ovu u dz koju je primio ali je plakao jer ipak su to 3 uboda nikad nisam bila za te uvozne vakcine,ali ako je istina da ce sa kupovnom da ga bocnu samo jednom i da je iglica mala...mozda je i kupim,eto da ga postedim bola,videcu.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 5.12.2013 14:17:24
|
|
|
|
serpica
|
Kupila sam Infranrix sutra idemo u dz da primimo,s obzirom da je jedan ubod u pitanju nadam se da ce lakse da podnese nego prosli put,to je inace jedini razlog zbog koga sam je kupila,a s druge strane se plasim...nekako ne verujem tim uvoznim vakcinama iako je iskustvo pokazalo suprotno.Nas pedijatar je pomenuo neku vakcinu posle sestog meseca,cini mi se protiv pneumokoka isto se prima u 3 doze i jedna kosta 50e to nije standardna vakcina ali kaze da se u svetu sva deca vakcinisu jer je to opaka bolest koja svakog trenutka moze da se pojavi i kod nas.Pitam se samo dokle vise...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 5.12.2013 15:00:13
|
|
|
|
Peace*
|
Mislim da je to Prevnar. Imaš temu.
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 5.12.2013 16:47:02
|
|
|
|
serpica
|
Hvala Peace pogledacu
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 5.12.2013 18:00:44
|
|
|
|
Maslacak15
|
Jeste serpi u pravu je vas pedijatar, Prevenar pripada standardnom programu vakcinacije u Nemackoj, daje se paralelno sa Infanrixom u tri ture....Pozdravljam te
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 5.12.2013 22:00:41
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Jeste serpi u pravu je vas pedijatar, Prevenar pripada standardnom programu vakcinacije u Nemackoj, daje se paralelno sa Infanrixom u tri ture....Pozdravljam te Hvala Maslacak,ja mu verujem jer to mu je uza specijalnost tako da cemo verovatno i da je primimo videcu vec. Nista od toga nije bilo ili bar meni nije receno kad su prve dve primale vakcine,odem u dz zavrsim posao i gotovo,sve prodje bez reakcije i bilo cega drugog.Ovaj mali izgleda od rodjenja privilegovan. Znam da nije tema al aj da pitam ovde,da li se starija deca vakcinisu tom Prevenar vakcinom?
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 5.12.2013 22:06:41
|
|
|
|
Modessty
|
baš me čudiš kad kažeš da ne veruješ uvoznim vakcinama. Ja nekakou poslednje vreme više verujem uvoznim lekovima nego domaćim. Reče mi kuma da od januara Infanrix i Pentaxim vakcine dolaze na belu listu. Znači izdavaće ih narecept jel da?
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 6.12.2013 7:03:56
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR baš me čudiš kad kažeš da ne veruješ uvoznim vakcinama. Ja nekakou poslednje vreme više verujem uvoznim lekovima nego domaćim. Reče mi kuma da od januara Infanrix i Pentaxim vakcine dolaze na belu listu. Znači izdavaće ih narecept jel da? Mod igrom slucaja sam bila svedok jednog razgovora pre mnogo godina gde je vojni lekar u vreme rata svasta cuo i video,da ne idemo iz krajnosti u krajnost,a nije ni tema,ja se jednostavno plasim,ko zna sta nam salju i sta primaju nasa deca.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 6.12.2013 15:50:08
|
|
|
|
serpica
|
Primili vakcinu danas malo je plakao,jos uvek spava evo vec 3 sata,nema temperaturu ali me bas cudi da tako dugo spava,to ne moze da bude od vakcine jel da?
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 12.12.2013 15:02:02
|
|
|
|
almond
|
Pozdrav!! Da li znate da li su vakcine besplatne od Nove Godine? Kao i da li ce se davati Pentaxim ili Infanrix? Mi punimo 2 meseca malo pre Nove Godine, pa bismo sacekali neki dan ako se vec nece placati.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 12.12.2013 15:57:33
|
|
|
|
minnica
|
Ja zaista ne znam. Probajte da se raspitate kod svog pedijatra. Inače, mi smo primili i treću dozu Infanrixa i opet nije bilo reakcije.
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 11.1.2014 9:33:04
|
|
|
|
reve84
|
Mi smo juce bili na prvoj kontroli i dobili revakcinu za hepatitis B i rekla nam je doktorka da je pentaxim sada daje u DZ besplatno medjutim nemaju ga jos na stanju pa ipak mi da je kupimo :)) Srpska posla!
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 11.1.2014 13:35:12
|
|
|
|
serpica
|
xaxa bas vala srpska posla,mi smo juce trebali da primimo poslednju dozu ali zbog curenja nosica sam odlozila videcu da li je ima u nasem dz ali cisto sumnjam...
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 11.1.2014 13:37:33
|
|
|
|
lesica
|
Devojke, evo po novom kalendaru vakcinacija će izgledati ovako KLIK
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 11.1.2014 14:02:53
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ja mom detetu nisam dala da primi Pentaxin,primila je drzavnu vakcinu,u razgovoru sa kolegama tj pedijatrima onako u cetiri oka svi su mi rekli NE pentaxin,oni ga ni svojoj deci nisu dali,ali dobro sad ko voli nek izvoli
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?