Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 4.4.2014 13:44:54
|
|
|
|
Olga75
|
super , necemo sami praviti vakcine da ne dobijemo anafilafakticki sok napravili su samo mesta panicarima i teoreticarima zavere znaci rasulo
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 4.4.2014 13:53:02
|
|
|
|
Peace*
|
Ma neeeeee, anafilaksa nije bila povezana sa vakcinama, nego je tema emisije bila anafilaksa, a ona je rekla ANTIfilaksa.
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 4.4.2014 20:47:59
|
|
|
|
anci kv
|
Oni kao da deci daju vodu a ne vakcine!!! izgleda da ćemo ih sami praviti,po receptu O Srbijo,zemljo stručnjaka
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 4.4.2014 21:03:51
|
|
|
|
jole82
|
Pa "problem" je u tome što Pentaxim pravi Sanofi Aventis, a Torlak je kupio Novartis koji ni ne pravi petovalentnu vakcinu..i kako sad da Sanofi radi na našem tržištu, a Torlak Novartisov Sad će neko da me upuca što sam otkrila državnu tajnu..tj rupu na saksiji...al niko to neće reći javno -Naravno! I da ...neće me niko ubediti da su svi Pentaximi iz apoteka nestali tj potrošeni...šta... rodilo se prošlog meseca sto hiljada beba pa se potrošilo za njihove prve doze..aha..možda na crtanom filmu...
< Poruku je uredio jole82 RR -- 4.4.2014 21:07:37 >
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 4.4.2014 21:12:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jole, nisi otkrila nikakvu tajnu, ja sam to nedavno procitala. Moje licno misljenje je da je trebalo da ostane kako je i bilo, ko hoce i moze da kupi neka kupi, ko ne zeli ili ne moze, ima drzavna besplatna. Da li su hteli svima da izadju u susret, i da svi mogu da se odluce za vakcinu na koju nema reakcije, ili su hteli nesto drugo, ne znam, ali i ne razumem. Kako god, svetu je tesko ugoditi.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 4.4.2014 21:15:57
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Da li su hteli svima da izadju u susret, i da svi mogu da se odluce za vakcinu na koju nema reakcije, ili su hteli nesto drugo, ne znam, ali i ne razumem. Kako god, svetu je tesko ugoditi. Da me ne vučete za jezik, ali mislim da će podebljano svima biti jasno. I kada, tj. u kom periodu je izmenjen pravilnik, i na osnovu toga će svima sve biti jasno.
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 4.4.2014 23:10:14
|
|
|
|
anci kv
|
Jasno!! Kažu 70%vakcina bilo je odvojeno za Beograd a ostatak ostalim gradovima. E kad bi i oni znali šta su hteli..
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 4.4.2014 23:14:51
|
|
|
|
Anoniman
|
A cekaj, cekaj, vise nema Pentaxim da se kupi
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 4.4.2014 23:16:08
|
|
|
|
nink
|
I tako ja juce sam okrenula sigurno 50 apoteka..Ma necu drzavnu i tacka..Ostala nam poslednja doza,revakcinacija..U jednoj apoteci sam nasla Infranrix. I mngo mi je drago sto sam zavrsila sa tim.Ovo samo moze u zemlji Srbiji.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 5.4.2014 0:02:51
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama A cekaj, cekaj, vise nema Pentaxim da se kupi "Nema"!!
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 5.4.2014 10:51:55
|
|
|
|
anci kv
|
Danas u 15h na Prvoj u emisiji Žene tema je vakcinacija
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 15.4.2014 13:03:14
|
|
|
|
Klarita
|
Kaze meni juce pedijatar da pentaxim-a ima u zemljama u regionu, bas u Crnoj Gori, pa mozda mozemo da se odvezemo, predjemo granicu, beba primi vakcinu i vratimo se nama jos ne treba vakcina, ali ako iko zna gde ih ima, ja bih kupila sve doze i cuvala u frizideru
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 15.4.2014 13:09:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Klarita, mislim da ne moze tek tako da se cuva u kucnom fruzideru, jedino da pitas u bekoj apoteci da ti oni cuvaju u njihovom frizideru.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 15.4.2014 13:13:44
|
|
|
|
Klarita
|
Moze, moze, samo podesis temperaturu frizidera. Na kraju krajeva, zamolila bih u privatnoj apoteci da ih cuvaju, aj bih im placla mesecno . Samo ne znam gde da ih nadjem!
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 15.4.2014 13:15:15
|
|
|
|
Peace*
|
Može da se čuva u kućnom frižideru. Ja sam Luki tako kupila. Pre primanja prve doze, kupila sam 3 kom. Jedino nisam kupila onu 4tu dozu što se dobija godinu dana nakon treće. Držala sam vakcine u vratima frižidera.
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 15.4.2014 13:18:50
|
|
|
|
mati
|
Jao mi Mitru odlazemo drugu dozu, sve se nadam resice se nesto. A ni Mata nije primio revakcinu, evo druga godina vec.
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 16.4.2014 23:09:13
|
|
|
|
ketikos76
|
Moja beba ima 4,5 meseca i primila je prvu dozu Pentaxim petovalentnu vakcinu sa 2 meseca zivota.Sada sam nasla u apoteci Infanrix hexa i kupila je,medjutim dr.mi rece da dovedem dete tek kad napuni 6 meseci.Da li je to neki problem sto se kao druga doza daje sestovalentna Infanrix vakcina a ne petovalentna?Nikakvu reakciju nije imala na Pentaxim petovalentu vakcinu.Inace vakcinu sam ostavila po dr.savetu kod njih da se drzi u frizideru u bolnici.Volela bi da neko prokomentarise.:)
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 17.6.2014 11:08:05
|
|
|
|
bubulence
|
upravo su javili u vestima da su stigle vakcine...
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 17.6.2014 13:03:01
|
|
|
|
Janncica
|
Procitala i ja i drugarica mi javila. Pentaksim stize sutra u apoteke.
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 17.6.2014 13:36:32
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
super mi taman treba da idemo na revakcinu
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 17.6.2014 13:52:01
|
|
|
|
Klarita
|
Hvala dragom Bogu, taman sam ceo film razvila kako da je nabavim iz Makedonije
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 24.6.2014 8:14:07
|
|
|
|
reve84
|
Ja sam kupila pre 2 dana pentaksim ali kad sam juce zvala da rezervisem za drugaricu rekli su mi da je opet nestasica...Ova Srbija je cudo! Ja sam za 1 revakcinu isla u Bjeljinu i tamo kupila Infanrix. prenela je u putnom frizideru i posle cuvala u frizideru. Sve je bilo ok. Pozz
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 24.6.2014 10:12:09
|
|
|
|
Klarita
|
Znaci, ludnica, srecom pa sam kupila tri doze, valjda ce za cetvrtu dogodine da bude. Cuvaju mi u apoteci, prvo nisu hteli, pa sad cuvaju uz racun, jer smo ih platili sve. Ponudili mi malopre u DZ da i oni cuvaju ako hocemo da im odnesemo, meni svejedno Primismo prvu dozu! K nije imala nikakve reakcije, nadam se da nece ni N Ne mogu da se setim, nisam sigurna, mozda sam ovde citala, a mozda mi je K dobila temperaturicu od zadnje, 4. doze. Juce tu zadnju primio moj mali kumic i evo imao temperaturu jutros
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 24.6.2014 10:15:10
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: reve84 Ja sam kupila pre 2 dana pentaksim ali kad sam juce zvala da rezervisem za drugaricu rekli su mi da je opet nestasica...Ova Srbija je cudo! Ja sam za 1 revakcinu isla u Bjeljinu i tamo kupila Infanrix. prenela je u putnom frizideru i posle cuvala u frizideru. Sve je bilo ok. Pozz bice ih od sutra opet, amlo pre sam citala u kuriru cini mi se...
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infranrix vakcina 24.6.2014 10:29:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi smo juce kupili. Kad je muz isao u subotu, u apoteku da se raspita rekli su da ih imaju dovoljno.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?