RE: moj svekar :))) (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

adulence -> RE: moj svekar :))) (19.4.2014 10:41:46)

Iva mark moj svekar je ivu za 16 meseci video dva puta...sto rece klarita govedo...i svaki put se pitam boze kako je mm takav kakav jeste pored takvog oca...

veselicaa -> RE: moj svekar :))) (8.3.2015 19:52:34)

Divan covek,vredan,privrzen porodici obozava moju decu,igra se sa njima,kupuje im,razmazio ih je kao i svaki deda i nikada,ali nikada se ne mesa u njihovo vaspitanje.

mila83 -> RE: moj svekar :))) (8.3.2015 19:54:55)

IZVORNA PORUKA: veselica

Divan covek,vredan,privrzen porodici obozava moju decu,igra se sa njima,kupuje im,razmazio ih je kao i svaki deda i nikada,ali nikada se ne mesa u njihovo vaspitanje.

Isto, divan nam je deda ! Svekar za pozeleti !

Mala Elena -> RE: moj svekar :))) (8.3.2015 20:02:16)

Mnogo dobar covek, saljivdzija...voli da se sali i na svoj racun...dobrodusan i mnogo fin prema meni dok smo zajedno...

emicaa -> RE: moj svekar :))) (8.3.2015 20:05:59)

I moj je divan čovjek,svakome bi pomogao.Nekad malo dosadan,bivši pušač pa sad nama ostalim stalno ispija mozak [sm=smiley1.gif].Unuke obožava i pušta sve živo

ivaMark -> RE: moj svekar :))) (8.3.2015 21:42:47)

Da pohvalim mog svekra [sm=smiley1.gif]
Imali smo nesuglasica opasnih ali sada je sve super. Izvinio mi se lepo... Sada kada dodje redovno ogovaramo njegovog sina a dolazi na svake dve nedelje iz Austrije i sad volim kad dodje [sm=smiley1.gif]

Sosa Mena -> RE: moj svekar :))) (8.3.2015 21:44:00)

Dobrodusni papucar. [sm=zz_big_green.png]

nikiteki -> RE: moj svekar :))) (8.3.2015 21:45:15)

moj svekar je dobar covek dusu bi dao za unucice

ivaMark -> RE: moj svekar :))) (8.3.2015 21:45:22)

Htedoh da uredim poruku [sm=smiley36.gif]
Napisala sam 5x dodje, dosao, dolazi....dodje [sm=smiley36.gif]

MakiJ -> RE: moj svekar :))) (8.3.2015 21:45:29)

Ja ga na zalost nemam [sm=smiley13.gif]

Sanjalicaaa -> RE: Moj svekar :))) (30.3.2017 13:54:11)

Ima li neko neki predlog sta pokloniti svekru za rodjendan? A da nije pice, toga ima koliko hoces. Nesto od kozmetike, nemam pojma da l koristi.

IvanaSK RR -> RE: Moj svekar :))) (30.3.2017 13:59:06)

Sanjalice, kosulju, dzempercic...?

Sanjalicaaa -> RE: Moj svekar :))) (30.3.2017 14:15:17)

Hvala Ivana. Kosulja nije losa ideja.

Tatjana.87 -> RE: Moj svekar :))) (15.9.2017 12:19:55)

Divan čovek, celu trudnoću sam više vremena provela sa njim nego sa mužem,pošto nije radio taj period i baš mi je bilo ok lepo popričamo nije mu teško ni ručak da podgreje ni sudove da opere ma čudo jedno.... totalno se promenilo kako sam se porodila sada samo džangriza nešto i sve mu smeta! Pre sam više sa njim pričala nego sa roditeljima i of jednom se sve okrenulo sada nemam želju ni da mu se obratim [sm=smiley13.gif]

krin 40 -> RE: Moj svekar :))) (15.9.2017 12:23:41)

Isti kao i sveki.Meni savršen.Divan,nenametljiv,pažljiv.

Ana RR -> RE: Moj svekar :))) (15.9.2017 13:40:28)

Moj svekar je iznenada preminuo pre mesec dana. Zdrav i prav čovek, koji je jako vodio računa o sebi, samo je seo u fotelju i izdahnuo. Iz čista mira, pred nama. I evo, sada kada razmišljam, koliko god da smo imali nesuglasica jer velika je razlika u godinama između nas, sada vidim koliko mi je u nekim trenucima značio. Svekrva nije toliko pokretna zbog operacije kuka, a on je uvek mogao da mi pripazi dete, da se igra napolju sa njim, da ga odvede i dovede iz vrtića ako zatreba, sledeće godine kreće škola, tek tada bi nam jako puno značio. Ali eto... jako mi ga je žao.

krin 40 -> RE: Moj svekar :))) (15.9.2017 13:42:43)

Ana[sm=smiley13.gif]

Dragce86 -> RE: Moj svekar :))) (17.9.2017 13:55:40)

Tvrdoglav, samozivi despot. Jedini je radio u porodici a plus invalid u nogu, pa je smatrao da treba svi da mu podilaze i plase ga se i slusaju ga. Zena domacica, celi zivot sedela sa decom a on komandovao, kad joj sta nije pravo spusti glavu i cuti mu, a kad mu se sin ozenio i iselio da zivi samostalno sa mnom i sada nasim detetom, zvao ga bezbroj puta telefonom da nam se mesa u zivot - te kad cemo mi da dolazimo, te kakva sam ja, te kako da mi muz pokaze zube i svaasta a unuku je video 1x kada se rodila posle par dana i nikad vise! Sada V ima 8 meseci. A kad odemo kod njih pusi kao Turcin a na primedbu mog muza da ne pusi pred V on kaze - Ne mogu ja za dan da prestanem da pusim i STA JE VAMA FALILO, kako ste ti i sestra odrasli u cigarama?! Sta reci vise o takvoj stoci!?!

Tatjana.87 -> RE: Moj svekar :))) (17.9.2017 14:14:35)

Joj Deagče razumem te baš ista priča! Evo juče ga je moj muž vozio do nekog kolege a on mu rekao gde žuriš toliko da se vratiš kući žena i dete su ti tamo šta će ti to u životu. Meni suprug sve govori i ja njemu a svekar ni pola od toga nije učestvovao u odrastanju svog sina i umesto da bude ponosan sada mu i to smeta. [sm=smiley13.gif]

krin 40 -> RE: Moj svekar :))) (17.9.2017 14:17:30)

Tatjana jel moguće da mu tako nešto kaze?

Tatjana.87 -> RE: Moj svekar :))) (17.9.2017 14:23:26)

Prvo izvinite na duplom postu,obrisaću kada sednem za komp.
Da draga juče mu je to rekao baš tim rečima,još imam utisak da baš hoće svađu u poslednje vreme [sm=smiley13.gif] baš mi otežava, svekrva samo govori "nemojte deco da ga slušate ja moram vi nemorate" sponinjala sam pre neki dan i za onaj puding kupovni i to mu je prebacio kako troši pare,a kupio je na sniženju u rodi,pošto zna da ih volim a tih dana nisam mogla da gutam zbog gnojne angine...baš se osećam uvređeno a mislim da baš nisam zaslužila...

krin 40 -> RE: Moj svekar :))) (17.9.2017 14:27:03)

Pa mislim da vi treba da živite sami ako je takva situacija.

Tatjana.87 -> RE: Moj svekar :))) (17.9.2017 14:33:37)

Šta da ti kažem, trenutno nismo u mogućnosti za privatan stan. Ali ako zagusti odosmo kod mojih,samo ne znam koliko je svestan koliko sam ja blesava,sa mnom odlazi njegov sin...i nista neće biti isto,ne razmišlja u tom smeru verovatno..

krin 40 -> RE: Moj svekar :))) (17.9.2017 14:40:56)

Da ne idemo u out sa temom ali toliko ljudi danas zivi samostalno kao podstanari.Muslim da život u zajednici ni sa tvojim ni njegovim nije resenje

Tatjana.87 -> RE: Moj svekar :))) (17.9.2017 14:45:07)

Znam sve...a toliko sam Svekrva dizala u nebesa od kako sam ga upoznala eto kroz par meseci mi je sve preselo,a rodila im "naslednika" da im se loza ne ugasi i on opet zanoveta..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>