Klarita -> RE: moj svekar :))) (7.2.2014 13:01:44)
|
Ja stvarno ne znam cemu ovi smajlici na imenu teme... MOj svekar je govedo...da, govedo...toliko me iritira da bih 'ladno mogla da ga zadavim i odem. On je toliko samozivan, da to nema ni mere ni granice. Prsla sam upravo[sm=zz_timebomb.gif] ZA 3,5 godina braka mi se nijednom nismo posvadjali zbog nas, vec uvek zbog gospodina idiota, koji se apsolutno ponasa kao da je on sin mm , ja mu dodjem maceha tu. Nikakvu, apsolutno nikakvu pomoc od njega nikad nismo imali niti imamo, samo je parazit u kuci koju nije on pravio, nego pokojna svekrva, Bog da joj dusu 'prosti, mislim da su je pojeli on i njegova kompletno luda sestra i majka. Ono sto se njemu cefnulo je, da kada smo uveli pre 6 god parno grejanje, on bude lozac i taj koji ce da odrzava lozenje, sam trazio. Mm kupuje drva i ugalj, placa cepanje i skladistenje, znaci gospodin samo lozi...kako? Pa, evo ovako, u dnevnoj sobi nam tea pec konstantno radi, u K sobi uljani radijator, jer njemu je vruce[sm=zz_cold.gif] crko da Bog da od vrucine. Onda se uvredio kad sam ja rekla onda kad je K bila beba od deset dana a radijatori mlaki, vreme kupanja, da ne mora da lozi, i izmislio mm ispricao da sam ga isterala od nas, jos i suzu pustio, crko da Bog da. Mm bio povredjen, ispricao mi odmah sve, ja bila u soku, ali se gospodin zaje[sm=smiley35.gif] jer kad se vodila prica o tome, prisutna mu bila i cerka, pa se jadna uslogirala i ona kad je cula sta je dragi tata iszmislio. problem bio zaboravljen za par dana. Kod mene nikad. Ja sam gaaaaadno zlopamtilo. Od onda se isto sa kotlom ponavlja svaki dan...3 godine kasnije, obucem jaknu i sidjem i lozim...pa, Boze moj nije mi tesko. Gospodin je smrtno uvredjen sto mu se mesam u "posao"...ide za mnom zavrce ventile. Zavrnula bih mu gusu. Auto vozi i ne pita, ne pita za gorivo, majstora, da li meni treba, nekome....ne. Taj je u penziji i njemu treba da se svrcka, a nas ko je[sm=smiley35.gif] XY puta sam posla sa detetom i videla da je gospodin uzeo auto. Mislili smo da smo resili problem kupovinom jos jednog auta...ne, jer sam ja pocela da radim i kola su mi bila neophodna. Glupo je kupiti i treca. Zivimo u malom gradu gde mozes da pljunes s jednog kraja na drugi, ali ja radim u drugom gradu....XY puta su mi kola stala jer ih je on vozio i nije sipao plin, benzin. Cak i kad primeti da seckaju, on 'ladno doveze auto ispred kuce i pravi se lud. A, gde ih vozi? Do druga, druga do dr-a, do drugog druga...a, kad on ne daj Boze, treba kod dr-a e, onda mora mm da ga vozi[sm=zz_devil.png] jer je on toliko smotan i retardiran da ne zna ni kod dr-a sam da ode. Inace ima 66god i ne cuje dobro, ne nosi aparat jer ga sramota [sm=smiley29.gif] i operisao je prosle godine oba kuka. Jao, jao, jao, kad se setim pa toga...trci u bolnicu, trci u prodavnicu, trci po majstore...zapeo se da mu kupimo specijalnu dasku za wc solju, ma mrs, bre stoko alava, snadji se.... Kad smo pravili svadbu, dinar dobili nismo, jos nije hteo da trosi pare za odelo, jer sta ce mu, pa kad sam ja to rekla mm, glupan otisao i kupio svom tatici odelo i doneo mu. Ma, sad sam poludela pa pisem sta mi padne na pamet, jer je po 10000000000000. put odvezao auto, a ja krenula kod drugarice...Jeste da sam za 10min kod nje pesaka, ali sad sam pred ulaz u 8.mesec, i ona ide po dete u vrtic oko 13h pa smo tempirale da popijemo kafu...e, trt milojka. Odvezao mi i doznake od dr-a koje sam trebala da posaljem u skolu...u sve to, ovaj tutuban u pravom smislu reci, koji stiti i mene i taticu, izveze auto iz garaze da bi mene odvezao do drugarice...pa, necu iz inata da idem i nisam otisla...A, ovaj gospodin, crko da Bog da...
|
|
|
|