dunja RR -> RE: moj svekar :))) (23.3.2021 0:22:20)
|
Iv, ona je osoba koja bilo šta radi, manipuliše, hvali sebe, kuka, bukvalno svaka ali svaka rečenica je u kontekstu hvaljenja sebe. U bilo kom smislu. Pritom nema nekih posebnih kvaliteta. Stalno ponavlja kako je dedi spasila život, sada i deda to provlači kada se čujemo, jer ona njemu non stop ispira mozak. Žali se rodbini kako je njoj teško, kako ona sve sama, bla bla...to je stalno radila, pa i sada. I mislim da zato i poziva rodbinu da bi ih smarala time.A tamo su ljudi dokoni, mahom ne rade ili u penziji, jedva čekaju da dokonišu. Ja to posle svekrvine smrti više uopšte ne mogu da slušam, do tada sam zbog svekrve tolerisala, sada me baš briga. Osoba je koja priča da ima posla i radi, a u stvari visi po salonima za frizure i nokte, ogromne komplekse ima. Baš baš puno laže. I oko velikih stvari ali i malih. Tipa mi dođemo za slavu, svekrva nam ceo dan priča kako je zaova celu noć pravila tortu i nije spavala, posle saznamo slučajno od treće osobe da je tortu kupila. Moguće da ona i svekrvu ubedi da je tortu sama napravila, pa žena ni ne zna. Mm nikada u životu nije slagao, on je najbolji čovek koga znam, što se poštenja tiče i dobrote. Ista majka ih oboje rodila. Nenormalna je osoba čiji postupci utiču na celu porodicu, a u javnosti se vodi kao normalna, i takvi ljudi su po meni mnogo opasnijih od onih koji javno imaju dijagnozu.
|
|
|
|