Dove -> RE: moj svekar :))) (18.10.2011 9:21:26)
|
Zene pomagajte...Treba mi veza za Lazu Lazarevica i jedan krevet na neodredjeno vreme!!! Pre par dana uzeo neandertalac da se igra sa Nikolom.Ja ne branim,ljubi ga i gnjavi ko stigne.Pa nije majku mu od secera pa da se istopi.I pritisne on njega na krevet,ja sedim na stolici pored i gledam.Sve su se lepo igrali i onda od jednom uhvatio mu obe rukice i poceo da ga lize preko lica.Znaci,celu facu mu je olizao.Ja gledam,znaci povraca mi se,dete place i vristi a on ne odstupa. Uzela sam ga,umila,izasla sa njim u sobu i plakala ko neka krava. Muzu sam rekla sta se desilo.Naravno rekao je dragom tati,i mozete misliti da se gospodin silno uvredio sto je meni to zasmetalo,jer za Boga pa nije on sugav pa da ne sme da ga lize.Kao da je to najnormalnija stvar na svetu,lizati dete preko lica.Pa meni kao majci to nije napamet palo od kako sam ga rodila. I onda je epilog bio da sam ja krava,svinja,da ne znam nista...i tako u beskonacnost... Zato trazim vezu za Lazu,da mi se glava odmori jer mislim da su oni bolesnici tamo za ove moje maciji kasalj!
|
|
|
|