vukosava -> RE: Vicevi za dobar dan (29.2.2012 15:07:40)
|
Bračni drugovi Muškarci koji se nakon ženidbe sve češće druže u kafani. Da prostiš Narodski izraz, predviđen da ukloni seksualnu konotaciju iz rečenice. S druge strane, pokazatelj koje sve rečenice narodu imaju seksualnu konotaciju. - Uganuo sam zglob na nozi. Mislim da će mi trebati, da prostiš, štap. - Hoću da zalijem cveče danas. Znas li gde je, da prostiš, crevo? - Kako ste putovali? Joj, ne pitaj! Loš put strašno...Velike su vam, da prostiš, rupe. - ...To je onaj svetac što je, da prostiš, izvadio mač. - ...I publika se, da prostiš, digla. - ...I tu pukne ventil i celog me, da prostiš, isprska. Dođem ti Dužničko-poverilački odnos na kojem počiva srpska privreda. Aseksualnost Kad te izraz "vikend akcija" asocira na supermarket. Bogati tata Ono što svaki otac želi svom detetu. Ajde da ne trošiš, pa čujemo se Kulturan način završetka telefonskog razgovora. - Ajde da ne trošiš, pa čujemo se. - Ali, ti si mene zvao. - Ma, svejedno. Društvo sa ograničenom odgovornošću (d.o.o.) Било какав скуп разјарених малолетника после пет тура пива испред киоска. Menstruozno Начин понашања лепше половине у "оним данима". Један ниво изнад монструозног. Dekolte Automat za širenje zenica. Pala na samofinansiranje Sponzoruša nakon raskida sa dečkom. Mama, moram nešto da ti kažem... Nema druge, dete je nešto zasralo. Dokumentarac Novčanik većine stanovnika Srbije. Ja seckam luk a komšija plače Šaljivi način da dočarate slušaocu koliko su tanki zidovi zgrade u kojoj stanujete. Sinestezija Искуство при коме се ствара феномен мешања чула, а различити надражаји се стапају у један когнитивни доживљај, изазивајући разноврсне асоцијације и халуцинације. - Цимеру, чују ти се ноге! - Видим... Statistika Наука која вам даје велики број интересантних, задивљујућих, поптуно тачних, али скроз бескорисних информација. Наши научници су вршили истраживање, и дошли до невероватног закључка да сваки други човек чини 50% становништва, а да чак половина грађана не припада тој групи. Karijes, perut i prljav veš Gledajući reklame, to su tri najveća problema u Srbiji. Bezbožan, jedan Najniža ocena iz veronauke.
|
|
|
|