Anoniman
|
Nisam pametna! Hajde malo u nazad da pišem prvo... Sinoć... Marko je plakaooo, plakaooo, nisu bili grčevi. Nije bilo grčenja, nije bilo vetrova, on je samo tražio da sisa, iako je neposredno pre sisao, i sam odredio kad je dosta, nije da sam uzela sisu posle 15min, nego sam ga ostavila. Tek oko 01h je mm uspeo da ga smiri i uspava, do tada sam dojila na 15min, već sam bila odlepila kompletno. Da mi nije žao Luke koji spava sa nama u sobi, tačno bih ga ostavila u krevetiću da plače. Dalje je jeo na 3 sata najnormalnije, sisao je. U pola dva smo trebali biti kod sveki na ručku, a on je taman trebao da jede u 13h, pomislih "super!"... digla sam ga oko 13h pošto se sam nije probudio, reko dok ga presvučem, taman će se razbuditi da jede. Bilo mi je jednostavnije da mu dam ad mleko na flašicu, brže je. Pojeo je i krenuli smo. Kod sveki... pa ne znam žene, mislim da sam sve vreme dojila. Samo je tražio i tražio, kenjkao, mlatarao glavom otvorenih usta, trpao šake u usta. Kada smo pošli oko 15h, zaspao je. Otišli smo kod mojih, probudio se oko 17.30 toliko gladan da sam odlučila prvo da dojim pa tek onda da ga presvlačim. Ispraznio mi je dojku u kojoj su ve čvorići počeli da se stvaraju. Onda sam ga presvukla, malko je bljucnuo, i onda je tražio dalje da sisa, dala sam mu i drugu. Pošli smo kući, zaspao je, ali posle 20ak min smo ga budili jer je došla patronažna da ga kupa. Nakon kupanja on u 19h opet traži da sisa. Nasisa se, i ne spava, bleji. U 20h počinje opet da histeriše, traži da sisa, dam mu opet, opet ne zaspe, bleji... u 21h opet i dam mu opetttttt... i dalje bleji... u 22h pada u histeriju, sav se izgrebao po nosu... Odlepim i dam mu punu dozu ad mleka (60ml) u 22h, on je popije brzinom svetlosti, kao da nikada nije jeo. Opet nije odmah zaspao, malo je kenjkao, ali oko 23h je zaspao. A ja izmuzla 100ml mleka, bilo je u grudima još, mlazevi se nisu ni smanjili, ali nisam htela više da vadim. Pitam vas, šta je ovo? Da li je mleko nedovoljno jako? Da li se ovo dešava zbog prekinutog sna?
|