|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dojenje - vaše iskustvo
30.9.2010 22:52:31   
Verus
Dacouser posted image

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 726
30.9.2010 22:53:14   
Verus
BRAVOuser posted image
IZVORNA PORUKA: Tash

Od prekjuče uveče samo dojim. Nisam dala ni kap ad mleka, što ne znači da neću, ali odlučih da probam. Ide zima, ne bi bilo loše da je preguramo koliko toliko zdravi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 727
30.9.2010 23:02:51   
Nensi*
Daco,bas mi je zao user posted image user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 728
30.9.2010 23:22:29   
Anoniman
user posted image daco

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 729
1.10.2010 10:10:19   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image Moje bradavice! 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 730
1.10.2010 10:36:53   
pepeljuga
tasho  jel ne pomazu ni multi mam komprese?? meni su jedino one pomagale i to bas brzo!

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 731
1.10.2010 10:45:02   
*Alexx*
Tash, samo dok ne očvrsnu, izdrži user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 732
1.10.2010 10:45:53   
Anoniman
Ne. Komprese jako prijaju dok su na bradavicama, jer hlade. Ali mi bradavice previše smekšaju, i bebac napravi haos pri sledećem podoju. Bude još gore. Najbolje je da mažem Multi mam kremom, i grudnjaci su mi krš, ali to bi zahtevalo bar dva dana bez podoja da bi se oporavile, ali mleko mora nekako napolje, a pumpica boli više od njegovih desni. 

(odgovor članu pepeljuga)
  Direktna veza do poruke: 733
1.10.2010 10:47:05   
Anoniman
Ma, Alexx, neće očvrsnuti. Ni sa Lukom nisu očvrsnule, 4 meseca sam kuburila sa ragadama, i zbog njih prestala da dojim, kada više nisam mogla da zalečim. user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 734
1.10.2010 10:48:22   
bebablue
IZVORNA PORUKA: Daca88

Ja već 3 dana ne dojimuser posted image
U desnoj više definitivno ništa nemam,pa ni onih 10 mluser posted image ,iz leve sam danima muzla samo 40 mluser posted image vise nisam muzla,davala sam mu to malo da isisa sto je uradio u roku pola minuta i plakao,pokusala muziti posle ali ćorak pumpa ne ispumpa ništa,a ja kad stisnem samo par kapi,mlazeva više uopšte nema.
I stalno mi je na dohrani,a tako traži sisuuser posted image ,dam mu je i praznu,on se igra i zaspe na sisi,priljubi je uz obraz,a meni se plačeuser posted image Planirala sam dojiti 6 meseci kao moja mama mene,ali ništa od togauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Dacikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znas da si dojila koliko si mogla i nisi odustajala i najbitnije jeste da Alen lepo napredujeuser posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 735
1.10.2010 10:49:42   
*Alexx*

Ma, Alexx, neće očvrsnuti. Ni sa Lukom nisu očvrsnule, 4 meseca sam kuburila sa ragadama, i zbog njih prestala da dojim, kada više nisam mogla da zalečim. user posted image

Upali klimu i hodaj gola. Mislim, bez grudnjaka.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 736
1.10.2010 10:50:08   
bebablue

Tashke a silikonske?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 737
1.10.2010 10:51:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Upali klimu i hodaj gola. Mislim, bez grudnjaka.

Ma i to radim. Jutros me je Luka pitao "Što si izvadila sise???" user posted image

Silikonske sam probala sa Lukom... nije bio dovoljno snažan da vuče na njih... vidiš, mogla bih probati...

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 738
1.10.2010 10:53:02   
*Alexx*
Odlična ideja za silikonske, toga se nisam setila user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 739
1.10.2010 10:55:45   
Anoniman
Ćurka, pred porođaj bacila silikonske bradavice... ništa im nije falilo, ali sam bila u fazonu "Ovo nam ne treba!" user posted image

Sad će Mare da se budi da jede, turiću mu flašicu u usta, i idemo u apoteku po silikonske. Pošto su? Oko 500din?

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 740
1.10.2010 10:59:45   
bebablue
Mislim da su oko 500, zavisi koje uzimas, ja sam uzimala neke i za 300 jer su mi delovale nekako slicnije mojim bradavicama.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 741
1.10.2010 11:00:37   
*Alexx*
Kaže justclick da su Avent silikonske bradavice 565 din. Verovatno su u apoteci malo skuplje.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 742
1.10.2010 11:01:18   
bebablue
Meni je u pocetku pumpica (Aventova) smetala tj. silikon sa jastucicima mi je smetao, valjda su bile jako osetljive i bolne bradavice, pa sam se izmlazala bez toga.

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 743
1.10.2010 11:02:02   
minnica
Ja imam izuzetno osetljive bradavice. U porodilištu sam ih iziritirala pumpicom još pre prvog podoja, a kad sam počela da dojim bilo je samo gore. Bolelo je jako user posted image . Tad mi je cimerka ponudila Aventovu silikonsku bradavicu da probam s njom. Mina je odmah prihvatila i dan danas je dojim s tim ( a isključivo dojim). Probali smo bez nekoliko desetina puta, ali teško ide i onda se unervozi, jer su mi bradavice dosta uvučene i spljoštene. Sve u svemu, da nema silikona, je verovatno ne bih mogla da dojim.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 744
1.10.2010 11:32:23   
Anoniman
to htedoh pitati... znam da su one za uvučene bradavice... hoće li pomoći kod ragada? user posted image

(odgovor članu minnica)
  Direktna veza do poruke: 745
1.10.2010 11:48:11   
bebablue

to htedoh pitati... znam da su one za uvučene bradavice... hoće li pomoći kod ragada? user posted image

mislim da hoce, ali kada se ragade zalece, ali opet ne napravi samo beba ragade, hoce i pumpica, tako da ima logike da moze i silikonskauser posted image , ali treba probati...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 746
1.10.2010 12:54:03   
minna
Daco user posted image  user posted image

A jel moguce da meni sad upropasti samo jednu bradavicu, posle 40 dana?? Leva me nista ne boli a desna me razvaljuje (ona je i veca)... U pocetku su me bolele obe dok nisu ogrubele... I od juce samo desna, nista se ne vidi na njoj ali boliiii...
Juce popodne sam mu dala samo levu a ovu sam namackala i pustila je da se malo odnori i sisao je od 17h do 19:30h user posted image Tako da sam nocas morala da mu dam obe da ne bi odugovlacio... Ne znam zasto mu ova leva nije toliko draga kao desnauser posted image

A inace jutros sam zaspala dok je sisao...i to ne zadremala nego bas bas zaspala i to 45min...kad sam se probudila samo sam videla da je jadno dete zaspalo na sisi, ne znam ni koliko je dugo sisao

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 747
1.10.2010 12:58:02   
bebablue
minna, kazu da je bebi uvek draza jedna sikauser posted image
Boli te samo bradavica, ili nekako dubinski?
Ja ne smem da zaspim, jer bebu dojim sedeci.

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 748
1.10.2010 13:02:10   
Anoniman
E, kupila sam. 723din. Videćemo... valjda će pomoći, eno otkuvava se.

bebablue, i ja dojim sedeći i ladno spavam usput! user posted image

(odgovor članu bebablue)
  Direktna veza do poruke: 749
1.10.2010 13:03:00   
minna
Pa da nekako bas odusevljeno sisa na nju a ovu drugu nesto licka, mrljaviuser posted image
Boli me samo bradavica (na vrhu)... mozda zato sto je jace uhvati i jace vuce...
Ja dojim u krevetu, ali isto ne bi trebalo da zaspim sta ja znam da li moze da mi ispadne...stvarno sam curka ali bila sam mrtva umorna

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Za 13 meseci otkriveno sedam beba koje bol...
Spinalna mišićna atrofija je retka, ali teška bolest koja se manifestuje postepenom, progresivnom atrofijom mišića i gub...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here