RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Saveti (za) domaćice

Poruka

isidora88 -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (11.2.2013 17:48:02)

ja jesam, prala sam ga na programu za osetljive stvari, sve ok je bilo, nije se ucebao niti bilo sta[sm=smiley1.gif]

boba 11 -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (11.2.2013 18:09:05)

Ako je stof kaput moja mama kao iskusna krojacica kaze da se neke stvari ne peru vec nose u cistionu tako da necu probati

PoisonEve -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (12.2.2013 12:07:38)

Kako cistite prevrnutu kozu? Imam neke bele cipele, bas su se isprljale....

viking -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (12.2.2013 12:18:20)

Ženo draga, šta ti bi da kupiš bele cipele od prevrnute kože?! To je smrt za održavanje [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Možda da probaš sa gumenom četkom?

Anoniman -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (12.2.2013 16:06:10)

moja keva ih cisti sa super-finom smirglom (granulacija 500 pa navise, to je ona kao za poliranje noktiju), ali ona ima teget i crne i bez, a ne bele ....

nata11 -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (13.2.2013 9:41:42)

Poison ja sam imala bez i prala sam ih tako sto rastvorim venish pa napravim penu i tom penom i cistim mekim sundjercetom prebrisem.

dunja RR -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (9.9.2013 12:00:18)

[img]http://www.dodaj.rs/f/1M/e8/4jg0CyBW/122995552125837463778445.jpg[/img]

Ana RR -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (9.9.2013 13:21:52)

Hihi, zanimljivo [sm=smiley1.gif]

minnica -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (14.12.2013 10:37:07)

Evo nekih stvarno super trikova u domaćinstvu - KLIK

pocahontas -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (28.3.2014 20:01:21)

da li neko ima ideju cime bih mogla da ocistim ormaric za kupatilo koji je stajao u supi i pozuteo, od belog medijapana je?

NadaR -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (28.3.2014 20:07:42)

Nema sanse da ces uspjeti bilo cim. Samo mozes izgrebati I unistiti . Ako je u dobrom stanju I ako se isplati mozes ga prelakirati.

Ivanka 75 -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (28.3.2014 20:08:04)

A da probas negde na ugu (gde se ne vidi) CIF ili ARF, to su abrazivna sredstva pa da ne izgrebu. Ako ne grebu, nastavis dalje.
Ili rastvoreno sirce, ono dobro cisti.

Misha i Ljisha -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (28.3.2014 20:08:34)

cíf i truleks ako to ne pomogne alkohol ce sigurno. Na vatu i polako

Ivanka 75 -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (28.3.2014 20:12:40)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

cíf i truleks ako to ne pomogne alkohol ce sigurno. Na vatu i polako

MLJ, mislim da akohol moze da izjede povrsinski sloj, vec sam probala na nekim policama pa zeznula stvar.

Misha i Ljisha -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (28.3.2014 20:26:48)

Ja imam u kupatilu ormaric od belog medijapana i alkohol mu nije naškodio,e sad ne znam ali mislim da ne bi trebalo. Ja alkoholom ribam sve sto druga sredstva ne mogu da skinu (i šporet i utičnice i rernu, i okno od prozora u kuhinji koje požuti od duvana i izmasti se od kuvanja,ma sve sve)

pocahontas -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (28.3.2014 20:31:44)

fala zene, probacu sve pa valjda ce nesto upaliti! [sm=smiley31.gif]

Ivanka 75 -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (28.3.2014 20:56:34)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ja imam u kupatilu ormaric od belog medijapana i alkohol mu nije naškodio,e sad ne znam ali mislim da ne bi trebalo. Ja alkoholom ribam sve sto druga sredstva ne mogu da skinu (i šporet i utičnice i rernu, i okno od prozora u kuhinji koje požuti od duvana i izmasti se od kuvanja,ma sve sve)

E,pa, ako je oprobana stvar, onda ne skodi.

nata11 -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (28.3.2014 21:00:27)

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Nema sanse da ces uspjeti bilo cim. Samo mozes izgrebati I unistiti . Ako je u dobrom stanju I ako se isplati mozes ga prelakirati.

I ja mislim da nece upaliti[sm=smiley13.gif] ali svakako mozes probati.

serpica -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (3.5.2014 22:03:41)

Evo par saveta,mozda ste vec znale ali nije na odmet da se podset_imo:
- kad przite ribu da se ne bi osecao miris ubacite u ulje u koje przite 2,3 polomnjene cacakalice i malo persuna,neutralise 80% mirisa.
- kad kuvate pasulj,grasak,socivo,bob i ostala zrnasta jela u serpu ubacite kasicicu secera,brze se skuva i ne raspadnu se zrna.
- u slucaju da vam skipe vrata u kuci podmazite ih obicnim sudomilom,prestaju da skripe maltene odmah.
- fleke od crnog vina potopite belim vinom
- da bi testo bilo lepse vazdusasto i mekano ubacite malo vitamin C u prahu
- za ciscenje tastature i drugih nepristupacnih mesta na netu prodaju neku carobnu gumu,ja sam iskoristila cuvenog ljigavca ono sto ima skoro svako dete,gelasta masa izgleda bas fuj ali skuplja sve sto drugi ne mogu.
Ako se set_im jos necega pisem/....

nata11 -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (4.5.2014 10:20:47)

A jel moze da se ocisti plastika koja je vremenom poprimila zutu nijansu (a bila je bela) ?
Nesto negajim puno nade al ajde da pitam [sm=smiley36.gif] Imam bas kvalitetan fiksni tel ali je stajao i poprimio zuckastu nijansu.

serpica -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (4.5.2014 11:50:07)

Nato postoje sredstva za suvo pranje tepiha,mebla ono je stecno ali kad naprskas izadje ko pena probaj to ili obican alkohol mislim da pomaze.

Milagros -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (4.5.2014 16:26:13)

Domaćice kojima je mrsko da peglaju zavjese i paravane,neka ih prije stavljanja u mašinu slože ravno u kocku i tako slože u veš mašinu...ne pogužvaju se..[sm=smiley1.gif]

Adriana83 -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (5.5.2014 18:23:24)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Ne zezam, kakvi!
http://uspesnazena.com/korisni-saveti-zene/domaci-gel-za-pranje-vesa-naturalno-ekoloski-cisto-ekonomicno-i-efikasno-sredstvo/
Odlican je! Ja stavim malo vise kalcinisane sode i bas lepo opere. [sm=smiley9.gif]
Izvinite za off [sm=zz_running.gif]
Kod mene danas sojino mlekce, od organske soje, da ne budem bas skroz off...

Ovo sam sad napravila,cekam da se ohladi pa da probam veceras kad budem ukljucivala masinu. Sad bi bilo lepo da nam Torbica sve lepo objasni.Koliko vise sode stavljas? Ja sam stavila oko 80-100 gr. Jel to previse?Pravila sam sa domacim sapunom.

Ana RR -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (5.5.2014 19:09:19)

A gde ste kupile kalciniranu sodu? Znam da bi trebalo da je ima u poljoprivrednim apotekama ali mm prošle godine kada je tražio (koristi se za čišćenje veš mašine) nigde nije našao da je kupi.

Adriana83 -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (5.5.2014 19:17:36)

Mm kupio u poljoapoteci Cardak u Temerinu.Ali trebalo je malo vremena da se objasne.Neka trazi sodu za pranje buradi ili pintersku sodu.Tek su onda ukapirali sta trazi.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>