Torbica -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (5.5.2014 22:06:38)
|
Aha, super, evo ga tu. A ja se mislila da li da otvorim temu. Ovako, znate koliko se deca umazu svim i svacim... Elem, posto 45 grama sode ide po litri vode, ja stavljam 70 grama, i obavezno sapun za fleke, ili Axal ili Merix. Probala sam i sa obicnim, nije tako dobar efekat. Naravno, domaci sapun je sigurno ekstra. Ovaj gel mirise od sapuna. Samo prvi put sam dodala narandzino etericno ulje, i nikad vise. Nema potrebe, ves mirise na sveze, predivno. E sad, gel razlijem u lavore ili stare tepsije kad se malko prohladi, jer kad se skroz stegne - izvrnem ga odatle i iseckam na kockice. Prvi put nisam tako, pa sam varjacom vadila, verujte ovako na kockice - milina. Stavim dve sake tih kockica na jednu masinu. Stvarno se brzo pravi, ja uvek pravim od 5 litara vode i onda sam mirna. i ne stavljam gore u masinu, nego direktno u ves tj bubanj sa vesom. Onako ga pritisnem na par stvari iznutra. I ne koristim predpranje. Pitajte ako sam jos nesto propustila! [sm=smiley1.gif] U nasoj poljoprivrednoj apoteci u komsiluku imaju, Ana, reci apotekaru da naruci, kilogram je 100 dinara. I narucice, tako smo mi. Ja sam odavno zaboravila sta je kupovanje praska, super opere.
|
|
|
|