jance -> RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice (6.1.2013 23:27:17)
|
dva pitanja: 1. kako brisete zalepljeno testo i brasno sa drvene daske ili stola na kome ste razvlacili testo? jako je vec pocelo da me nervira kad mi se ulepe sundjeri za sudove od svog silnog testa, kad krenem tako da mesim, ili kad pravimo hleb, pola pakovanja pobacam, jer su sve od testa, ne mogu ih oprati, i onaj abrazivni deo je totalno neupotrebljiv... 2. kupljena veca kolicina prasetine je u zamrzivacu povukla odredjeni ruzan miris na "nesto" , pojma nemam sta, nije bio u pitanju moj zamrzivac. sad kako god da je spremim, taj neki miris se oseca, jedino ako spikujem sa belim lukom, a i to ne mogu stalno... jer moze generalno nesto da se uradi kad tako hrana povuce mirise ili sada to mi je sto mi je?[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|