LillyT -> RE: Pušenje u trudnoći (7.10.2009 12:32:33)
|
Da podelim i ja svoju pricu o prestanku pusenja. Niti smo planirali dete, nismo ga nesto spec ni zeleli, nama (meni i momku) se bas dete slucajno dogodilo. Takodje, pojma nisam imala da sam trudna, tako da sam 1.5 mesec uzivala u alkoholku, koncertima i cigarama. Jos sam pila i tablete protiv glavobolje i mamurluka (nema mi onog smajlija sto bije macolim po glavi). I kada smo saznali sa sam [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] prvo sam bila besna i tuzna, a posle srecna i vesela. Sve sam uredno rekla doktoru o mom raskalasnom letu i on je rekao sta je tu je, prestani u skorije vreme da pusis. I ja prestala za tri dana!!!! Otada sam zapalila dve cigare, ne mogu reci da su mi bile gadne, ali nisam ni uzivala u njima. Sada, posle 1.5 mesec nepusenja, mogu reci da mi nedostaju, ali ne kriziram. Ne osudjujem ni one koje puse, ja nisam bila strastveni pusac, pa mi nekada dodje da zapalim, ali iskuliram. Jbg, tesko je, mada kontam da je bolje i zapaliti cigaru, nego doziveti stavicnu krizu.
|
|
|
|