Lu -> RE: Pušenje u trudnoći (25.3.2009 14:17:43)
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: prase Ajoj... Ja kao prestala, a onda ponovo počela, pa se krila od onih kojima sam rekla da sam prestala, pa ponovo prestala pa... Odvratno je i pomisliti kako bebica pliva u plodovoj vodi sa dimom, ta mi je slika uvek bila u glavi, ali prokleta zavisnost je takođe opaka i onda ti na pamet padnu razna opravdanja - kako je tvoja mama pušila dok je tebe nosila pa ti nije ništa i tako... Ja zavidim i nepušačima što ne puše i pušačima koji puše ali su u miru sa samima sobom. Najgore je, čini mi se, raditi nešto zbog čega sam sebe osuđuješ i sam se sebi gadiš a ne možeš da prestaneš. Meni bi jako značilo kada bi mm prestao da puši, mislim da bismo zajedno prošli kroz to bez puno muke. On je kao bio smanjio, pa se opet vratio na 2 pakle (i više) dnevno i kada sam ga pitala zar nije cilj da ostavi - reče da neće ostaviti nikada [sm=smiley19.gif] I sad se pirjam na tihoj vatri... bez žlice vegete... Svaka ti je na mestu! Apsolutno se slažem, naročito sa ovim boldovanim! Pa ovo može biti početak,osjećaj grižnje savjesti je ustvari priznavanje problema,ovisnosti. Sada još treba potražiti pomoć ili pokušati sam riješiti problem.
|
|
|
|