Anoniman -> RE: Kada privikavati na nošu? (15.11.2012 9:59:35)
|
IZVORNA PORUKA: gagilly Onda pola sata gledamo nodija dok ne zavrsi :) Ja nikada nisam iznosila nošu iz kupatila, nismo gledali crtani na noši. Moj stav je da noša nije stolica, na nošu se sedne, piški, i ustane. Ne znam dal je to ispravno, ali sam tako radila. tek sada, a ne nosi pelene od maja, retko iznesem nošu, ako negde žurimo a on blene u TV recimo, pa ne mogu da ga odvučem u WC bez svađanja. ali ima nocu pelenu i dalje zbog piskanja jer pije velike kolicine vode, I moj ima noćnu i dalje, i ne planiram da je skidam do narednog leta. IZVORNA PORUKA: gagilly Da sumiram ovaj dan, piski pola i nosu pola u gacice, to sto mu pobegne jer nije jos skapirao da treba da me obavesti pre nego pocne da piski. No dobro, shvatice vremenom, pa i ako ne, ne mari, probacu opet za neki mesec. E al zato se desilo ono cega sam se pribojavala, za kakanje se umirio kobajagi nesto radi i sve u gace, cuti i trpi, nije mi ni reko. Gagili, trebaće bar nedelju, ako ne i više da prestane da pušta u gaćice, ali ja mislim da vama super ide. Što se tiče kakenja, nama je dosta pomogao svekrvin savet, ja sam prebacila govance u nošu (iz gaća), tako da ne vidi, i posela ga nošu, rekla da gura, i onda je ustao sa noše, pa smo tapšali i radovali se govancetu, i za koji dan je i to leglo. IZVORNA PORUKA: Snelle Jao MM, izvini, ali ja sam frapirana! Tući dete da bi sedelo na noši? Strašno! Daleko sam ja od idealne majke i grešim i ja, ali smatram da dete treba da koristi nošu onda kada je za to spremno, a ne kada ga mi na to primoramo. Možeš da se ljutiš na mene, ali ja bih tebe i roditelje koji rade tako kao ti rado izudarala. Opet pravite dramu tamo gde nema mesta za nju. Nije žena rekla da je tukla dete, već da ga je pucnula po guzi. Ja tu ne vidim nikakav problem.
|
|
|
|