gagilly -> RE: Kada privikavati na nošu? (14.11.2012 14:49:00)
|
Mi smo juce krenuli u ovu avanturu. Konacno se oslobodio svog revolta prema nosi, u zadnje vreme se cesto popiski dok sedi pa rekoh, ajde da probamo bez pelena. Dakle, drugi dan bez pelene i rezultat je sasvim zadovoljavajuci, rado sedi na nosi, nekad "pravi baricu" kako on kaze a nekad ne. I obavezno me obavesti cim pocne da piski, dok je bio u peleni to je radio refleksno a evo za jedan dan je skapirao sta se desava i uvek kaze "piski dete" :) jedini problem mu je tajming, jer kaze da piski i trazi nosu kad vec pocne, pa je vise puta pustio u gacice ( napracu se vesa, znam). Ne znam kako da mu pomognem da skonta da mora malo da se stisne i da zatrazi nosu pre nego sto zapravo pocne da piski, ali pretpostavljam da treba vremena.. Za sada sam zadovoljna, nudim ga cesto, ne piski mi po kuci pa da moram da ribam nego samo malo gacice skvasi dok stigne do nose. E, da, i videcemo kakanje kako ce da protekne, juce nije kakio, mislim da je trpeo, ali danas ce sigurno, celo jutro prducka[sm=smiley36.gif] . Nadam se da smo na dobrom putu, sad cu malo da iscitam unazad sta ste pisale .
|
|
|
|