anajid -> RE: Porodilište Paprikovac -Banja Luka (21.10.2012 11:54:14)
|
Slavena dobro dosla.Mlada mama ti je vec rekla.Koji dr te zatekne na dezurstvu,taj ce te i poroditi.Ali ne sekiraj se,ionako sav posao obavi babica,a dr seta sa rukama na ledjima i posmatra jel se sve odvija kako treba. Obecala sam ispisati par redaka o svom iskustvu.Navece sam bila na pregledu i bila otvorena vec dva prsta pa me je dr narucio ujutro u 8h na prijem.Ujutro sam dosla,odradili klistir,brijanje(popravak[sm=smiley36.gif]),pozdravila se sa muzem i u porodjajnu salu. Oko 10h skinut mi serklaz i otvorena vec 5 prst.Oko 11h indukcija,e tu vec pocinje posteno da boli..Buse mi vodenjak,bolovi sve jaci i ucestaliji.U 14 i 13 min rodio se moj David,samo sto sam udahnula posteno u 14 i 15 min. evo i Alekse.Nisu me sjekli,ali sam pukla na 3-4 mjesta pa tako imam par koncica koje nikako da skinem[sm=smiley36.gif].Sutra mi dolazi patronazna.Eto tako ja prodjoh.Porodjaj za pozeleti,pogotovo sa blizancima.Bila sam malo u hodniku pa me prebacili na 4.sprat.Babica Kopanja (nisam sigurna ime) je divna,zao mi je samo sto zaboravih muzu reci da joj kupi neku cast,iako sam protiv toga zaista je zasluzila,svce pohvale za nju.U utorak sam se porodila a u petak izasla kuci. Ono sto hocu da naglasim jeste da treci i cetvrti sprat ne da nemaju veze,nego kao da je drugi grad u pitanju.Prvi put sam bila na trecem,tamo je katastrofa opsta,uzas po svakom pitanju,barem ja imam takvo iskustvo.Na cetvrtom sam se preporodila,majke mi. Eto ko ima pitanja brzo postavljajte,dok malci spavaju[sm=smiley36.gif] Zelim svima da ovako prodju kao ja.
|
|
|
|