mj85 -> RE: Porodilište Paprikovac -Banja Luka (29.9.2012 11:08:34)
|
E evo da i ja podelim svoje iskustvo sa vama. Pre 2 dana sam izasla iz bolnice, porodila sam se 17.09 na carski u 34 nedelji trudnoce, rodila sam decaka 2.250kg i 48 dug [sm=duda.gif]. Na svu srecu sve sve je proslo uredu, svom ginekologu sam se javila radi povracanja i blagog bola u donjem delu stomaka osecaj je bio kao kada bole jajnici, ona me odmah uputila na paprikovac gde su uradili hitno carski rez jer se posteljica pocela odvajati, tako da sam stigla u zadnji trenutak. Uglavnom noc na intenzivnoj, posle su me prebacili na 2 sprat 3 dana me bas bolelo tako da sam ustajala samo kada moram, 4 dan je vec bilo puno bolje. Sestre su super kao i doktori koji dolaze u vizitu, nisam nikom davala pare jer nije bilo potrebe , hrana nije losa. Beba je bila na 3 u inkubatoru dok je ustabilila disanje posle je prebacena u topli krevetic pa u obicni i mi deseti dan kuci. U paketu sam dobila par pelenica pampers, kupku, domestos, kremicu, vlazne maramice. Uglavnom sto se tice Paprikovca pozitivno iskustvo... Dakle buduce mame samo hrabro i bez panike gore uopste nije strasno... Ako vas jos nesto zanima samo pitajte, a ja sad idem da nahranim svoju bebusku... [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|