lenox -> RE: Porodilište Paprikovac -Banja Luka (29.6.2012 0:11:32)
|
drage moje pozdrav... nisam nikako uspjela prije da napisem svoje iskustvo,u pocetku nisam mogla od rane a kasnije me svaki put nesto zezne,ali evo sada cu... ja sam se porodila 21. maja,kada mi je i bio termin,... sto se tice poroda stvarno je protekao za pozeliti svakome rodila sam za 2 sata,a u radjaonu sam usla bez nekih pretjeranih bolova,vise su mi noge trnule,.... i ja sam se naslusala svakakvih prica,ali sami sebi kazete da ce to biti u redu i ne mislite na to,ja sam zatvorila oci i razmisljala kako me malo djeli od trenutka kada cu vidjeti svoju bebu... trudnocu sam vodila privatno,a gore sam otisla bez ikakvih veza i vezica... jako je bitno da se slusaju babice jer su one te koju su i stalno tu uz vas...uz sam cin poroda prisustvovala je i doktorica koja je stvarno bila divna i cijelo vrieme smo se cak i zezale i pricale,.. sto se tice odjela ja sam lezala na 4,ma svi su divni,ginekol.sestre i pedijatrijske.dr savic pedijatar i dr gnjatic koji je sada odjeljenski ljekar tu,on je stvarno ziva legenda,meni je stvarno bilo super gore i uopste se i nisam osjecala kao da sam u bolnici,cisto je i uredno,mada kreveti su jos uvijek malo visi pa je jedino to malo nezgodno zbog rane.. drage moje ako neko ima konkratno pitanje samo neka me pita,i ne bojte se samo hrabro.velika pusa
|
|
|
|