Rosita -> RE: Pohranjivanje majčinog mleka (7.4.2013 10:04:15)
|
Mi smo jos mali, ja se izmuzavam cisto da olaksam sebi, ne cuvam zasad mleko, ne znam... Stavim po jednu posudicu u frizider i prospem kad prodje vreme, pa opet. Nisam nesto mirisala, danas cu, ali kad prosipam to nekako ne deluje kao kad se tek izmuze, nije kompaktno, kao da pri vrhu bude gusce, onako, drugacije nekako izgleda. Da li je to normalno da se desi sa mlekom iz frizidera? Nisam podgrevala, mozda bi bilo normalno sa podgrevanjem. I da, ako zamrzavate, kako ide procedura, prvo frizider pa zamrzivac ili odmah zamrzivac? I da li bas uvek steriliset_e pumpicu (mislim, gde to da radim sto puta dnevno[sm=zmeden.gif]). Je l ono sto izmuzem iz jednog puta moram da sacuvam tj. ispraznim, pa da sterilisem, pa ono sledece nakon par sati u drugu bocicu i sve "Jovo nanovo" ili mogu da izmuzem, pa to stoji u pumpi, pa nadodam sledece za npr. 3 sata, pa sve zajedno izrucim, ako me razumete? I ako koristite bocice za urin je l ih bacate nakon jedne upotrebe? Kad se stave da se prokuvaju iste se deformisu. Je l nije dovoljno oprati ih u vreloj vodi pa da se opet mogu iskoristiti- verujem da nije? Hvala!
|
|
|
|