choopa choops -> RE: Izgubljena strast (25.7.2016 15:33:44)
|
Žene [sm=smiley31.gif] Manje više svaka je prošla kroz ovu fazu. Ako nije proći će. Naročito oni koji su dugo zajedno. Evo mi smo nedavno imali krzu jer MM radi bukvalno cijeli dan, i ja to poštujem. Ja sam sama sa djecom bila, on ih je gledao 15 min ujutru i 15min popodne. JA sam se trudila da djeca ne primijete njegovo odsustvo, pa sam ih stalno negdje vozikala, išli u šetnje i tako. Niti mi je poslije 24 časovne "službe" bilo do seksa [sm=smiley36.gif], niti je njemu bilo poslije posla. E onda smo oslučili da porazgovaramo i da riješimo neke gluposti koje su se tu ispriječile. Između ostalog, iz njegovog ugla moj život izgleda sjajno. Tipa idem sa djecom na plažu, šetnju, uživancija, a on mora da radi. Ja vjerujem da većina muževa to tako gleda. E onda na moje pitanje: Kad sam zadnji put popila kafu s nekim a da djeca nisu bila sa mnom, a odgovor je bio prije dva mjeseca, a on, i pored toliko posla, bar u letu može da popije kafu sa prijateljima svaki dan, da ode u teretanu jedno 2 sata i tako dalje. Muškarcima se moraju neke stvar crtat. STrast, nakon toliko godina veze/braka, po mome mišljenju ne postoji kao takva, to je ljubav. Ili nije ljubav. Ako nije ljubav, ako je više loših stvari nego dobrih, onda nema šta. branki nadam se da ćete da prebrodite krizu, a ti Von bi možda mogla da razmisliš o vađenju spirale?! Ili da uzmeš neku drugu?
|
|
|
|