Anoniman -> RE: Izgubljena strast (9.5.2012 19:34:36)
|
Pozdrav svima. Moram s nekim da podijelim jednu stvar, za mene pomalo delikatnu... jer zaista ne znam kome da se obratim u ovoj fazi. Radi se o tome da je muz prestao da me ljubi. Cmoknemo se mi tu i tamo, kad dodjemo kuci, idemo negdje, pred spavanje i sl., ali jednostavno je prestao da me ljubi strastveno, cak i za vrijeme odnosa. [sm=smiley13.gif] Zivimo zajedno 3 mjeseca, a nedavno smo se i vjencali, i ocekujemo bebu u julu. Ja sam uvijek zamisljala da ce moji prvi bracni koraci biti ispunjeni neobuzdanom strascu i svakodnevnim seksom. Toga sada nema, dijelom i zbog moje poodmakle trudnoce, a dijelom i zbog njega. Pokusavala sam da razgovaram s njim, ali ne ide. Kaze mi da preuvelicavam, i slicno, ali ne dobijem konkretan odgovor. Inace je pomalo introvertan lik i u komunikaciji dosta tezak, ali uvijek nam je islo dobro. E sad, ja stvarno ne znam sta ovo moze da znaci. Da li je moguce da je za njega ljubljenje bilo rezervisano za period zabavljanja?! Da li je neko od vas imao takve periode, i jesu li to samo periodi? Kad se stariji bracni parovi prestanu ljubiti, ako ikad prestanu? Oni koji su duze vremena u braku, kako kod njih funkcionise ljubljenje? Ja nekako ne mogu zamisliti ostatak svog intimnog zivota ovako. Inace, on ima 40, a ja 32 godine. Znam da vam ovo moje moze zvucati sasavo, ili postoji mogucnost da sam promasila temu... ali valjda smo tu jedne za druge, zar ne?
|
|
|
|