Anoniman -> RE: Izgubljena strast (28.1.2013 14:11:23)
|
IZVORNA PORUKA: boba 11 evo ga Brak-prvi dio Tipicni macho muskarac ozeni tipicnu ljepoticu i nakon vjencanja objasnjava joj pravila : - Dolazit cu doma kada hocu, i ako hocu, i u koje vrijeme hocu i ne ocekujem da se bunis. Ocekujem odlicnu veceru na stolu osim ako ti javim da ne dolazim na veceru. Odlazit cu u lov, u ribolov i na kartanje kada hocu sa svojim frendovima i da me nisi maltretirala zbog toga. To su moja pravila. Imas li komenatar ? Njegova ce nevjesta na to : - Ne, sve mi to odgovara. Samo da znas da ce u ovoj kuci svake veceri oko sedam biti seksa... bilo da si ti doma ili ne ! [sm=bravo.gif] Bravo, moracu mu ispricati ovaj vic. Jednom, MM je rekao svom sinovcu - "dodji da se pomazimo", a mene je to strasno iznerviralo. Njega moze da mazi, a svoju zenu ne moze. I kazem mu, u polu-sali, hoces li se ti sa mnom pomaziti, ili da trazim ko hoce. I on se naljutio, ali nije se popravio [sm=smiley1.gif]. Eh, kako se neki muskarci promijene u braku. Bogme, da mi je neko rekao ranije, dobro bih razmislila [sm=smiley1.gif].
|
|
|
|