RE: Izgubljena strast (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

Khaleesi -> RE: Izgubljena strast (27.7.2016 0:05:19)

I meni ta spontanost nedostaje...
Samo uvece ili popodne kaada deca spavaju ali ppopodne je vikendom kada on ne radi...
A ovo dok ih uspavas, pa se neka obavezno probudi...
Najgore je kad pocnemmo a neko zakmeci,jaoooooo ko ce sad da se oblaci i nuna opet...
Onda mi se ni ne nastavlja posao...

choopa choops -> RE: Izgubljena strast (27.7.2016 0:26:16)

Svugdje ista priča [sm=smiley36.gif] Samo što ja imam troje! I taman kad su ovo dvoje odrasli, pa izađu da se igraju, i počelo da se dešava nešto neplanirano i preko dana, stigla ova mala i jbg [sm=smiley36.gif] Pa se onda snalazimo, kad nam dođe, odvedemo je kod babe, kao da mi MM pomogne da čistimo kuću [sm=jezicek.gif] I onda na kraju poslije "posla" moramo stvarno da čistimo jer je baba radoznala doći će da vidi [sm=smiley36.gif] Nego otišli smo u of.

isidora88 -> RE: Izgubljena strast (27.7.2016 6:54:33)

Ahahahah, i mm i ja cesto "cistimo"[sm=smiley36.gif] samo sto se desi da ne stignemo da stvari i ocistimo i onda nas pitaju pa sta ste dosad radili[sm=jezicek.gif]
Mada retki su trenuci kad nam decu neko izvede a da je mm tad kod kuce[sm=smiley13.gif]

Khaleesi -> RE: Izgubljena strast (27.7.2016 8:36:13)

Haha cistite haha joj dobri ste[sm=smiley36.gif]

vonavoj -> RE: Izgubljena strast (27.7.2016 8:58:18)

Volim kad se od jutra smejem[sm=smiley36.gif], lude ste!
Evo,mi smo sinoc imali strast,zaista, uspeli smo u wcu,jer velika ni u 23 jos nije zaspala..lezi u krevetu,ali ne spava..
I bilo je mnogo dobro i nedostaje mi..ali evo sad sam mrtva umorna[sm=smiley23.gif],nisam legla na vreme i kao da me je voz pregazio..relaksirala sam se sinoc,a sta sad,kako da izdrzim[sm=zz_confused.png]
Citala sam jedan clanak,mama troje dece,cini mi se,kako je sebi zacrtala da imaju sex bar 2 puta nedeljno,to joj je obaveza kao da trenira u teretani,i da ne sme da ima izgovor da izostaje...i da su uspevali,i kad su jednom krenuli,sve je bilo bolje,i oni se bolje osecali,deca zadovoljnija samim tim...moram da probam da idem u "teretanu"..mm ne voli da cisti kucu,pa ne bi pristao na to[sm=jezicek.gif]
A juce smo i imali razgovor,mm kaze,ja imam majku dece,pomocnicu u kuci,ali zenu nemam,i u pravu je,ni ja muza nemam,..nedostajemo jedan drugom zbog nedostatka vremena..

IvanaSK RR -> RE: Izgubljena strast (27.7.2016 9:07:08)

Vonavoj, vi to iskusno. A mi pre neko vece se nismo zakljucali i sin uleteo. Sreca te nije bilo mnogo osvetljeno, a i on se nije secao sutradan toga, bio uspavan.

Sanjalicaaa -> RE: Izgubljena strast (27.7.2016 9:11:13)

Nama su deca jos mala pa i se ne desava da banu tako u sred radnje, ali cesto razmisljam da to moze da se desi.
Ne znam... meni se ono sa satorom bas dopalo [sm=jezicek.gif]
I meni nedostaje spontanost. Nesto razmisljam da ostavim klince jedan vikend kad mi mama bude slobodna pa da odemo nas dvoje u neki spa centar, ili tako nesto.

Khaleesi -> RE: Izgubljena strast (27.7.2016 9:15:45)

Meni je cim za to upadanje dece u sred cina, srecom nije jos i nadam se da nece[sm=smiley36.gif]

vonavoj -> RE: Izgubljena strast (27.7.2016 9:39:03)

Nama nije niko upao,ali da je bilo plakanja,jeste.. Ja nisam tip da sam opustena,tj,da se mogu opustiti kad se uspavaju nakon budjenja,ne,ja i dalje osluskujem..[sm=smiley13.gif]
Meni nedostaje da se ne trzam i ne zavlacim po budzacima[sm=jezicek.gif], wcu...hocu da legnem na krevet..a nema ko decu da mi uzme na noc[sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Izgubljena strast (27.7.2016 9:57:29)

Sin ima cvrst san i nikad se ne budi kad zaspi. Ali sad je u fazonu da mu nesto nije kako treba i da hoce da spava kod nas. To je, pretpostavljam zbog bebe.
Inace, pored njega moze zurka da se pravi kad zaspi.

Prosle godine ja obukla neki ves, ovo, ono[sm=smiley36.gif] i zakljucali se u dnevnu, sreca, sin posle pola sata na vrata da pita nesto :)

Khaleesi -> RE: Izgubljena strast (27.7.2016 10:02:11)

Ti imas vrata na dnevnoj, nama je glavna soba za akciju dnevna, ali nemamo vrata[sm=jezicek.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Izgubljena strast (27.7.2016 10:18:42)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

A juce smo i imali razgovor,mm kaze,ja imam majku dece,pomocnicu u kuci,ali zenu nemam,i u pravu je,ni ja muza nemam,..nedostajemo jedan drugom zbog nedostatka vremena..

E bas tako, on uglavnom vise kuka, pre trece trudnoce moram priznati od posla nekako smo se bili (hocu reci ja) skroz oladila od sexa, vecito umorna bas sam izgubila zelju. Ali zato sad posle par meseci apstinencije zbog trudnoce ne skidamo ruke jedno s drugog [sm=smiley36.gif]

vonavoj -> RE: Izgubljena strast (27.7.2016 12:07:20)

Ja znam da je faza, previse umora,obaveza,osluskujem decu,privatnost nemamo...ali treba izdrzati,i pravu je..samo sto ja na to ne gledam tako,nego su meni deca i kuca na prvom mestu[sm=smiley36.gif]..skroz pogresno..mm me zeza,ti bi samo usisavala,brisala,ajde da lezimo i mazimo se..i tacno je to. Moram se opustiti,ili naci pomocnicu!

Anck Su Nmaun -> RE: Izgubljena strast (27.7.2016 12:20:08)

Bolje ti pomocnicu nego on ljubavnicu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

vonavoj -> RE: Izgubljena strast (27.7.2016 12:23:48)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Bas tako!!! Srz!

Khaleesi -> RE: Izgubljena strast (27.7.2016 13:06:12)

Ja sam se opustila, tih dana kada imamo sexa, svejedno je da li je oplegan ves ili neobrisana prasina :-)

World -> RE: Izgubljena strast (27.7.2016 13:31:16)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ja vala kad sam umorna nisam za seks. Ali dobro mi smo iz Crne Gore, nama je umor opravdanje za sve![sm=smiley36.gif]

Izgleda da imam i ja neke crnogorskog pretka.. [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Izgubljena strast (27.7.2016 17:29:23)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ja znam da je faza, previse umora,obaveza,osluskujem decu,privatnost nemamo...ali treba izdrzati,i pravu je..samo sto ja na to ne gledam tako,nego su meni deca i kuca na prvom mestu[sm=smiley36.gif]..skroz pogresno..mm me zeza,ti bi samo usisavala,brisala,ajde da lezimo i mazimo se..i tacno je to. Moram se opustiti,ili naci pomocnicu!

Pogrešno, prvo ide muž. Deca upijaju sve ostalo od vas dvoje.
Dakle odmah pomocnicu nadji[sm=smiley36.gif]

vonavoj -> RE: Izgubljena strast (27.7.2016 17:57:11)

Pogresno sve..znam[sm=jezicek.gif] shvatam!

Khaleesi -> RE: Izgubljena strast (27.7.2016 22:52:10)

kada je muz zadovoljan, bar moj... ne treba ti pomocnica on to odradi sam...
Nekoliko puta se exnemo popodne dok spavaju deca dremku, posle i pravi nes, i redja sudove, i pegla... sve radnje radi[sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Izgubljena strast (27.7.2016 23:19:40)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

[sm=jezicek.gif]

I da nađe neku pomoćnicu koja je stara i debela, da ne bude kao u filmovi u miniću i sa grudima na izvol'te [sm=smiley36.gif]

Zapravo, sad nešto razmišljam, treba kupiti ovaj kostim pomoćnice i u tome čistiti, kuvati ručak [sm=smiley36.gif] Da vidimo kako će onda strast da se rasplamsa!

Khaleesi -> RE: Izgubljena strast (28.7.2016 0:19:34)

Onda u kostimu cistis nocu dok deca spavaju

vocicana -> RE: Izgubljena strast (28.7.2016 5:52:36)

[sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: Izgubljena strast (28.7.2016 8:13:40)

Mogla bih kostim taj da nabavim,mada mislim da bi ga pre mm nosio jer uglavnom on samo cisti[sm=jezicek.gif]

choopa choops -> RE: Izgubljena strast (28.7.2016 13:00:15)

IZVORNA PORUKA: isidora88

Mogla bih kostim taj da nabavim,mada mislim da bi ga pre mm nosio jer uglavnom on samo cisti[sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif]

ahahahahah -----> KLIK

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 12 [13] 14   Sledeća stranica >   >>