RE: Dečija garderoba (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

Anarunika -> RE: Dečija garderoba (30.5.2016 12:39:40)

Noj mlađi se obraduje svaki put kad nešto nasledi od Akija ili od brata od tetke [sm=smiley36.gif] Uopšte ne postavljaju pitanja da li je novo ili ne, navikla deca od malena samo dobijaju. A baba im kupuje različito ali nisu nikada napravili problem oko toga,obraduju se šta god da dobiju. Valjda su to dečaci,baš ih briga za garderobu [sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Dečija garderoba (30.5.2016 13:04:42)

Tako i moja M,dosta toga nasledjuje od jedne devojcice i svaki put se tome obraduje,nikad je nije bilo sramota niti je pitala jel to novo.A garderobica je uglavnom dobro ocuvana,pa i markirana vecinom..tako i obuca,jakne.ma spas za nas!

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (30.5.2016 13:39:13)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

To su deca!
Anck, a da probas jedno dete da povedes u kupovinu a drugo ostavis sa tatom ? Ili da neko drugi kupi to sto treba pa samo donese kuci, mozda se to i zataska pa izostanu ta pitanja "Zasto ne meni?"

To je slabo moguce, one odmah primete sta je novo u ormanu jedna ce da se pohvali a druga naravno pitati zasto ja nisam nista dobila. A drugi da kupuju bas ne volim, najbolj epoznajem njihov ukus i sta vole tako da to slabo pije vodu.

Za rodjendan je asd starija dobila neke knjige (slikovnice s nalepnicama i cudima), mladja je plakala zasto i ona nije [sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif] Sta reci mm je isao i njoj da nadje da kupi.
I to uglavnom mladja pravi problem, starija se nosi s tim i ne pravi problem.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija garderoba (30.5.2016 13:41:59)

A zaboravih da dodam starijoj sad bio rodjus, 90% garderobe (poklona) je dobila malo, naravno sve je pripalo mladjoj seki i sad moram i starijoj da nakupujem, znaci bas nema potrebe bilo sta da joj uzimam ali tako je to kod nas.
A sta cu to su deca , po malo je i razumem ali nekad me stvarno nervira situacija.

Mala Elena -> RE: Dečija garderoba (22.6.2016 15:06:05)

Anck, joj , muke [sm=smiley1.gif]

Mame, jel neko skorije bio u hm ili c&a ili ariljskoj radnji ? Zanima me cena letnjih pidzamica za devojcice..mozda vise one jednodelne na kopcanje kao sorcic ili neka sa gornjim delom na bratelice...pisite gde god da ste videle, moze i neki link...

Maraj -> RE: Dečija garderoba (22.6.2016 15:12:47)

ME ja nisam bila , al imas na njihovom sajtu cene. Evo ti , pogledaj h&m

Mala Elena -> RE: Dečija garderoba (22.6.2016 15:24:32)

Hvala , pogledala sam, i nemaju neki izbor, verovatno u radnji ima vise ...ali treba otici...[sm=smiley13.gif]

wivern -> RE: Dečija garderoba (22.6.2016 21:20:17)

Žene jel ima negde da se kupi pidzamica sa kratkim rukavom, veličina 1?

serpica -> RE: Dečija garderoba (22.6.2016 23:30:42)

Wiv ima u Aksi i to bas letnje pamucne mnogo su lepe i nisu skupe,,a danas sam videla u LC Walikiki isto imaju.

Anarunika -> RE: Dečija garderoba (28.6.2016 11:51:51)

Šerpice,gde kod nas ima LC Waikiki?

Khaleesi -> RE: Dečija garderoba (28.6.2016 12:14:10)

Mame, ja sam otkrila jednu radnju zove se Kotex, ima mnogo lepih pamucnih krpica za decicu, a sve je nasa proizvodnja.... Meni je najbliza na okretnici tramvaja kod Ustanicke, ali cujem ima ih jos po gradu, ne znam gde tacno [sm=smiley36.gif]

marijana22 -> RE: Dečija garderoba (3.7.2016 15:52:49)

Jeste Kotex je ok.
Mene zanima sledeće: gde kupujete gaćice za devojčice?

Ja sam kupila ono pakovanje u c&a, i ne sviđaju mi se. prvo što su između nogu baš uske[sm=zmeden.gif] a drugo dosta sutanke, tanje od gaćica za dečake

Mariya -> RE: Dečija garderoba (3.7.2016 16:50:00)

Ja kupujem baš te u C&A i baš ih volimo.
Kupovala sam jedno vreme u Tesku ali su loše skrojene, pa su pomešane veličine[sm=zmeden.gif],imala je i nekoliko ariljskih a one posive i izvitopere se...
Zadovoljna sam i onima iz H&M ali su skuplje nego C&A.

Khaleesi -> RE: Dečija garderoba (3.7.2016 16:54:07)

Ja sam u Kotexu uzimala neke, a u svakoj decijoj radnji pitam, pogledam pa negde i kupim vez za malu... U Elpidi sam uzimala triko majice...

Mariya -> RE: Dečija garderoba (3.7.2016 16:54:19)

A zavisi od modela,one multipack su najbolje,šarene i krojene tako da su između nogu šire i pokrivaju guzu.
One što su sa likovima iz crtaća poput sofije,mini,helo kiti itd su drugi model,uske između nogu i ulaze u guzu,što kaže moja L-budu Stange [sm=smiley36.gif]

Khaleesi -> RE: Dečija garderoba (3.7.2016 17:05:00)

I u Liliju smo jednom kupili pakovanje tri para bile su bas ok...

Mariya -> RE: Dečija garderoba (3.7.2016 17:21:06)

Imamo i jasmil, neke su super a neke su[sm=smiley29.gif]
Baš zavisi od modela.

Khaleesi -> RE: Dečija garderoba (3.7.2016 17:23:56)

Jasmil sam zaboravila, ove nase se rastegle [sm=smiley13.gif]

marijana22 -> RE: Dečija garderoba (3.7.2016 18:30:55)

Ja kupujem za sina u c&a i bas su dobre, i jasmil nam je isto dobar. ali za devojcice i c&a i jasmil su losije. videcu sledeci put da orvorim pakovanje pa pogledam kakve su

isidora88 -> RE: Dečija garderoba (3.7.2016 19:20:33)

Ja dobji ves kupujem u h&m, sinu uzimam bokserice, odlicne su, vec vise od godinu dana ih ima i iste su kao kad su kupljene. I neke jasmil bokserice su isto ok. Za devojcice ne znam

Khaleesi -> RE: Dečija garderoba (3.7.2016 19:40:19)

Po onim ariljskom sam uzimala ves ali nesto nije bas bas...[sm=zmeden.gif]

marijana22 -> RE: Dečija garderoba (3.7.2016 22:51:27)

Ni meni se ne sviđa ariljski brzo se izvitoperi, neko je to već napisao čini mi se [sm=zmeden.gif]

Khaleesi -> RE: Dečija garderoba (3.7.2016 23:28:14)

Ne znam... moguce... sada svi privatnici napisu arilke a ono nema pojma...[sm=sloncek.gif]

MishMash -> RE: Dečija garderoba (4.7.2016 6:55:25)

Mi smo ćerkici kupovali u Takko-u i HM, i zadovoljna sam. Iste su kao kad su kupljene.

Što se Arilja tiče, kod nas na buvljaku baš ima puno tezgi i svaka tezga je maltene neka druga firma i kvalitet se razlikuje dosta. Baš je lutrija, ali recimo da mi se "Piroćanac" Arilje odlično pokazao, dok mi je "Kvosana" baš loša, jedino su im šareni kompletići dobri.

marijana22 -> RE: Dečija garderoba (4.7.2016 7:35:53)

E vidiš u Takko nisam gledala veš, a ni u Piroćancu

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>